پاپریکا چهارمین ادویه رایج مصرفی در جهان است و می توان آن را درست در کنار نمک و فلفل در بیشتر کابینت های آشپزخانه یافت. طعم آن می تواند از شیرین تا گرم (تند) متفاوت باشد.
پودر پاپریکا را میتوان در بیشتر غذاها استفاده کرد؛ برای مثال در انواع خورشت هایی که نیاز به تقویت طعم و رنگ دارد اضافه میکنند.
مزه شیرین و فلفل کم پودر پاپریکا را میتوان بر روی پیتزا ، ترکیبات لازانیا و پاستا و سوپ های مختلف استفاده کرد.
این پودر بی نظیر برای ماکارونی٬ جوجه کباب ،کتلت، ناگت مرغ، خوراک مرغ، سالاد سیب زمینی، انواع سس های خانگی و… خیلی کاربرد داره.
دقت کنید که چون گرمای پخت و پز باعث کم شدن مزه و رنگ غذا میشود در اخر کار کمی پودر پاپریکا به آن اضافه میکنند.
پودر پاپریکا در چه غذاهایی استفاده میشود؟
پودر پاپریکا به دلیل طعم ملایم و رنگ خوبی که به غذا میدهد، به عنوان ادویه خوش رنگ و طعم، در بیشتر غذاها مورد استفاده قرار می گیرد، این ادویه خوشرنگ و طعم معمولاً بعد از اضافه شدن به غذا و ترکیب با روغن، رنگ خوب خود را به غذا میدهد و در انواع خورش، پلوهای مخلوط، خوراکها، مرینیت جوجه کباب، سوپ و حتی انواع فست فود و ساندویچها استفاده میشود.
اضافه کردن پاپریکا به املت یا در موقع گریل کردن مرغ برای انواع ساندویچ هم از پیشنهادهای ویژه برای استفاده از این ادویه خوش رنگ است.
در موقع طبخ انواع کباب ها یا مرینیت جوجه کباب، پاپریکا نقش ویژه ای در عطر و رنگ این غذاها دارد، خصوصاً اگر نوع دودی این ادویه به مخلوط طعم دهنده های کباب گوشت و جوجه کباب اضافه شود، کباب شما علاوه بر برخورداری از یک طعم بهشتی، رنگ زیبایی را نیز به خود خواهد گرفت.
از این ادویه برای تهیه سس پیتزاهای خانگی استفاده کنید تا نان پیتزا علاوه بر برخورداری از یک رنگ قرمز طبیعی، طعمی منحصر به فرد نیز به خود بگیرد.
هم چنین این ادویه در انواع همبرگر، مرغ و ماهی سوخاری و انواع سسها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بسیاری از کارخانههای سوسیس و کالباس سازی نیز از این ادویه در فرآورده های خود استفاده میکنند، با این حال چنانچه مایل هستید سوسیس و کالباس خانگی تهیه کنید، از این ادویه غافل نشوید. هم چنین در غذاهایی مانند فلافل و سوسیس بندری نیز ادویه پاپریکا میتواند طعم و رنگ به یادماندنی به شما بدهد.
خواص پودر پاپریکا
پاپریکا منبع خوبی برای ویتامین C است. و تقریباً سه برابر نیاز روزانه بدن از این ویتامین را داراست به همین دلیل می تواند به خوبی در دوران سرماخوردگی کمک کننده باشد. هم چنین این ادویه سرشار از ویتامین K است و برای جلوگیری از خونریزی مفید است. و برای کسانی که مشکل انعقاد خون دارند. می تواند مفید باشد. پاپریکا هم چنین دارای بتاکاروتن است که ماده اصلی برای تولید ویتامین A است.
همان طورکه گفتیم، پاپریکا سرشار از ویتامین C است، بنابراین برای درمان انواع بیماری های ویروسی و حتی کرونا می تواند کمک کننده باشد؛ بنابراین از استفاده از آن غفلت نکنید.
# خرید پاپریکا اعلی # خرید پاپریکا دودی # خواص پاپریکا # طرز استفاده از پاپریکا # خرید اسلایس فلفل دلمه # فلفل دلمه قرمز # خرید پودر پاپریکا