ادویه عثمانی جزو ادویههای پر کاربرد در کشور ترکیه بوده که در اغلب غذاهای ترکی از آن استفاده میشود. این ادویه مناسب برای پخت انواع مرغ و غذاهای گوشتی میباشد، دستور تهیه این ادویه از زمان امپراطوری عثمانی برجای مانده و در طول تاریخ بهبود پیدا کرده تا الآن که به ما رسیده است.
و این ادویه یکی از با اصالت ترین ادویه های ترکی است و مصرف آن باعث میشود عطر و بوی متفاوتی به غذای شما بدهد.ادویه عثمانی از ترکیب ادویههای مختلفی از جمله زردچوبه، زعفران، سماق، آویشن، پاپریکا، فلفل قرمز، دانه فلفل سیاه، جوز هندی، زنجبیل، زیره و تخم گشنیز تشکیل میشود.همچنین این ادویه متفاوت و خاص برای طعم دهی به انواع غذاها از جمله: ( اسنک ، ماکارونی ، سمبوسه گوشت ، پیراشکی گوشت ، پخت مرغ ) بهترین گزینه میباشد.
ادویه عثمانی؛ بهترین طعمدهندهی انواع گوشت
احتمالا شما هم میخواهید طعم جدیدی را در غذاهای خود تجربه کنید؛ اما نمیدانید چطور! شاید هم تا حالا فرمولهای مختلف را برای طبخ غذا بکار بردهاید؛ ولی هنوز آنطور که باید، نشده است. همیشه راه تنوع دادن به رژیم غذایی، در جایگزینی غذاها نیست. شما میتوانید حتی با تغییر طعمدهندهها نیز، طعمی متنوع را زیر زبان خود بچشید. ادویه عثمانی از بهترین ادویههایی است که میتوان در این زمینه پیشنهاد داد. این ادویه، ترکیبی از انواع ادویههای خوشعطر و بو است که میتواند در طبخ انواع غذاهای گوشتی، به یار همیشگی شما تبدیل شود. بعلاوه اگر به دنبال ادویهی اصل میگردید،ادویه با خلوص، کیفیت و تعداد ادویههای بکاررفته در آن بینظیر است.
با خرید ادویه عثمانی اصل، طعمی متفاوت را تجربه کنید
ممکن است فکر کنید که طعمدار کردن گوشت، کار بسیار سختی است که مختص حرفهی آشپزی است و به مهارت خاصی نیاز دارد. البته این هم کاملا درست است؛ اما ادویه ترکی عثمانی برای این تهیه شده است که همه بتوانند هر زمان که میخواهند بهراحتی از آن استفاده نمایند. بدون آنکه برای طعمدار کردن گوشت، چند ساعت وقت صرف کنند.
تنوع ادویهها در آن به اندازهای زیاد است که با مصرف متعادل آن میتوان از شر بیماریهای مختلف راحت شد. از طرفی هم تنها یک بار امتحانکردن ادویه عثمانی برای طعم دهی به غذاهای گوشتی از جمله آبگوشت، انواع خورشت، ماکارونی و…، شما را به آن وابسته میکند. بهتر است این بار با تغییر ادویهی خود، آن هم با هزینهای بهصرفه مهمانان خود را شگفتزده کنید.
ترکیبات ادویه عثمانی
هر غذایی با ادویه مخصوص به خود، دارای طعم حرفه ای و لذیذی می شود. اضافه کردن ادویه عثمانی به غذاها علاوه بر اینکه طعم و مزه آن را منحصر بفرد می کند، موجب می شود سردی گوشت گرفته شود. و یکی از مشکلات همیشگی افراد در هنگام پخت گوشت (چه گوسفندی و چه گوساله)، رفع بوی نامطبوع گوشت قرمز می باشد.
این ادویه شامل ترکیباتی همانند زردچوبه، پودر لیمو، سماق، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، خردل، میخک، جوزهندی و سبزجات معطر است که علاوه بر برطرف نمودن بوی زهم گوشت، طبع سرد آن را نیز تعدیل می کند و از بروز مشکلات معده و دستگاه گوارش، به علت سنگینی گوشت با طبع سرد جلوگیری می کند.
گرد لیمو:10 گرم
پودر پیاز:20 گرم
پودر سیر:30 گرم
سماق :50
فلفل سیاه : 30 گرم
فلفل قرمز 15 گرم
زردچوبه: 30 گرم
پودر خردل :20 گرم
پاپریکا :10 گرم
زیره سبز : 5 گرم
جوز بویا:1عدد
تخم گشنیز:15گرم
نعنا خشک 15 گرم
میخک:5 گرم
هل سبز: 10 گرم
دارچین :10 گزم
نمک:15 گرم
برای تهیه ی این ادویه ترکیبی از مرغوب ترین و خالصترین مواد اولیه استفاده شده است. همین امر باعث می شود طعمی که این ادویه به غذای شما می دهد متفاوت و فوق العاده باشد.
شما می توانید این ادویه را به مدت 18 ماه در جای خشک و خنک و به دور از نور خورشید نگهداری و در تهیه انواع غذاها به کار برید.
برای خرید ادویه کشمیری اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# طرز تهیه ادویه کشمیری # خواص ادویه کشمیری # خرید چاشنی کشمیری