بدون شک اولین نوشیدنی پر مصرف بعد از آب در دنیا قهوه است. به لطف مقادیر بالای آنتی اکسیدان و مواد مغذی مفید، به نظر میرسد قهوه یک نوشیدنی بسیار سالم است. مطالعات نشان میدهد که افراد قهوه خور کمتر دچار بیماریهای جدی و خطرناک میشوند.
کافئین موجود در دانههای قهوه، چای، نوشابه و کاکائو پس از مصرف، به سرعت وارد جریان خون میشود و با فعالتر کردن سیستم مرکزی اعصاب، موجب افزایش هوشیاری به مدت حدود 15 دقیقه میشود. این تاثیر در برخی موارد حتی تا 6 ساعت میتواند، ادامه داشته باشد.
اما به نظر میرسد که کافئین قدری اعتیاد آور باشد چرا که سیستم عصبی در واکنش به مصرف آن، دچار حالت انتظار برای بروز اثر تحریککنندگی میشود. رخدادی که موجب بالا رفتن دوپامین در مغز میشود که یک واکنش شیمیایی برای ایجاد احساس خوب در انسان است.
بهترین و سالمترین شکل مصرف قهوه نوشیدن آن به صورت خالص و تلخ است. اما اگر دوست دارید طعم قهوهتان متفاوت باشد، کمی دارچین به آن اضافه کنید. دارچین ادویهای سرشار از آهن است که به ثابت نگه داشتن قند خون و کاهش سطح چربی بد کمک می کند. جوز هندی و هل هم انتخابهای ایدهآل دیگر برای اضافه کردن به قهوه تلخ هستند. جوزهندی به سیستم گوارش کمک میکنند و هل خواص ضدسرطان و ضدافسردگی دارد یکی دیگر از افزودنیهای مفید برای یک فنجان قهوه، پودر کاکائو شیرین نشده است که یک قاشق چایخوری از آن مملو از 9 درصد مصرف پیشنهادی روزانه زینک، منیزیوم، آهن و منگنز است. بهتر است به قهوه شکر و خامه اضافه نکنید تا یک نوشیدنی سالم و مفید میل کنید. با اینهمه اگر قهوه را به صورت تلخ دوست ندارید یک راهحل سالم دیگر برای شما داریم.
انواع مصلحات برای افراد سرد مزاج
دم کردن قهوه با زعفران، علاوه بر خواصی که برای سرد مزاجان دارد، طعم و رایحه قهوه را نیز دلپذیرتر میکند. طبع زعفران گرم است؛ از این رو مصرف آن طبع قهوه را متعادل میکند. برای این منظور در حین دم کردن قهوه مقداری زعفران به آن اضافه کنید.
استفاده از دارچین و زنجیبل در هنگام دم کردن قهوه ترک برای رفع و مصلح سازی سرد و خشکی قهوه بهتراست برای تهیه کردن قهوه با این سه ماده لازم است به این شکل عمل شود که در مرحله اول مخلوط زنجبیل، شیر و دارچین به تنهایی آماده شود و سپس به قهوه دم کشیده شده اضافه گردد.
یک کاپ شیر با مقدار لازم قاشق چای خوری زنجبیل و دارچین ترکیب کنید و بر روی گاز قرار دهید و آرام هم بزنید تا به مخلوط شما به دمای جوش برسد، سپس درجه حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط را بر روی یک حرارت ملایم آرام هم بزنید.
پس از مخلوط، شیر، دارچین و زنجبیل کافیست پس از دم کردن قهوه و ریختن آن درون یک فنجان به اندازه نصف قاشق چای خوری از ترکیب خود به آن اضافه کنید و مشکل طبع قهوه و سرد بودن آن را رفع کنید.
با چند قطره گلاب اصل شما می توانید طعم و مزه قهوه را بسیار لذیذ نمود و از طرفی سرد و خشک بودن طبع قهوه را به گرمی سوق داد و افراد سرد مزاج هم دچار مشکل نخواهند شد.
استویا یا گیاه «شکربرگ» (stevia) یک جایگزین خوب و بدون کالری برای شکرهای تصفیه شده است.
عصاره خالص شکربرگ تا 300 برابر شیرینتر از شکر معمولی است، و سبب میشود که افراد برای شیرین کردن یک فنجان قهوه از مقدار خیلی کم از آن استفاده کنند.
بهتر است یک فنجان قهوه را در حوالی ساعت 10 صبح میل کنید و یک فنجان دیگر را هم در فاصله 2 تا 5 بعدازظهر بنوشید.
دانه قهوه دارک
در انتها توصیه میشود به جای پودر، دانه کامل قهوه را بخرید و قبل از دم کردن آن را آسیاب کنید؛ چون فارق از نوع دانهای که انتخاب کردهاید، طعم بهتر و تازگی بیشتری را تجربه خواهید کرد.
برای خرید دان قهوه دارک به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# طرز تهیه قهوه # خرید دان قهوه دارک # خواص دان قهوه دارک # خرید آنلاین قهوه # coffee bean # خرید نوشیدنی کافئین دار # خرید قهوه ترک # خرید قهوه اسپرسو # خرید قهوه فرانسوی