ادویه

ادویه کشمیری 10 قلم اعلی

وزن : 100 گرم

قیمت برای شما : 65,560 تومان
قیمت : 68,838 تومان
  • طبع ادویه کشمیری گرم و خشک است.

  • ترکیب این ادویه از ادویه های قلم درجه یک بعد از سفارش مشتری اسیاب و بسته بندی می شود.

  • از بین برنده بوی نا مطبوع گوشت 

  • دادان طعم و بوی خوشایندی به غذاها

  • مناسب برای مرینت کردن انواع گوشت

  • از این ادویه برای طعم دار کردن غذاها استفاده می شود.

  • این ادویه که مخلوطی از ادویه های مختلف آسیاب شده است با توجه به ذایقه ایرانی و طعم نهایی و مطلوب تهیه و تولید شده است.

  • این ادویه که ترکیبی از دیگر طعم هاست، دارای طعمی ویژه و بویی منحصر به فرد است.

  • راز یک غذای خوشمزه یک ادویه خوشمزه است.

  • این محصول کیفیت بالایی داشته و در تولید آن از بهترین ادویه‌ها استفاده شده است.

  • این ادویه دارای عطر و طعم مناسبی بوده و می‌تواند غذای شما را دلچسب‌تر کند.

  • ادویه‌هایی که در تهیه‌ی این محصول به‌کار رفته‌اند ترکیب منحصربه ‌فردی دارند که می‌توانند غذای شما را خوشمزه تر و معطر تر کنند.

❗️تمام ادویه ها باید در ظرف در بسته محکم نگهداری شود که رطوبت وارد ادویه نشود

 



  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

ادویه کشمیری جزو ادویه‌های پر کاربرد در کشور هند بوده که در اغلب غذاهای هندی از آن استفاده میشود. این ادویه مناسب برای پخت انواع مرغ و غذاهای گوشتی میباشد.

و این ادویه یکی از با اصالت ترین ادویه های هندی است و مصرف آن باعث میشود عطر و بوی متفاوتی به غذای شما بدهد.ادویه کشمیری از ترکیب ادویه‌های مختلفی از جمله پاپریکا،هل سیاه، پاپریکا، فلفل قرمز، دانه فلفل سیاه، جوز هندی، زیره سیاه و تخم گشنیز تشکیل میشود.که علاوه بر برطرف نمودن بوی زهم گوشت، طبع سرد آن را نیز تعدیل می کند و از بروز مشکلات معده و دستگاه گوارش، به علت سنگینی گوشت با طبع سرد جلوگیری می کند.

ادویه کشمیری یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین ادویه های هندی است که برای غذاهای کبابی مخصوصا جوجه کباب کاربرد فراوانی دارد. برای استفاده از ادویه دستورالعمل‌های مختلف و زیادی وجود دارد که می‌تواند به غذای شما طعم و عطری جدید ببخشید.

همچنین ادویه کشمیر ادویه تندی نیست و برعکس تصور عموم مردم از ادویه ها و غذاهای هندی مه معمولاً تند و سوزان هستند.

ترکیبات ادویه کشمیری

هر غذایی با ادویه مخصوص به خود، دارای طعم حرفه ای و لذیذی می شود. اضافه کردن ادویه کشمیری به غذاها علاوه بر اینکه طعم و مزه آن را منحصر بفرد می کند، موجب می شود سردی گوشت گرفته شود. و یکی از مشکلات همیشگی افراد در هنگام پخت گوشت (چه گوسفندی و چه گوساله)، رفع بوی نامطبوع گوشت قرمز می باشد.

فلفل قرمز 10 گرم
فلفل سیاه : 10 گرم
پاپریکا :60 گرم
زیره سیاه :5 گرم
جوز بویا:2 عدد
پودر ریشه جوز یا خسرودار :5گرم
تخم گشنیز:30 گرم
نعنا خشک 15 گرم
میخک:3 گرم
دارچین: 5 گرم

برای تهیه ی این ادویه ترکیبی از مرغوب ترین و خالصترین مواد اولیه استفاده شده است. همین امر باعث می شود طعمی که این ادویه به غذای شما می دهد متفاوت و فوق العاده باشد.

شما می توانید این ادویه را به مدت 18 ماه در جای خشک و خنک و به دور از نور خورشید نگهداری و در تهیه انواع غذاها به کار برید.

روش استفاده از ادویه کشمیری

شما می‌توانید هنگام آماده کردن مواد جوجه کباب یا هر غذای دیگری (خصوصا غذاهای کبابی) این ادویه را داخل سس مورد نظر بریزید و اجازه دهید چند ساعتی روی مواد بماند.

می‌توانید ادویه کشمیر را با روغن زیتون نیز ترکیب کنید و روی مرغ یا هر غذای دیگری بریزید و آن را طعم دار کنید و سپس بپزید.

برای خرید ادویه کشمیری  اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.


# طرز تهیه ادویه  کشمیری # خواص ادویه  کشمیری # خرید چاشنی  کشمیری

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای ادویه کشمیری 10 قلم اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط