کندرخوراکی

کندرخوراکی اعلی

وزن : 50 گرم

قیمت برای شما : 79,500 تومان
قیمت : 83,475 تومان
  • طبع کندر خوراکی گرم و خشک است.
  • تقویت حافظه
  • افزایش میل جنسی
  • مانع بروز سرطان
  • تقویت و اعتدال سیستم ایمنی بدن
  • جلوگیری از پوکی استخوان
  • کاهش قند خون و چربی خون
  • سلامت دهان و دندان
  • ضد عفونی کننده و ضد باکتری و ضد التهاب
  • بهبود عملکرد روده
  • دور از نور و رطوبت نگهداری شود


  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

کُندُر(Olibanum) با نام علمی (Boswellia  thurifera) یا ( B.sacra ) و( B.carteriii)، یک گونه‌ی گیاهی خودرو با مصارف دارویی بسیار است. کندر در ابتدا از طریق ایجاد برش‌هایی در تنه درخت به شکل مایعی مانند شیر تراوش می‏‌کند و پس از آن، در اثر قرار گرفتن در معرض هوا سفت می‌شود. طبق تواریخ، این گیاه توسط ایرانیان، رومیان، یونانیان، مصریان و یهودیان برای اهداف عمومی و روحی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. در عربی به این گیاه «صمغ معنوی» می‌گویند.

در استان فارس به درختی که کندراز آن به دست می‌آید، بَنه می‌گویند و میوه آن  را زمانی که نرسیده و خام است، بنه شک می‌گویند. ترشی بنه شک هم از همین ماده تهیه می‌شود. میوه آن به اندازه‌ی یک نخود است و پوسته‌ای چرب دارد. بعضی این میوه را به صورت خام می‌خورند و بعضی آن را کوبیده و با آن غذایی به نام آب بنه درست می‌کنند. علاوه بر این، با دانه‌های رسیده‌ی کندر می‌توان بنه شور درست کرد که یکی از انواع تنقلات است.

شیره یا عصاره آن طعمی بسیار تلخ دارد و به عنوان خوشبو‌کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال، هنگام دود کردن اسپند، می‌توان با سوزاندن مقداری شیره کندر، عطر آن را استشمام کرد.

این گیاه پس از جوشاندن، به ماده‌ای شبیه سقز تبدیل می‌شود که مانند آدامس حالت ارتجاعی دارد، اما دقت کنید که نباید آن را با سقز اشتباه گرفت، چون سقز پس از قرار گرفتن در مجاورت هوا، برای مدت طولانی، بافت نرم و روان خود را حفظ می‌کند و رنگ آن زرد روشن است، اما کندر، بلافاصله با قرار گرفتن در معرض هوا سفت می‌شود و تقریبا نارنجی رنگ است.

به علاوه کاربرد این دو ماده هم با هم متفاوت است؛ سقز در صنعت داروسازی و ساخت چسب و لاک کاربرد دارد، در حالی که از کندر برای تولید صابون‌های عطری و مواد آرایشی استفاده می‌شود.

از دیدگاه طب سنتی، طبع کندر گرم و خشک است، بنابراین کسانی که دچار خشکی مزاج یا غلبه گرمی هستند، باید در مصرف این ماده حد اعتدال را نگهدارند و در کنار آن از موادی با طبع سرد و تر به عنوان مصلح استفاده کنند.

انواع کندر

به طور کلی این گیاه، به دو نوع خوراکی و غیرخوراکی تقسیم می‌شود. به نوع غیرخوراکی، کندر آتشی هم می گویند. هر دو نوع دارای خواص مفیدی بوده و به عنوان دارو در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 معمولا کندر آتشی را می‌سوزانند و از دود آن برای ضدعفونی کردن محیط استفاده می‌کنند.به علاوه، از لحاظ ظاهری، شکل‌ها و رنگ‌های مختلفی دارند. از میان انواع آن‌ها، نوع گرد و سرخ رنگ آن را «کندر ذَکَر» گویند و آنچه را که سفید و سست است،«کندر اُنثی» می‌نامند.

ارزان‌ترین نوع این محصول، قهوه‌ای متمایل به زرد است و بهترین نوع، رنگی نقره‌ای و روشن دارد. اگر کندر تازه را در کیسه کرده و با حرکت مدور آن را پوسته پوسته کنند، پوسته‌های مذکوررا «قشار کندر» می‌گویند و آن چیزی که غیر از پوسته باشد را «دقاق کندر» می‌نامند.

در منابع طب سنتی آمده است که خواص کندر تا بیست سال باقی می‌ماند. بهترین آن ، نوع نرم، تازه و خالص آن است که ظاهری سفید و شفاف دارد، هر اندازه صمغ آن ، شفاف‌تر باشد، کیفیت بالاتری دارد.

