ادویه بندری بی شک یکی از خاص ترین ادویه جاتی است که در جنوب ایران، به ویژه در استان هرمزگان مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین ادویه جات، جزء جدایی ناپذیر انواع غذاها هستند و خوراکیها بدون استفاده از آنها طعم و مزه خوشی نخواهند داشت.
استفاده از ادویه ها در مناطق مختلف دنیا با توجه به ذائقه مردم آن منطقه متفاوت است.
به عنوان مثال مردم کشورهای عربی و اصولاً خاورمیانه از میزان بیشتری ادویه در تهیه غذا استفاده میکنند.
اما همانطور که مردم شبه قاره هند طرفدار ادویههای تند هستند، ادویه تند بندری نیز در هرمزگان محبوب تمام آشپزخانههاست.
علت این است که در شهرهای جنوبی از جمله شهرهای هرمزگان مردم بیشتر به ادویه هایی با طبع گرم و طعم تند علاقه دارند.
ادویه بندری با طعم تند و عطر بسیار زیاد، در انواع ترشیها و غذاهای منطقه مانند سوسیس بندری مورد استفاده قرار میگیرد.
ترکیبات این ادویه عبارتند از فلفل قرمز، دانه فلفل سیاه، جوزهندی، دارچین و… . به دلیل طعم تندی که این ادویه دارد.
ترکیبات ادویه بندری
ادویه تند بندری همان طور که از نامش پیداست طعمی تند و سوزان دارد و در شهرهای جنوبی ایران بیشتر مصرف میشود.
این ادویه از ترکیب چندین ادویه تهیه میشود و دارای طعمی خوش و معطر است.
فلفل سیاه : 50 گرم
زردچوبه: 30گرم
تخم گشنیز:70 گرم
پاپریکا : 40 گرم
میخک:8 عدد
هل سبز: 10 گرم
زنجبیل : 20 گرم
دارچین: 25 گرم
زیره سبز :15 گرم
بادیان ستاره ای:10 گرم
جوز بویا:3 عدد
فلفل قرمز 30 گرم
از ادویه تند بندری بیشتر در تهیه سوسیس بندری و انواع ترشیجات مانند ترشی انبه و… استفاده میشود.
طعم نهایی مطلوب و اصلی این ادویه، تنها در گرو رعایت میزان مصرف هر یک از ترکیبات آن است.
از این رو پیشنهاد میکنیم، به رغم وجود دستورالعملهای مختلف، ادویه بندری را از فروشگاهها و تولیدکنندگان تخصصی معتبر تهیه نمایید.
برای خرید ادویه بندری اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# خواص ادویه بندری # ترکیبات ادویه بندری