گشنیز

گشنیز خشک اعلی

وزن : 100 گرم

قیمت برای شما : 39,900 تومان
قیمت : 47,880 تومان
  • پیازچه خشک دارای طبع گرم و خشک است.
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  •  کاهش کلسترول بد خون و افزایش سلامت قلب
  •  افزایش استحکام استخوان‌ها
  •  بهبود قدرت بینایی و درمان بیماری‌های چشمی
  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
  •  بهبود عملکرد دستگاه گوارش
  • کاهش سردرد


  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

گشنیز خشک یکی از انواع سبزی خشک است. بوی گشنیز از برخی جهات شبیه به بوی گیاه جعفری می باشد. هم برگ های تازه گشنیز و هم گشنیز خشک، خواص تغذیه ای ارزشمندی دارد و می‌ تواند برای تهیه غذا برای سلیقه های و ذائقه های متفاوت، چاره ساز باشد. گشنیز خشک گیاهی است که طبع آن سرد و خشک بوده و دارای خواص درمانی بسیاری است.

این سبزی منبعی غنی از ویتامین ها و اسیدآمینه مختلف می باشد. این خواص باعث مصرف زیاد آن و کاربردهای بسیار آن شده است. بوی گشنیز هنگامی که این سبزی تازه است چندان خوشایند نیست. اما با خشک شدن این گیاه بوی بد آن کاملا از بین می رود. به همین دلیل است که گشنیز خشک از تازه ی آن بیشتر کاربرد دارد. همچنین در نوع خشک آن مقدار ویتامین های  A و C بیشتر است. این سبزی در داروسازی نیز در داروهای مختلفی بکار می رود.

از جمله ی آنها می توان به داروهای درمان یبوست، برطرف کننده ی سوءهاضمه و نفخ و ضد انگل و … اشاره کرد. سبزیجات خشک در بازار کیفیت های مختلفی دارد که این کیفیت بستگی به نوع تهیه بار و نیز نحوه شستشو و خشک کردن دارد. 

خواص گشنیز خشک

فشار خون را کاهش می دهد. جلوگیری از نفخ و سوءهاضمه، درمان جوش صورت. نیرومند ساختن حافظه، درمان بواسیر، دیابت، رفع خستگی. تقویت اعصاب، ضد تشنج.

گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است. در نتیجه نوع خشک آن نیز دارای تمام این خواص می‌باشد. همچنین این گیاه به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است.

گشنیز مانع ترش شدن غذا در معده می‌شود و درد صفرا را تا حد بسیار زیادی تسکین می‌بخشد. همچنین به عنوان سبزی کاهش‌دهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می‌دهد. این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می‌نامند. مصرف گشنیز خشک یا تازه برای بهبود عملکرد کبد مفید است. همچنین با باکتری سالمونلا در بدن مقابله می‌کند.

گشنیز دارای خاصیت ضدالتهابی است و علایم آرتریت را برطرف می‌کند. مصرف آن همچنین از بدن در برابر عفونت‌های دستگاه ادراری محافظت می‌کند. یکی از خواص آن برای رحم اینست  که از شدت خونریزی قاعدگی زنان به ویژه آن‌هایی که در این دوران شاهد خونریزی‌های شدید هستند، می‌کاهد.

کاربرد گشنیز خشک

از گشنیز خشک، در انواع غذاها به عنوان چاشنی، برای تزیین یا برای بهره‌گیری از خواص سبزی آن در بسیاری از غذاها، سالاد ها ، شیرینی ها، سوپ ها و آش ها استفاده می‌شود. در طب سنتی و درمان‌های گیاهی نیز از گشنیز خشک یا تازه و تخم گشنیز به عنوان درمان بیماری‌ها و مشکلات مختلفی استفاده می‌شود.

همچنین به عنوان ماسک، میکروب کش، برای زیبایی پوست نیز از گشنیز استفاده می‌شود. این گیاه با دارا بودن ماده کامفرول و تحریک سروتونین و دوپامین، می‌تواند ما را سرحال و خوشحال کند و در نتیجه به عنوان یک داروی طبیعی ضد افسردگی قابل استفاده است.

جلوگیری از کم خونی

یکی از خواص فوق‌العاده گشنیز خشک و تازه، داشتن آهن فراوان است. بنابراین مصرف تازه یا خشک این گیاه به کسانی که از کم خونی رنج می‌برند، توصیه می‌شود. وجود آهن برای بدن بسیار مفید است و از: تپش قلب، خستگی شدید، کاهش عملکرد ذهنی و تنگی نفس جلوگیری می کند. این گیاه خشک شده سرشار از آهن است و برای رفع کم خونی بسیار مفید و حائز اهمیت است. آهن موجود در گشنیز همچنین باعث بهبود عملکرد ارگان‌های دیگر بدن، افزایش انرژی و قدرت و ارتقای سلامت و استحکام استخوان‌ها می‌شود.

بهبود وضعیت گوارش و سوء هاضمه

گیاه گشنیز چه به صورت تازه و چه خشک ، به علت عطر و بوی زیاد روغن‌های اسانسی‌اش، به ترشح مناسب آنزیم‌ها و آب گوارشی در معده کمک می‌کند. بر همین اساس، گیاهی به شمار می‌رود، که سیستم گوارش و مری را برای پیش راندن غذا تحریک می‌کند. این گیاه، در درمان زگیل نیز مفید است. گشنیز خشک با دارا بودن مواد معدنی، علاوه بر عطر خوشی که دارد، خاصیت تحریک‌کنندگی نیز دارد.

با مصرف گشنیز، واسطه‌های عصبی نیز تحریک می‌شوند. تحقیقات نشان می‌دهند، که اضافه کردن منظم گشنیز خشک یا تازه به رژیم غذایی، سوء هاضمه را کاهش می‌دهد. همچنین سرب و آلومینیوم را از بدن خارج می سازد. افزودن مقدار کمی از آن به رژیم غذایی کودکانی که احتمال ابتلا به کولیک شکمی دارند، می‌تواند رفع سریع مشکل گوارشی‌شان کمک کند.

عوارض مصرف گشنیز خشک

گشنیز خشک  برای کاهش فشار خون مفید می باشد ولی توجه داشته باشید که از مصرف زیاد آن خودداری شود زیرا منجربه افت شدید فشار خون خواهد شد.

در مصرف گیاهان دارویی جانب احتیاط را رعایت کنید مصرف بیش از اندازه گیاهان دارویی منجربه مشکلاتی چون: حساسیت و آلرژی خواهد شد. در صورت بروز هر گونه مشکل بهتر است سریعا به پزشک مراجعه شود.

خانم های باردار، مادران شیرده و کودکان زیر ۱۲ سال بهتر است از مصرف بیش از اندازه گشنیز خشک خودداری نمایند.

خوردن زیاد از حد آن حافظه را کم می کند.

برای خرید گشنیز خشک اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.


# خواص گشنیز خشک # dry coriander # خرید سبزیجات خشک معطر

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای گشنیز خشک اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط