این ادویه ها هستند که طعم غذا را شکل خواهند داد. بدون ادویه، هیچ وقت این غذاهای شگفت انگیز در سراسر دنیا را تجربه نمیکردیم.
این ادویه ها هستند که طعم غذا را شکل خواهند داد. بدون ادویه، هیچ وقت این غذاهای شگفت انگیز در سراسر دنیا را تجربه نمیکردیم. در این مقاله قصد داریم تا تمامی ادویه جات لازم در خانه را به شما معرفی کرده و لیست کامل ادویه جات لازم در خانه را در اختیارتان قرار دهیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید تا با شناخت ادویه جات لازم در خانه، بتوانید بهترین غذاها را برای عزیزان خود، تهیه کنید.
ادویه جات، امضای آشپزها را میسازند
به دستور غذای قرمه سبزی فکر کنید. با وجود سبزیها و طرز پخت یکسان، قرمه سبزی هر فرد، طعم متفاوتی دارد. آن چیست که باعث برتر کردن قرمه سبزیهای مادرانمان از قرمه سبزی رستوران خواهد شد؟ بله، ادویه جات! با شناخت ادویه جات لازم در خانه و کاربرد استفاده هر کدام از آنها، میتوانید تمامی غذاهای بین المللی را با همان طعم اصلیشان، بپزید.
لیست ادویه جات لازم در خانه | ضروریات آشپزی ایرانی
لیست ضروری ادویه جات لازم در خانه برای آشپزی ایرانی شامل موارد زیر میشود که با بیشتر آنها آشنایی داریم.
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
زردچوبه
آویشن
پودر سیر
پودر پیاز
پودر کاری
پودر دارچین
پودر هل سبز
هل سیاه
هل سفید
ادویه ترکیبی خورشی
ادویه ترکیبی پلویی
زیره سیاه
زیره سبز
زعفران
زرشک
سماق
سیاه دانه
فلفل سفید
کنجد
گلپر
گل محمدی
میخک
وانیل
لیمو عمانی
تخم شنبلیله
تمر هندی
گل رنگ
گرد لیمو عمانی
و غیره
آویشن
فلفل پول بیبر
تخم گشنیز
تخم رازیانه
پاپریکا ساده
واسابی
پاپریکا دودی
جوز هندی
خردل
زنجبیل
برگ بو
و غیره
ترکیب برنده ادویه جات لازم در خانه
برای آنکه به یک ترکیب منحصر به فرد و جذاب از ادویه جات لازم در خانه برسید، میتوانید مواردی که در ادامه ذکر میکنیم را امتحان کرده و از طعم نتیجه، لذت ببرید.
برای برای پختن ماکارونی از ترکیب شگفت انگیز آویشن و کاری استفاده کنید.
کمی کاری میتواند طعم زخم مرغ را از بین ببرد.
لوبیا پلو با ترکیب پودر دارچین، پودر هل و مقدار بسیار کمی گلاب میتواند به یک معجزه تبدیل شود. از قدرت زعفران در این غذا، غافل نشوید.
کلم پلو در کنار زیره، طعمی بینظیر خواهد داشت.
دارچین میتواند طعم خورش قیمه را بینظیر کند.
به جای فلفل سیاه، در قرمه سبزی خود، از پول بیبر استفاده کنید.
کمی سماق در ترکیب کباب تابهای معجزه میکند.
برای رسیدن به طعم بینظیر زرشک پلو، از پیاز داغ فراوان غافل نشوید.
طعم ترکیبات گوشت عدس پلو را با دارچین و زیره، قویتر کنید.
از کنجد، برای خوش مزهتر و زیباتر شدن ته دیگتان استفاده کنید.
پودر سیر، طعم ماهی را شگفت انگیز خواهد کرد.
از آویشن در سس سالاد، استفاده کنید.
در کباب تابهای به جای زردچوبه از زعفران فراوان استفاده کنید.
ترکیب ماست با ریحان خشک شده، بینظیر است، امتحانش کنید.
بیشترین کاربرد پودر خردل در ترکیب همبرگر است، از آن بهره بگیرید.
کمی پودر دارچین میتواند آب گوشت شما را منحصر به فرد کند.
برای خوش طعم شدن ترشیهایتان، از تخم گشنیز بهره بگیرید.