 به علاوه نوع  خالص آن ، به راحتی شکسته نمی‌شود و وقتی آن را می‌شکنیم، داخل آن باید حالت چسبنده داشته و به رنگ زرد و طلایی باشد یا وقتی که آن را روی آتش بگیریم، باید زود مشتعل شود و بویی شبیه بوی مصطکی داشته باشد.به طور کلی، کندرهایی که هنگام سوختن، دود کمتر و اشتعال بیشتری ایجاد می‌کنند، ناخالصی کمتری دارند. معمولا کندرهای غیر‌خالص را به صورت مخلوط با صمغ عربی (که خوب شعله ور نمی‌شود) و صمغ صنوبر (که دود می‌کند) استفاده می‌کنند.

خواص درمانی کندر

مصرف روزانه ۸۰۰ میلی‌گرم کندر بعد از هر وعده غذایی، به کاهش چربی خون کمک می‌کند. از این طریق بر روی کاهش میزان قند خون هم اثرگذار است؛ در نتیجه این ماده می‌تواند خوراکی خوبی برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ باشد.

به منظور تقویت حافظه، کندر را به صورت ناشتا و همراه با عسل یا مویز مصرف کنید.

عصاره صمغ این گیاه، بدون تأثیرگذاری روی سلول‌های سالم بدن، سلول‌های سرطانی در مثانه را از بین می‌برد، همچنین این ماده، سرطان تخمدان پیشرفته  را هم درمان می‌کند.

استنشاق دود آن شادی آور است و می‌تواند مانع از خونریزی بینی شود. این دود، گرم کننده مغز، تقویت‌کننده حافظه و ضد آلزایمراست. همچنین به درمان سرفه، مشکلات تنفسی، برونشیت و آسم کمک کرده و خس خس سینه را برطرف می‌کند.

افرادی که پوست خشک و زبری دارند می‌توانند از روغن آن استفاده کنند. برای این منظور، ۲ نخود کندر را درون روغن بادام حرارت دهید تا درون روغن حل شود. پس از سرد شدن این روغن، پوست دست یا بدن خود را با آن ماساژ دهید.

یک قطره روغن کندر در کف دست‌ها بمالید و آن‌ها را به صورت روزانه و به مدت ۵ دقیقه، روی چشم باز قرار دهید. این کار بسیاری از مشکلات مربوط به بینایی را حل و رفع می‌کند.

یکی از برجسته‌ترین و قابل توجه‌ترین خواص این ماده، تاثیر آن بر افزایش میل جنسی است. مصرف منظم کندر می‌تواند کیفیت و حتی تعداد اسپرم‌ها را افزایش دهد و در نتیجه، قدرت باروری مردان افزایش خواهد یافت. به علاوه، مصرف آن همراه با زرده تخم مرغ نیم برشته، برای تقویت میل جنسی و تولید منی مفید است.

برای درمان ریزش مو باید کندر را به صورت موضعی بر روی موها و پوست سر مالید. این کار با افزایش گردش خون، فولیکول‌های مو را تقویت کرده و جلوی ریزش مو را می‌گیرد.

برای داشتن موهای براق و سالم و براق، روغن این گیاه را به تنهایی یا با مقداری صمغ درخت مر، ترکیب کرده و استفاده نمایید. از این ۲ ماده به عنوان ژل حالت‌دهنده مو هم می‌توان استفاده کرد.

خوردن روزانه ۳ گرم کندر خیسانده شده در آب به صورت ناشتا، بلغم‌های سینه را دفع می‌کند.

تقریبا تمام روغن‌های معطر مانند روغن کندر، اگر به طور منظم استفاده شود به رفع شوره سر کمک می‌کنند.

مصرف کندر، خونریزی‌های شدید قاعدگی را کاهش می‌دهد.

ماساژ ستون فقرات با کمک روغن کنجدی که در آن کندر حل شده باشد برای ایجاد آرامش و تسکین اعصاب بیمار بسیار موثر است.

برای تهیه این روغن کافی است به اندازه سرانگشت کندر را درون روغن کنجد انداخته و روغن را روی حرارت قرار دهید تا کندر حل شود. پس از خنک شدن این روغن، آن را روی ستون فقرات ماساژ دهید، این ماساژ، علاوه بر تسکین اعصاب، موجب بهبود تپش قلب هم می‌شود.

برای دفع عفونت رحم، کندر را به نسبت مساوی با اسپند و مقل ارزق مخلوط کرده و دود کنید و دود را به روش کرسی به سمت رحم هدایت کنید؛ این کار را به مدت ۱۴ روز انجام دهید و اثرات مفید آن را ببینید.

کندر را به نسبت مساوی با اسپند و مقل ارزق مخلوط کنید و در فضای خانه دود دهید و با مخاط بینی از راه دور بالا بکشید. این کار خلط سینوزیت و آب ریزش و چرک‌های مغز را خشک می‌کند.

