سبزی

سبزی آش خشک

وزن : 100 گرم

قیمت برای شما : 39,820 تومان
قیمت : 47,800 تومان
  • سبزی آش خشک دارای طبع معتدل است.
  • تقویت دستگاه ایمنی بدن
  • درمان ناراحتی‌های معده و بهبود گوارش
  • سبزی آش شامل اسفناج (یا برگ چغندر)، تره، جعفری و گشنیز می شود. معمولا نسبت این سبزی ها در سبزی آش برابر است.


  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

سبزی آش خشک  یکی از پر مصرف ترین نوع این سبزیجات خشک می باشد که دارای عطر و بویی دلپذیر بوده و به آش طعمی فوق العاده خوشمزه می بخشد. این محصول از ترکیب چند سبزی خشک تهیه میشود و از طریق این سایت در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.

سبزی های آش رشته یکی از تاثیرگذارترین قسمت های آش رشته است که تاثیر زیادی در خوشمزه کردن طعم آش دارند به علاوه هر کدام از این سبزی ها خواص درمانی زیادی برای سلامتی بدن دارند ولی طرز تهیه آش رشته خوشمزه فرمول خاصی دارد.

اگر سبزی آش به اندازه و نسبت درست، استفاده نشود مزه غذا تغییر می کند و به همین دلیل است که بعضی از آش ها خوشمزه ترند و بعضی زیاد چنگی به دل نمی زنند.

بنابراین آگاهی از نوع سبزی مورد استفاده در آش رشته و میزان استفاده از هر کدام، می تواند به شما کمک کند تا در سرمای زمستان یک آش رشته داغ و خوشمزه طبخ کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. سبزیجات خشک در بازار کیفیت های مختلفی دارد که این کیفیت بستگی به نوع تهیه بار و نیز نحوه شستشو و خشک کردن دارد. 

سبزی های آش چیست؟

سبزی های آش شامل:  گشنیز 1 واحد،شوید 1 واحد ،اسفناج 1 واحد،جعفری ،1 واحد ،تره 1 واحد  در صورتی که اسفناج در دسترس نبود میتوانید ار برگ چغندر استفاده کنید.

طرز تهیه آش مجلسی و خوشمزه با سبزی خشک

آش رشته یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که دستور پخت های بسیار متنوعی دارد ولی در تمام آش رشته ها حتما باید از سبزی ، حبوبات ، رشته آش ، سیر داغ ، پیاز داغ ، نعنا داغ و کشک استفاده شود. در برخی از دستورها مقداری از کشک را در انتهای پخت به آش اضافه می کنند و در برخی دیگر فقط برای تزئین روی آش از آن استفاده می کنند. شما میتوانید علاوه بر مواد مورد نظراز بادنجان هم در ترکیب آش استفاده کنید تا طعمی غنی تر به آن بدهید.

ابتدا نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید تا نفخشان از بین برود.

یک قابله بزرگ روی حرارت بگذارید و 5 لیوان آب به آن اضافه کنید و نخود و لوبیا را که آبکش کرده اید به قابلمه اضافه کنید.

شعله را زیاد کنید تا به جوش آید سپس ، شعله را کم کنید و کف روی قابلمه را بگیرید و 1 ساعت اجازه دهید بپزد.

عدس را اضافه کنید تا بپزد و نرم شود.

سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و جداگانه با روغن در تابه تفت دهید تا تغیر رنگ بدهند و طلایی شوند.

بعد از 1 ساعت از اضافه کردن عدس ها نیمی از سیر و پیاز را به قابلمه اضافه کنید.

سبزی خشک آش را اضافه کنید. در قابلمه را باز بگذارید که مانع از تغییر رنگ سبزیجات شوید.

بعد از نرم شدن سبزی ها ، رشتههای آش را اضافه کنید و بعد از 20 دقیقه کشک را به آن اضافه نمایید.

در آخر نمک و فلفل بزنید و صبر کنید تا جا بیوفتد.

نعنا خشک را با کمی روغن ، چند ثانیه روی حرارت هم بزنید و روی آش را با نعنا داغ ، پیاز داغ ، سیر داغ و کشک تزئین نمایید.

نکاتی برای تهیه آش خوش طعم

اگر دوست دارید یک آش خوش طعم درست کنید سعی کنید یک سری نکات را رعایت کنید.

با توجه به ذائقه خود می‌توانید در آش از آب مرغ و یا آب گوشت استفاده کنید. این کار باعث خوش طعم شدن آش می‌شود.
سعی کنید از حبوبات کنسروی استفاده نکنید.
از رشته تازه در آش خود استفاده کنید که تاثیر زیادی در خوش طعم شدن آش خواهد داشت.
روغن آش هم باید به اندازه کافی باشد.
حقیقت این است که میزان سبزی استفاده شده در آش رشته، عطر و طعم آش شما را به میزان زیادی می‌تواند تغییر دهد.

برای خرید سبزی  آش خشک اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.


# خرید سبزی  آش خشک # خواص آش خشک # خرید سبزیجات خشک معطر # سبزی آش رشته # سبزی آش لخشک

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای سبزی آش خشک
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط