شکر گلاب شیرینی ترد و خوشمزه با طعم گلاب و زعفران از شیرینیهای مخصوص مشهد است که بخصوص در ایام نوروز طرفداران بسیاری دارد .
مواد تشکیل دهنده شکر گلاب آب ، شکر،گلاب و زعفران میباشد.
این شیرینی هم به شکل حبه ای و هم به شکل تخته ای طبخ و تولید می گردد .
شکر گلاب را میتوان هم به عنوان شیرینی برای پذیرایی در مهمانی ها و هم به عنوان قند به همراه چایی میل کرد و از طعم دلپذیر آن لذت برد.
طرز تهیه شکر گلاب
حدود ۳۰ کیلو شهد آب و شکر که قبلا به نسبت ۲ به ۳ آماده شده است .
در این فاصله استادکار قالب های شیرینی را کنارهم میچیند قالب ها باید تا جایی که امکان دارد به هم بچسبند تا شهد از لا به لای آنها بیرون نریزد.
حدود یک لیتر گلاب و نیم لیتر زعفران دم کرده که باید مخلوط و برای مرحله بعد کنار گذاشته شود .
حالا شهد اصطلاحا رسیده باید از روی شعله برداشته تا غلظتش بیشتر شود .
ترکیب گلاب و زعفران را خردخرد به شهد اضافه کرده و شهد جان می گیرد از رنگ زعفران و بوی گلاب . به این کار اصطلاحا شور دادن شهد می گویند .
بعد در قالب ها ریخته هم می گذاریم سرد شود .
این شیرینی هم به شکل حبه ای و هم به شکل تخته ای طبخ و تولیدد می گردد .
پس از گذشت ۴۰ دقیقه روی شیرینی ها رس می زنند .
قالبها باید جابه جا شوند تا وقتی سرد شدند به هم نچسبند .
حالا شیرینی آمادست ترد و خوشمزه با طعم گلاب و زعفران نام این شیرینی شکر گلاب است .
به این شیرینی گلاب شکر نیز گفته میشود.
# خرید قندفور # خرید شکر گلاب مشهدی # خواص شکر گلاب # خرید شکر پنیر