سوزاندن این گیاه و یا مخلوط کردن آن با اسپند باعث انتشار دودی سفید همراه با عطر مطبوعی در فضا می‌شود؛ این دود دارای خواص درمانی بوده و ضدعفونی‌کننده قوی هوا است.

اثرات ضد‌التهابی کندر خوراکی می‌تواند از التهاب ناشی از پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری کند. استفاده از کندر به همراه روغن زیتون و عسل، برای تسکین دردهای مفاصل و دردهای سرد مزمن استخوانی و همچنین مصرف آن همراه با روغن کنجد، برای کاهش خشکی مفاصل مفید است.

مصرف کندر خوراکی موجب تعادل هورمون‌ها به ویژه هورمون‌های تیروئید می‌شود. این ماده، متابولیسم بدن را افزایش داده و به سم‌زدایی و پاکسازی بدن به ویژه روده‌ها کمک می‌کند.

کندر خوراکی با افزایش چربی‌سوزی، باعث لاغری و کاهش وزن می‌شود، به علاوه، از کبد محافظت می‌کند.

جویدن کندر میزان قند خون را کاهش می‌دهد.

در صورتی که این گیاه دارویی با آب سرد خورده شود، می‌تواند اسهال را برطرف کرده و باعث قطع شدن استفراغ گردد.

استفاده منظم یک یا دو قطره از این روغن بر روی شقیقه‌ها و قسمت پشت گردن، باعث افزایش تمرکز افراد می‌شود.

مصرف کندر با آویشن و مویز، به صورت خوردن یا جویدن، برای رفع سنگینی زبان مفید است.

مصرف کندر با شکر ، جهت رفع ضعف معده و تحلیل بادهای غلیظ و اسهال چرب مفید است.

روغن کندر جای زخم صورت و بدن را بهبود می‌بخشد و آثار جوش، آکنه، آبله و… را برطرف می‌کند. به علاوه، افرادی که بدزخم هستند و زخم‌هایشان در مدت زمان طولانی‌تری خوب می‌شود، با مکیدن یا جویدن یک نخود کندر به صورت روزانه و به مدت ۳ تا ۴ روز، می‌توانند به درمان سریع‌تر زخم‌ها کمک کنند.

استفاده از این گیاه برای جلوگیری از خونریزی بواسیر مفید است.

روغن کندر برای درمان معده درد و ناراحتی­‌ها و دردهای شکمی مفید است. این ماده موجب هضم بهتر و کم کردن گازهای روده می‌شود.

نحوه استفاده از کندر

در طب سنتی کندر گرم و خشک است و اگر با صمغ مصرف شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مفید است.

اگر کندر را با عسل بخورید موجب درمان فراموشی می شود.
می توانید کندر را بکوبید و یک قاشق مربا خوری از آن را به لیوانی آب اضافه نمایید و میل کنید.

می توانید روزی 3 گرم کندر را در آب خیسانده و ناشتا مصرف کنید تا بلغم های سینه دفع شود.

 یا می توانید کندر را به صورت آدامس استفاده کنید، اما باید بدانید کندرکمی تلخ است.

برای درمان روماتیسم و آرتروز کندر به میزان 300 تا 400میلی گرم و سه نوبت در روز مصرف شود.

برای درمان آسم روزانه 300 میلی گرم کندر در سه نوبت مصرف شود.

عوارض و مضرات

مصرف کندر در برخی افراد موجب حالت تهوع، رفلاکس معده، اسهال و بثورات پوستی می شود.

با دارو هایی مانند :ایبوپروفن، آسپیرین و سایر داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs)، تداخل دارویی دارد.

کندر جریان خون را در رحم و لگن تحریک می کند و موجب سقط جنین در زنان باردار می شود.

زنان در دوران شیردهی بهتر است از مصرف آن اجتناب کنند.

زیاده روی در مصرف آن در دوران بارداری بیش فعالی را در نوزادان و کودکان، افزایش می دهد.

نوزادان و کودکان بهتر است از مصرف کندر اجتناب کنند.

 توجه:

ما در این مقاله تلاش کردیم توضیحات جامع و کاملی را در مورد کُندُر خوراکی ارائه دهیم اما به خاطر داشته باشید این مطالب صرفا جهت آشنایی شما با این محصولات تهیه شده است و فروشگاه بهسا مارکت هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال نحوه مصرف محصولات ندارد از این رو پیش از خود درمانی حتماً به پزشک مراجعه کنید.

برای کندرخوراکی نرمه اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.


# خرید کندر خوراکی نرمه # Olibanum # خواص کندرخوراکی # طرز استفاده کندرخوراکی # خرید کندر دودی # خرید کندر ورقی # خرید کندر خوراکی # خرید صمغ معنوی # خرید کندر آتشی

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای کندرخوراکی اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط