ادویه بهارات یا لبنانی ، نوعی ادویه ترکیبی با طبع گرم و عطری خاص وخوش مزه است ؛ این ادویه را میتوان برای مزه دار کردن انواع گوشت به کار برده و آنها را به شیوه دلخواه مانند کبابی کردن، سرخ کردن، سوخاری کردن، گریل کردن و … طبخ کرد.
این ادویه طعم و بوی فوق العاده ای داشته و در انواع غذاها می توان از آن استفاده کرد. علاوه بر این می توانید مقداری از آن را درون ظرفی ریخته و هنگام میل کردن وعده های غذایی بر سفره بیاورید و روی غذای خود بپاشید. این ادویه خوشبو همراه با روغن زیتون برای طعم دار کردن سالاد بی نظیر است.
از این ادویه لبنانی در انواع سس نیز میتوانید استفاده کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
ادویه لبنانی عطر و طعمی گیاهی دارد و بسیار خوش طعم است.ادویه بهارات یک ادویه خوشمزه و متفاوت است.
معرفی ادویه بهارات یا ادویه لبنانی
ادویه بهارات یا لبنانی یک نوع ادویه یا چاشنی غذا است که با مخلوط کردن چند ادویه با نسبتهای خاص درست میشود. این ادویه در آشپزی خیلی از کشورهای خاورمیانه و در هند و یونان هم کاربرد داره. هر منطقه ای به روش خاص خودش ادویه بهارات رو درست می کنه. بهار یا باهار در عربی به معنای ادویه است.
ادویه بهارات چه طعمی داره (چه طعمی به غذا میده؟)
طعم این ادویه بسیار دلنشین و ترکیبی از طعم شیرین و دودیه که طعم گرم و عطر خاصی به غذا میده و خیلی تندی نداره. ترکیبی خوش طعم و مناسب برای پخت انواع گوشت، سوپ ها و خورش هاست. حتی میشه این ادویه رو با کمی روغن، آبلیمو و نمک برای مرینت کردن گوشت مرغ و ماهی استفاده کرد.
ترکیبات ادویه بهارات یا ادویه لبنانی
دارچین: 30 گرم
فلفل سیاه : 30گرم
جوز بویا:2 عدد
تخم گشنیز50 گرم
زیره سبز :40 گرم
میخک:10 گرم
بهارفلفل (آلسپایس یا فلفل جامائیکا):30 گرم
این ادویه به دلیل داشتن ترکیبی از ادویه جات با طبع گرم، انتخابی مناسب برای تعدیل سردی گوشت است.
به همین دلیل متعادل سازی طبع گوشت، یکی از اصلیترین خواص این چاشنی شناخته میشود.
استفاده از ادویه مناسب علاوه بر اینکه سبب خوشمزه شدن آن و گرم شدن طبع غذا می شود ، باعث از بین رفتن بوی بد آنها نیز خواهد شد.اگر می خواهید بو و طعم خوشایند غذا را بچشید این ادویه انتخاب مناسبی برای آشپزی شما می باشد.
کاربرد ادویه بهارات یا ادویه لبنانی :
از هشت ادویه لبنانی می توان برای طعم دار کردن انواع خوراک، خورش و یا مرغ استفاده کرد. همچنین می توان این ادویه جادویی را برای هر چه خوش طعم تر کردن سوپ به کار برد. آبگوشت هم از دیگر غذاهایی است که با طعم این ادویه بسیار سازگار است.
روش مصرف ادویه بهارات یا ادویه لبنانی :
همان طور که گفته شد این ادویه طعم خاصی به خوراک یا انواع خورش می بخشد. برای تهیه یک خوراک مرغ با ادویه لبنانی کافی است تا زمانی که مرغ را همراه با پیاز سرخ می کنید 1 الی 2 قاشق غذاخوری از این ادویه را در تابه ای جداگانه سرخ کنید سپس به مرغ ها اضافه کنید و کمی تفت دهیدتا عطر خاص آن آزاد شود. سپس از رب گوجه فرنگی یا مقدار کمی رب انار استفاده کنید تا خوراک خوش رنگ شود. سپس 2 لیوان آب به خوراک اضافه کنید و با شعله کم اجازه دهید تا به مدت 1 الی 2 ساعت بپزد و اصطلاحا جا بیفتد.
برای خرید ادویه بهارات اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# طرز استفاده ادویه بهارات # خرید ادویه بهارات # خواص ادویه بهارات # خرید ادویه لبنانی