ادویه

ادویه کاری 18 قلم اعلی

وزن : 100 گرم

قیمت برای شما : 64,900 تومان
قیمت : 68,145 تومان
  • طبع ادویه کاری گرم و خشک است.

  • ترکیب این ادویه از ادویه های قلم درجه یک بعد از سفارش مشتری اسیاب و بسته بندی می شود.

  • ادویه کاری عرضه شده در فروشگاه ما یکی از ادویه های ترکیبی و مطابق با ذائقه هر ایرانی است.

  • از این ادویه برای طعم دار کردن  انواع غذاها استفاده می شود.

  • این ادویه که مخلوطی از ادویه های مختلف آسیاب شده است با توجه به ذائقه ایرانی و طعم نهایی و مطلوب تهیه و تولید شده است. این ادویه که ترکیبی از دیگر طعم هاست، دارای طعمی عجیب و جالب است.

  • راز یک غذا خوشمزه یک ادویه خوشمزه است. این محصول کیفیت بالایی داشته و در تولید آن از بهترین ادویه‌ها استفاده شده است. همچنین دارای عطر و طعم مناسبی بوده و می‌تواند غذا را دلچسب‌تر کند. ادویه‌ هایی که در تهیه‌ی این محصول به‌کار رفته‌اند ترکیب منحصر به‌ فردی دارند که می‌توانند خورشت قیمه  را دارای طعمی متفاوت کنند.

❗️تمام ادویه ها باید در ظرف در بسته محکم نگهداری شود که رطوبت وارد ادویه نشود



  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

ادویه کاری یکی از ادویه‌های پرطرفداری است که از ترکیب کردن ادویه‌های مختلف به دست می‌آید. این ادویه شامل زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، هل، زیره، تخم گشنیز و ترکیبات متغیری مانند زنجبیل، رازیانه، فلفل قرمز است. منشأ خواص ادویه کاری، مربوط به خواص بی‌نظیر مواد تشکیل دهنده آن است. این ادویه به رنگ زرد طلایی است و مورد استفاده بسیاری از آشپزان مطرح دنیا قرار می‌گیرد.
ادویه کاری به دلیل داشتن ادویه‌های مفید و سالم، دارای خواص بی‌نظیری برای بدن است. ادویه‌های موجود در آن سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ هستند و خاصیت ضدالتهابی دارند. از مهم‌ترین فواید ادویه کاری، می‌توان به خواص آن برای سلامت قلب، کاهش قند خون و بهبود بسیاری از امراض دیگر اشاره کرد.

ترکیبات ادویه کاری چیست؟

ترکیبات ادویه کاری بسیار متنوع است و می توانید بنا به سلیقه خود آن را تهیه کنید. هم چنین با کم و زیاد کردن برخی ترکیبات خصوصاً ادویه هایی که معطرتر هستند مانند هل یا زعفران و همین طور ادویه هایی که طعم تندی دارند، مانند فلفل قرمز یا زنجبیل می توانید عطر، بو و طعم آن را تغییر دهید. ترکیبی که در ادامه معرفی می کنیم، یکی از ترکیبات رایج این ادویه است که به سادگی در دسترس هستند:

فلفل عنابی:20 گرم
تخم گشنیز:20 گرم
پودر سیر:60 گرم
پودر پیاز:70 گرم
زردچوبه: 240 گرم
زنجبیل : 40 گرم
پودر خردل :40 گرم
فلفل سیاه : 50 گرم
فلفل سفید:: 30 گرم
دارچین:: 30 گرم
پاپریکا :50 گرم
هل سبز: 30 گرم
جوز بویا:12 گرم
برگ بو :10 برگ
تخم شنبلیله:30 گرم
رازیانه :30 گرم
زیره سبز :40 گرم
زنیان:20 گرم
پودر انبه :60 گرم

برگ بو

به طور سنتی برگ بوی تولید شده در هند از درخت کاسیا گرفته می شود که عطر و طعمی مشابه دارچین دارد، اما برگ بویی که در کشورهای غربی تولید و در بازار به فروش می رسد، از درخت لورل گرفته شده است. از برگ بو می توان به صورت تازه یا خشک استفاده کرد و وقتی به ترکیبات ادویه کاری اضافه شود، طعم شیرین ملیحی به آن می بخشد. چنانچه بخواهید از برگ بو به صورت کامل و خورد نشده و به عنوان یکی از ترکیبات ادویه کاری، استفاده کنید، باید آن را در به طور کامل در قابلمه قرار دهید و در پایان پخت آن را خارج کنید.

