پودر انبه ( به انگلیسی : powder mango ) یکی از طعم دهنده های فوق العاده است و یکی از ادویههای هندی بینظیر، پودر انبه است که از تکههای خشک شدهی انبه بدست میآید. این ادویهی خوش طعم میتواند چاشنیِ غذاهای بسیاری شود.
پودر انبه در مرغ، ترشی، فلافل، جوجهکباب، کتلت، سالادها، سوپها و… استفاده میشود. استفاده از آن در غذا مواد مغذی بسیاری را وارد بدن میکند، اگر به آشپزی علاقهمندید و سلامت و کیفیت غذا برایتان اهمیت دارد پیشنهاد میکنم استفاده از این ادویه در غذا را فراموش نکنید.
دلایل استفاده از پودر انبه
به دلیل مزاج گرم پودر انبه و طعم ملایم و نزدیک به تندی که دارد، یک تلخی خاصی را ایجاد میکند که طعم دهندهی فوقالعادهای برای برخی از غذاها مانند مرغ و ماهی است.
استفاده از آن در غذا باعث خوش عطر و طعم شدن آن میشود؛ و علاوه بر این موارد، فواید بسیاری دارد که برخی از افراد فقط به دلیل بهره بردن از همین فایدهها از آن در طبخ غذاهای مختلفی استفاده میکنند.
به دلیل مزاج گرم این ادویه و طعم ملایم و نزدیک به تندی که دارد، یک تلخی خاصی را ایجاد میکند که طعم دهندهی فوقالعادهای برای برخی از غذاها مانند مرغ و ماهی است.
لذیذ بودن غذاها یکی از مواردی است که همه دوست دارند آنرا تجربه کنند؛ استفاده از پودر انبه در مرغ یا هر غذای دیگری مانند انواع سوپها و سالادها و… بدون شک این لذیذی و خوش طعمی را به غذاها میبخشد و یک طعم بینظیر و منحصر به فرد را در خاطرتان به جای میگذارد.
انبه از میوههایی است که ممکن است نتوانیم هر زمانی که خواستیم آنرا تهیه کنیم و از آن استفاده کنیم یا خشک شدهی آنرا برای غذاهای مورد نظرمان پودر کنیم؛ اما میتوانیم با خرید پودر انبه ، هر زمانی از سال که لازم داشتیم از آن در غذاها استفاده کنیم و لذت ببریم.
مضرات پودر انبه
طبیعت آن بسیار گرم است و برای افراد مبتلا به اگزما اصلا مناسب نیست .
هضم انبه برای بعضی از افراد سخت است و ممکن است ایجاد خارش و دمل نمائید.
کاربرد پودر انبه
در تهیه سالاد، پاستا، ترشی انبه و سس انبه و همچنین به عنوان ادویه گرم و معطر در طبخ ماهی و مرغ برای از بین بردن بوی بد ماهی استفاده می شود
موارد مصرف: در خورشت ها، تهیه سس فلافل، ترشی انبه، سس انبه، همراه مرغ و ماهی
انبه دارای هسته بزرگی است که در وسط آن مغز آن قرار درد که به جای مغز بادام میتوان از آن در شیرینیجات استفاده کرد.
خمیر پای :
1 قاشق چایخوری از آن را به خمیر یک عدد پای اضافه کنید و از طعم منحصر به فرد آن لذت ببرید.
مزه دار کردن گوشت و کباب :
شما می توانید علاوه بر ادویه هایی که برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی استفاده می کنید ، پودر انبه را به مقدار زیاد اضافه کنید.
مزه دار کردن مرغ و ماهی و جوجه کباب :
این پودر برای مزه دار کردن مرغ و ماهی و از بین بردن بوی زهم ماهی استفاده می شود.
پودر انبه در فلافل و سس فلافل :
برای تهیه سس فلافل میتوانید پودر انبه و نمک و فلفل را با آب رقیق کنید و روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود.
سس انبه :
نصف لیوان آب را در ظرفی ریخته به مقدار دلخواه پودر انبه و سرکه سفید به آن اضافه کرده و حدود 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.
برای خرید پودر انبه اصل درجه یک به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# خرید پودر انبه اصل # خواص پودر انبه اصل # powder mango