طبع ادویه آبگوشت گرم و خشک است.
ترکیب این ادویه از ادویه های قلم درجه یک بعد از سفارش مشتری اسیاب و بسته بندی می شود.
ترکیبات ادویه آبگوشتی: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر لیمو عمانی، پودر پیاز، پودر گوجه، دارچین، زیره
این ترکیبات هر کدام به تنهایی عطر و طعم بسیار عالی دارند و در کنار هم نیز یک ترکیب فوق العاده را به وجود می آورند
❗️تمام ادویه ها باید در ظرف در بسته محکم نگهداری شود که رطوبت وارد ادویه نشود
ادویه مخصوص آبگوشت برای پخت آبگوشت باعث می شود که بوی چربی گوشت گرفته شود و آبگوشت بوی مطبوعی پیدا کند.
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پرطرفدار و البته پرخاصیت ایرانیهاست که از ترکیب گوشت، حبوبات وسبزیجات می باشد . گوشت تازه گوسفندی، حبوبات و ادویهها مکمل هم برای رسیدن به یک آبگوشت خوشمزه است.آبگوشت سنتی با اضافه کردن ادویه آبگوشت بسیار لذیذتر خواهد بود.
آبگوشت از جمله قدیمی ترین و لذیذترین غذاها در بین منوی غذاهای سنتی در ایران محسوب می شود که در بین مردم طرفداران زیادی دارد و دارای دستور پخت ساده ای می باشد. با وجود دستور پخت ساده دارای چند فوت کوزه گیری می باشد که باعث خوشمزه و لذیذ شدن آبگوشت می شود که یکی از مهمترین آنها ادویه مخصوص آبگوشت می باشد.
فلفل سیاه : 300 گرمزردچوبه: 60 گرمپودر گوجه فرنگی: 30 گرمتخم گشنیز:300 گرمپودر خردل :200 گرمپاپریکا :200 گرمپودر ریشه جوز یا خسرودار :25گرممیخک:2 گرمهل سبز: 15 گرمدارچین: 20 گرمزنجبیل :15 گرمبرگ بو :3 عددزیره سبز : 20 گرمتخم گشنیز:40 گرمپودر پیاز:60 گرمتخم شنبلیله:15 گرمگرد لیمو:10 گرمآویشن شیرازی:5 گرممرزه خشک:10 گرمگلرنگ:10 گرم
لزوم استفاده از ادویه آبگوشت و دیزی به این دلیل است که این ادویه باعث می شود بوی چربی گوشت از بین برود و عطر دلپذیری بگیرد.برای طبخ یک آبگوشت خوشمزه حتما به ادویه مخصوص آن نیاز خواهید داشت که شامل پودر فلفل سیاه، زیره سبز، زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر لیموعمانی، زنجبیل، هل سبز،پودر دارچین و زردچوبه می باشد.
معمولاً ما در منزل و در کابینت آشپزخانه انواع ادویه را داریم، اما خیلی از غذاها نیاز به چندین مدل مختلف از ادویه دارد تا به عطر و طعم مورد نظر برسند.
با استفاده از ادویه آبگوشت این غذای خوشمزه را در منزل بصورت حرفه ای تهیه کنید.
بعد از اینکه تمامی مواد آبگوشت پخت و غذا در مراحل آخر آماده خوردن قرار گرفت شما باید ادویه آبگوشت را به آن اضافه کنید. این زمان ۲۰ دقیقه آخری است که قرار است زیر شعله غذا را خاموش کنید تا این ادویه به خوبی جذب غذا شود. علت اینکه ما از ابتدا ادویه را به این غذا نمیزنیم به خاطر این است که عطر و طعم آن در روند پخت از بین نرود.
برای خرید ادویه آبگوشت اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# طرز تهیه ادویه آبگوشت # خرید ادویه آبگوشت # خواص ادویه آبگوشت # خرید چاشنی آبگوشت # ترکیبات ادویه آبگوشت # خرید ادویه دیزی
ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است
وحید سعیدی 5 اسفند 1399