پاکورا یک غذا یا اسنک هندی است که به عنوان میان وعده مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا از ترکیب چند نوع آرد و سبزیجات مختلف به دست می آید. در نهایت مواد اولیه به شکل کتلت در روغن فراوان سرخ می شود.
این غذای هندی و گیاهی خوشمزه در استانهای شرقی ایران به خصوص سیستان و بلوچستان و شهر زاهدان به نام پکوره زاهدانی و استانهای جنوبی ایران به نام پاکورا آبادانی و پاکورا بوشهری هم بسیار محبوب و مشهور استپاکوره، پکوره، پاکورا یا پکورا نام غذایی فوری هندی و در اصل از منطقه گجرات هندوستان است که به صورت یک فینگرفود برشته شده به همراه مخلفاتی مثل سس تمر هندی یا سس فلفل تند سرو میشود. هندیها انواع پاکوره پیاز، پاکوره سیب زمینی و پاکوره نخود و … دارند.
پوکورا بوشهری یک میانوعده و پیشغذای بسیار تند و خوشمزه است که در مهمانیهای خانوادگی در کنار سس ماست و نعناع یا سس ترش و شیرین میل سرو میشود. تندی این غذا را میتوانید با توجه به ذائقه افراد کم و زیاد کنید.
ترکیبات ادویه مخصوص پاکورا
پودر سیر:20 گرم
پودر پیاز:50 گرم
پودر گوجه فرنگی: 20 گرم
تخم گشنیز:30 گرم
دارچین: 20 گرم
زیره سبز : 10 گرم
آویشن شیرازی:10 گرم
تره کوهی: 20 گرم
ریحان خشک:10 گرم
ترخون خشک 25 گرم
ادویه کاری: 50 گرم
فلفل قرمز 20 گرم
پودرانبه:20 گرم
شاید برای خیلی از ما تهیه انواع پاکورا… در منزل کار سختی باشد اما اگر بدانیم که با یک ادویه مخصوص می توان آن را به خوشمزگی پاکورای جنوبی تهیه کنیم حتما آن را امتحان می کنیم. ادویه مخصوص بهسا به شما کمک می کند تا بتوانید انواع پاکورا را به راحتی در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار عزیزان لذت ببرید.
موارد مصرف ادویه مخصوص پاکورا
خرید ادویه پاکورا به منظور طبخ غذای پاکورانجام می شود. راز خوشمزگی این غذا در خرید ادویه پاکورا و استفاده از آن در تهیه و طعم دار کردن مواد اولیه است. همچنین در تهیه انواع پیراشکی و فلافل هم می توان از ادویه پاکوره یا ادویه سمبوسه استفاده کرد.
برای خرید ادویه مخصوص پاکورا اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# طرز تهیه ادویه پاکورا # خرید ادویه پاکورا # خواص ادویه پاکورا # خرید چاشنی پاکورا # ترکیبات ادویه پاکورا