ادویه استیک یکی از ادویه های مورد استفاده در پخت استیک ادویه مخصوص ان می باشد. این ادویه از ترکیبات مختلف در طعم دهی به استیکها و گوشت قرمز این غذای لذیذ تهیه شده است. برای تهیه استیک ادویه ها و چاشنی های مختلفی به کار می رود که ما تا حدودی برخی از آنها را در دسترس داریم. یا اینکه خریداری میکنیم. اما به خاطر داشته باشید برای داشتن یک ادویه کامل از ترکیبات مورد نیاز برای طمع دار کردن استیک تهیه ادویه گوشت است. که تمامی ادویه مورد نیاز دستور پخت را در خود دارد.
ترکیبات ادویه استیک
برای خوش طعم کردن استیک از ادویه جات مختلفی استفاده می شود. مهم ترین ترکیبات ادویه گوشت که شما را از مصرف سایر ادویه ها بی نیاز می سازد می توان به نمک، انواع فلفل، تخم سبزیجات، سیر، پیاز، لیمو ترش و..اشاره کرد. تمامی این ترکیبات در کنار هم طعمی را برای شما میسازند که تجربه خوردن یک غذای لذیذ را برای شما یادآور خواهد بود.
فلفل سیاه : 15 گرم
فلفل عنابی:30 گرم
پاپریکا :30 گرم
نمک:30 گرم
پودر سیر:10 گرم
پودر پیاز :30 گرم
تخم گشنیز:15 گرم
آویشن شیرازی:15 گرم
تخم گشنیز:15 گرم
زیره سبز :15 گرم
پودر خردل :15 گرم
شکر قهوه ای :30 گرم
رزماری:10 گرم
تخم جعفری:10 گرم
فلفل قرمز 15 گرم
مریم گلی:10 گرم
این مواد شگفت انگیز و مسحور کننده را با هم مخلوط کنید و بهترین ادویه ای که تابحال نداشته اید را برای استیک خود امتحان کنید!
اگر چند دقیقه قبل از کباب کردن این مخلوط را به سطح گوشت ماساژ دهید، این ادویه وقت خواهد داشت تا مزه جادویی خود را به شما ثابت کند. این بهترین چاشنی استیک است زیرا به آرامی و با صبر به درون گوشت نفوذ می کند و عطر و طعم خود را درون آن تزریق می کند و بعد اسانس و مزه درخشان و خاص خود را از طریق گوشت به شما منتقل می کند. با این حال، نمای بیرونی با یک بافت زمخت و تضاد کاملی که با مزه داخلی و فوق العاده خود می سازد، تصویر خاصی را جلوی چشمان شما ترسیم می کند.
بهترین نحوه مصرف ادویه استیک
شما باید قبل از اینکه اقدام به کباب کردن گوشت نمایید ابتدا چند دقیقه آن را در ادویه گوشت خوابانید تا طعم اینگونه ترکیبات به خوبی در گوشت شما نفوذ کند و سپس آماده طبخ شود. به خاطر داشته باشید که اگر چند دقیقه قبل از کباب کردن اینکار را نکنید گوشت شما مزه دلپذیری که باید از ترکیبات موجود در این گوشت به خود بگیرد را از دست خواهد داد.
ابتدا گوشت را به روغن زیتون آغشته کنید سپس مقداری از ادویه گوشت را درون یک کاسه ریخته و گوشت را با آن ترکیب نمایید سعی کنید تمامی قسمت های استیک را به این ادویه آغشته نمایید سپس درب ظرف را گذاشته و به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال نگهداری کنید سپس اقدام به کباب کردن کنید تا گوشت شما مزه دارو خوش طعم شود.
یکی از جمله چالش هایی که در زمان خوردن استیک با آن روبرو هستیم همین سفتی آن است. بعضا پخت بیش از حد استیک و یا تازه (گرم) بودن گوشت باعث بروز این مشکل میشود. برای از بین بردن سفتی استیک گوشت راه های بسیاری وجود دارد؛ راه هایی مثل خواباندن گوشت در میوه و… اما روشی مطمئن برای از بین بردن سفتی گوشت استیک شما استفاده از نرم کننده گوشت است. این چاشنی با کمک آنزیم های طبیعی که دارد به لایه های گوشت نفوذ میکند و باعث نرم شدنشان میشود.این نرم کننده گوشت را می توانید از فروشگاه بهسا مارکت خرید کنید و یک استیک بی نظیر بپزیید.
برای خرید ادویه مخصوص استیک اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# خواص ادویه استیک