ادویه کاجون یک نوع ادویه مکزیکی است که با استفاده از آن می توان تنوع خاصی به غذا داد. کاجون نوعی ادویه مخلوط است که از ترکیب پودر پاپریکا، فلفل هندی، زیره آسیاب شده، پودر سیر، پودر آویشن، پونه کوهی و نمک به دست میآید. از این ادویه برای طعم دادن به انواع غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی، سوپ سبزیجات، کباب ترکی و دیگر کبابها، سبزیجات کبابی، مرینیت کردن گوشت و مرغ و تهیه انواع سس استفاده میشود.
با توجه به اینکه طعم این ادویه متمایل به تندی است می توان به عنوان یک طعم دهنده عالی از آن در انواع غذاها استفاده کرد. در ادامه به برخی از کاربردهای این ادویه خوش طعم اشاره می کنیم.
ترکیبات ادویه کاجون یا کاجن
این ادویه به دلیل اینکه از چندین ادویه مختلف تهیه می شود، به غذا طعمی متفاوت می دهد. برای خوش طمع کردن مواد غذایی مانند سبزیجات ، گوشت ، پاستا و غذاهای دریایی می توان از کاجون به مقدار مورد نیاز اضافه کرد.
پودر سیر:60 گرم
پودر پیاز:100 گرم
فلفل سیاه :50 گرم
پاپریکا :30 گرم
آویشن شیرازی:20 گرم
پونه کوهی:30 گرم
اورگانو:50 گرم
فلفل عنابی:10 گرم
کاربرد های ادویه کاجون
معطر و طعم دهنده در غذاهای دریایی نظیر انواع خوراک میگو
طعم دار کردن انواع مواد مرینیت (خواباندن ) گوشت و مرغ برای کباب
طعم دهنده ماهی برای گریل ، کبابی شدن و یا بریان شدن در فر
معطر کننده انواع خوراک سبزیجات رژیمی و غیر رژیمی
طعم دار کردن ماست برای سرو در کنار میان وعده ها و سوخاری ها
طعم دهنده انواع سس غذاها ، خوراک ها و سس سالاد
معطر کردن و طمع دهنده چیپس و پاپ کورن های خانگی
طعم دهنده و عطر دار کردن پیتزا و اسپاگتی وسیب زمینی سرخ شده
و یک طعم مناسب برای آرد سوخاری برای استفاده و تهیه مرغ سوخاری و میگو سوخاری
برای خرید ادویه کاجون اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# طرز تهیه ادویه کاجون # خرید ادویه کاجون # خواص ادویه کاجون # خرید ادویه کاجن