ادویه ماهی و میگو ، نوعی ادویه ترکیبی با طبع گرم و عطری خاص وخوش مزه است ؛ این ادویه را میتوان برای مزه دار کردن گوشت ماهی به کار برده و آنها را به شیوه دلخواه مانند کبابی کردن، سرخ کردن، سوخاری کردن، گریل کردن و … طبخ کرد.
این چاشنی برای طعم دار کردن انواع ماهی مناسب است و می توان در کنار روغن زیتون ،آبلیموو پیاز خلالی و فلفل دلمه سبز و سبزی گشنیز خرد شده برای مرینت کردن ماهی استفاده کرد.
ترکیبات ادویه ماهی و میگو
پاپریکا :50 گرم
فلفل عنابی:3 عدد
پودر سیر:30 گرم
پودر پیاز :50 گرم
زنجبیل :50 گرم
فلفل سیاه : 30 گرم
هل سبز: 10 گرم
رزماری:5 گرم
جوز بویا:1عدد
هل باد:20 گرم
پودر خردل :15 گرم
ریحان خشک:10 گرم
تخم شوید:5 گرم
بهارفلفل (آلسپایس یا فلفل جامائیکا):15 گرم
این ادویه به دلیل داشتن ترکیبی از ادویه جات با طبع گرم، انتخابی مناسب برای تعدیل سردی گوشت است.
به همین دلیل متعادل سازی طبع گوشت، یکی از اصلیترین خواص این چاشنی شناخته میشود.
استفاده از ادویه مناسب علاوه بر اینکه سبب خوشمزه شدن آن و گرم شدن طبع ماهی می شود ، باعث از بین رفتن بوی بد آنها نیز خواهد شد.اگر می خواهید بو و طعم خوشایند ماهی را بچشید این ادویه انتخاب مناسبی برای آشپزی شما می باشد.
کاربرد ادویه ماهی چیست؟
اگر شما نیز جزو افرادی هستید که عطر و طعم ذاتی گوشت ماهی را دوست ندارید و تمایل دارید تا خواص ماهی را در زمان پخت به طور کلی تغییر داده و به سلیقه خود نزدیکتر کنید، میتوانید از ادویه مخصوص ماهی استفاده کنید.
همانطور که میدانید، گوشت ماهی دارای بوی زهم و ناخوشایندی است که حتی پس از پخت کامل نیز برطرف نمیشود.
اما آیا راهی برای برطرف کردن این مشکل وجود دارد؟ بله، استفاده از ادویه مخصوص ماهی! شما میتوانید در زمان مرینیت کردن گوشت سفید، از این ادویه ترکیبی استفاده کنید تا بوی ناخوشایند گوشت سفید را از بین ببرید و عطر و طعم دلنشینی به غذای شما بیفزاید.
یکی از خواص این ادویه کمک به تعدیل طبع سرد گوشت سفید است. به طور کلی، سردی موجب تضعیف عملکرد ارگانها و اندامهای بدن می شود و امکان بروز مشکلات و بیماریهای مختلف در بدن را فراهم میکند. اما با اینکه بسیاری از مواد غذایی از جمله میوه جات، سبزیجات و گوشت که بخش عمدهای از رژیم غذایی روزانه ما را تشکیل میدهند، طبع سردی دارند، امکان محدود کردن یا عدم مصرف آنها وجود ندارد.
کاربرد ادویه ماهی درغذا
بهترین چاشنی برای تهیه خوراک های ماهی ادویه ترکیبی مخصوص است چرا که به دلیل استفاده از ادویه های معطر در ترکیباتش؛ علاوه بر اینکه اثری از بوی زهم ماهی باقی نمیماند خوراک شما خوشمزه و خوش عطرتر هم میشود..
در تهیه این ادویه از چاشنی ها و ادویه جاتی که به از رفع بوی زهم گوشت موثر هستند به کار رفته است .
محصولات دریایی و آبزیان به لحاظ بوی زهم زیاد و خاص خود نیاز به ادویه و چاشنی مختص به خود دارند. که معمولا تفاوت زیادی با دیگر ادویه جات دارند و برای ساخت و تهیه آنها به شیوه مناسب ، نیاز به تجربه و مهارت کافی است .
موارد مصرف :
تهیه ماهی به صورت سرخ شده ،شکم پر ، کباب شده ،سوپ ،سوخاری و آبپز شده کلیه غذاهای دریایی ، ماهی ، میگو ، خرچنگ ، قلیه ماهی ،ماهی شکم پر.
برای خرید ادویه ماهی و میگو اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# طرز استفاده ادویه ماهی و میگو # خرید ادویه ماهی و میگو # خواص ادویه ماهی و میگو # رفع بوی ماهی # ادویه مخصوص گوشت سفید