پودر سیر یکی از ادویههای گیاهی و دارویی با خواص بسیار زیاد است که از سیر خشک شده به دست میآید. شما با خشککردن سیر میتوانید به مدت بسیار طولانی سیر را نگه دارید و از خراب شدن سیر جلوگیری کنید. همچنین عمر مفید سیر را به مدت زیادی افزایش خواهید داد و میتوانید با مصرف پودر سیر در غذا خواص آن را جذب کنید.
مهمترین فرق سیر با اسلایس سیر در این است که شما میتوانید پودر سیر را ماهها و یا سالها بدون از دست دادن خواص و مواد مغذی زیاد آن استفاده کنید و به عنوان ادویه یا سس به مواد غذایی اضافه کنید اما سیر تازه را به مدت کمتری میتوانید مصرف کنید و اگر به مدت طولانی مصرف نکنید، خراب خواهد شد. این تفاوت اسلایس سیر با سیر تازه باعث میشود که اسلایس سیر را بتوانید در تمام فصول سال و به ویژه فصلهای سرد سال مصرف کنید. همچنین اگر بخواهید به بیشتر غذاها طعم سیر اضافه کنید، استفاده از اسلایس سیر بسیار مناسبتر خواهد بود و میتوانید به مقدار کمی به غذا اضافه کنید تا جایی که علاوه بر داشتن طعم سیر، بوی آن زیاد آزار دهنده نباشد.
پودر سیر در چه غذاهایی مصرف میشود؟
شما میتوانید آن را در انواع خورشتها و خوراک بریزید و از غذا بسیار لذت ببرید. با استفاده از آن، خورشت بسیار خوشطعم خواهد شد. از دیگر مصارف آن این است که میتوانید اسلایس سیر را به سوپ و نان سنتی نیز اضافه کنید و طعم و مزه بسیار بهتری به سوپ و نان سنتی بدهید. همچنین میتوانید آن را به سالادها و غذاهای سوخاری شده نیز اضافه کنید و از طعم و بوی عالی آن بسیار لذت ببرید.
زمان مصرف پودر سیر در غذاها
یکی از خواص اصلی اسلایس سیر این است که در هر زمانی از پخت، می توان آن را به غذا اضافه کرد؛ اما اگر می خواهید غذای شما عطر و طعم بیشتری از سیر داشته باشد، بهتر است در همان زمان ابتدایی شروع به پخت، پودر سیر را با مقدار کمی روغن تفت دهید و به غذا اضافه کنید. این گونه طعم و عطر ویژه ای به غذای شما اضافه می شود.
برای غذاهای کبابی مانند جوجه کباب بهتر است زمانی که گوشت را در مواد می خوابانید، پودر سیر را نیز اضافه کنید.
خواص اصلی پودر سیر
سیر خشک شده طیف گسترده ای از مواد مغذی را شامل می شود، از جمله ویتامین C ، آهن، کلسیم، پروتئین، فیبر و مقدار کمی سدیم و قند دارد .
و دارای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ارگانیک مانند آلیسین وجود دارد که فواید بسیار زیادی برای بدن دارد.
و علاوه بر اینکه طعم و عطر خاصی به غذا می دهد دارای خواص بسیاری است که به مهم ترین آنها به شرح زیر می باشد:
کاهنده فشار خون به دلیل وجود لیسین؛
کمک به درمان سرماخوردگی به دلیل اینکه عملکرد دستگاه ایمنی بدن را بالا می برد؛
جلوگیری از فراموشی و آلزایمر به دلیل خاصیت اکسیداتیو؛
موجب سم زدایی بدن و جلوگیری از سر درد به دلیل وجود ترکیبات گوگردی که دارد.
کاهش کلسترول
مصرف سیر سبب کاهش کلسترول و فشار خون می شود.
جلوگیری از سرطان
وجود آنتی اکسیدان های مختلف در سیر به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک کند، التهاب را کاهش می دهد و از جهش های سلولی سرطانی جلوگیری میکند.
تقویت سیستم ایمنی بدن
وقتی سیر خشک می شود مقدار ویتامین C آن طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد،بنابراین مواد معدنی و آنتی اکسیدان های موجود در آن هم افزایش می یابد و همین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
کمک به هضم غذا
اگر معده درد داشته باشید ، برخی از ترکیبات ارگانی که در سیر وجود دارد و همچنین فیبر و آهن موجود در ان یبوست را از بین می برد.
برای خرید پودر سیر اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# موارد استفاده پودر سیر # خرید اسلایس سیر # خواص اسلایس سیر # خرید پودر سیر # Garlic slices # خرید سیر خشک