هل

این ادویه عطر و طعم بسیار قوی دارد و می توان آن را به طور کامل و با پوسته استفاده کرد یا پوسته آن را جدا کرد و تنها از دانه آن استفاده کرد. اگر می خواهید از هل به طور کامل استفاده کنید، پوسته را کمی خرد کنید تا طعم بیشتری به دست آورید و به یاد داشته باشید که قبل از سرو غذا، حتماً غلاف ها را از ظرف خارج کنید. این ادویه بومی هند است و در انواع سبز، قهوه ای، سفید و سیاه موجود است.

فلفل قرمز

فلفل قرمز را می توان به صورت تازه، خشک یا پودر شده برای ایجاد طعمی تند و گرم در ترکیبات ادویه کاری استفاده کرد. واژه فلفل قرمز بسیار عمومی است زیرا به معنای واقعی کلمه، هزاران نوع مختلف از آن موجود است، بنابراین به دلیل تفاوت در میزان تندی، حتماً قبل از استفاده به این موضوع توجه کنید.

دارچین

این ادویه بسیار معطر است و به صورت کامل یا پودر شده به فروش می رسد. دارچین طعم بسیار شیرین و گرمی دارد و در انواع دسر (مخصوصاً دسرهای تهیه شده با سیب) به همان اندازه خوش طعم می شود که در غذاهای خوشمزه.

میخک

میخک معمولاً برای طعم دادن به غذاهایی با ته مزه شیرین و خوش طعم، به طور کامل اضافه می شود، اگرچه در برخی از دستور العمل ها گفته شده است که قبل از افزودن به غذا باید آن را آسیاب کرد.

تخم گشنیز

هم از خود گیاه گشنیز و هم از دانه های آن در ترکیبات ادویه کاری استفاده می شود. گشنیز تازه طعم بسیار قوی دارد و به همین دلیل استفاده از آن بسیار سلیقه ای است.
دانه گشنیز را می توان به صورت کامل یا آسیاب شده در غذا استفاده کرد. هنگام استفاده از دانه آن به صورت کامل، بهتر است آن را پیش از سایر ادویه ها در روغن تفت داد تا طعم و عطر آن آزاد شود. از دانه های آسیاب شده نیز می توان برای طعم دادن به کاری استفاده کرد.

زیره سبز

همانند تخم گشنیز، زیره به صورت دانه کامل یا به صورت پودر شده قابل تهیه است. این ادویه طعم نسبتاً تندی دارد و در عین حال بسیار معطر است. اگر از این ادویه به میزان زیاد استفاده می کنید، بهتر است آن را به صورت پودر شده خریداری کنید، هم چنین به شما پیشنهاد می دهیم که این ادویه را در مقادیر کم تهیه کنید زیرا خیلی زود عطر و طعم خود را از دست می دهد. زیره سبز در آشپزی مراکشی بسیار محبوب است.

دانه رازیانه

دانه رازیانه شبیه به دانه زیره است و دارای طعمی ملایم و مشابه طعم بادیان است. این ادویه طعمی شیرین و ملایم دارد. هم چنین می توان دانه های این ادویه را به عنوان خوشبو کننده جوید.

پودر سیر

پودر سیر یکی از ترکیبات اساسی و ضروری برای تهیه ادویه کاری است. از سیر می توان به صورت کامل، رنده شده، برش داده، خرد شده یا به صورت پودر خشک در غذا استفاده کرد. سیر در شکل خام آن بو و طعم بسیار تندی دارد و هنگام پخت طعم شیرینی پیدا می کند.

زنجبیل

زنجبیل یکی از قدیمی ترین ادویه ها در غذاهای آسیایی است و در تهیه ادویه کاری هم استفاده می شود. و طعم بسیار مطبوعی دارد و شیرینی و تندی توأمانی را به غذا می دهد. هم چنین برای طعم دادن به دسرها و انواع خوراک ها استفاده می شود. به طور کلی از  آن می توان در انواع غذا استفاده کرد اما در صورت امکان بهتر است از مصرف آن اجتناب شود زیرا طعم آن نسبت به زنجبیل تازه کمتر است.

دانه خردل

دانه های خردل بومی کشور هند هستند و اغلب در دستور العمل های تهیه ادویه کاری دیده می شوند. این دانه ها اگر به صورت خام باشند، طعم بسیار کمی دارند، اما وقتی تفت یا بو داده می شوند، طعم دلپذیری می دهند. دانه های خردل معمولاً در خوراک سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرند.

جوز هندی

جوز هندی طعم شیرینی شبیه به دارچین دارد. اگر جوز هندی را به صورت کامل تهیه می کنید، باید آن را رنده کنید تا طعم و عطر آن آزاد شود.

پاپریکا

پاپریکا به دو دلیل به ادویه کاری اضافه می شود: اول برای افزودن رنگ و دوم افزودن برای طعم شیرین و دودی آن.

زردچوبه

زردچوبه یکی از اصلی ترین ترکیبات ادویه کاری است که رنگ زردی هم به این ادویه می دهد و طعم خاکی دارد..

نکات مهم در مورد مصرف ادویه کاری

گاهی اوقات خواص ادویه کاری باعث می‌شود که بسیاری از افراد، بدون توجه به عوارض آن، اقدام به مصرف بی‌رویه این ادویه می‌کنند. جهت اطلاع این افراد باید گفت که ادویه کاری هم مانند هر موادغذایی دیگری باید در حد اعتدال مصرف شود. از طرفی ممکن است با وجود فواید ادویه کاری، مصرف آن برای افرادی، با عوارض همراه باشد.
مصرف ادویه کاری، باعث تحریک انقباضات کیسه صفرا می‌شود. بنابراین مصرف آن برای افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند، مضر است و اصلاً توصیه نمی‌شود. دقت داشته باشید که این ادویه همچنین ممکن است با داروهای ضدانعقاد خون، تداخل داشته باشد

ادویه کاری برای کودکان مفید است یا مضر ؟

ادویه را می توان از ۶ ماهگی به غذای کودک اضافه کرد. زردچوبه و دارچین از ادویه های مناسب برای کودکان به حساب می آید.
ادویه هایی مانند فلفل سیاه یا قرمز، آویشن یا کاری را باید پس از ۱۵ ماهگی به مقدار کم به غذای کودک اضافه کرد، زیرا ممکن است سبب آلرژی، تحریک پذیر شدن دستگاه تنفس و یا واکنش های شدید پوستی شود.

ادویه کاری در چه غذاهایی استفاده می شود

 این ادویه  یکی از ادویه های پر استفاده است و در صورتی که طعم و عطر آن مناسب با مذاق شما باشد، می تواند در انواع غذاها مورد استفاده قرار گیرد. این ادویه همانطور که می دانید از ادویه های غالب در خورشت کاری است و نسبت به سایر غذاهای دیگر در آن از این ادویه بیشتر استفاده می شود. هم چنین از این ادویه در غذاهایی مانند پیتزا، فلافل، خورش مرغ و آلو و سبزیجات، پیلاف، برنج، کیک سبزیجات می توان استفاده کرد.

برای خرید ادویه کاری اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.


# خرید  ادویه کاری # خواص  ادویه کاری # خرید چاشنی کاری # خرید ادویه کاری # spice

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای ادویه کاری 18 قلم اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط