برگ

برگ کنار یا سدر

وزن : 100 گرم

قیمت برای شما : 24,750 تومان
قیمت : 25,988 تومان
  •  طبع برگ کنار سرد و خشک است.
  • از مهم‌ترین خواص صدر آن است که پوست را خنک می‌کند و موها را حالت می‌دهد
  •  مقوی مو است و موها را تقویت می‌کند و از ریزش مو جلوگیری می‌کند و موجب ضخیم شدن تار مو می شود.
  • سدر یکی از گیاهانی است که در طب سنتی به آن قابض می‌گویند. همین خاصیت سدر باعث فشردگی و تقویت اعضا می‌شود و در اصل اعضا را از سستی و شلی درمی‌آورد.و به پاکسازی پوست کمک می‌کند
  • شستشو با پودر این گیاه به ویژه برای افرادی که پوست و موی چرب دارند توصیه می شود این ترکیب اثرات ضد عفونی کنندگی و پاک کنندگی قوی دارد.
  • باعث نیکویی رنگ رخسار می‌شود. در صورتی که مشکل پوست شما کدری آن است و می‌خواهید پوستی شفاف داشته باشید، بهتر است سدر را با روغن بادام تلخ مخلوط کرده یا با ماست ترکیب کنید و تازه به تازه استفاده کنید.
  • شوره سر یکی از مشکلاتی است که این روزها در میان افراد بسیار شایع شده است. برای درمان شوره سر می‌توانید از این گیاه استفاده کنید.
  • شما می‌توانید از سدر برای درمان عرق سوختگی استفاده کنید.

دور از نور و رطوبت نگهداری شود



  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

برگ کنار یا سدر با نام علمی (Ziziphus spina)که در کتابهای گیاهان دارویی با نام های،منبل داوود ،سنجد گرجی ،نیم ضال ،بیر و شجره النبق نیز می باشد. که در زبان فارسی کُنار و یا سدروس هم نامیده می‌شود از جمله درختانی است که در مناطق گرم و خشک رشد کرده و طبیعت سرد و خشک دارد. درخت سدر دارای میوه‌ای به شکل سنجد است که در مناطق جنوبی ایران می‌روید. تمامی قسمت‌های درخت سدر قابل استفاده است و خواص مهمی نیز دارد.

خواص دارویی برگ کنار یا سدر

درمان  شوره سر

شوره سر یکی از مشکلاتی است که علل بسیاری می تواند داشته باشد اما یکی از درمان هایی که می توان برای آن در نظر گرفت ، سدر است. گیاه سدر صمغی دارد که می توان آن را در آب حل و روی سر استفاده کرد. این ترکیب در افرادی که شوره سر دارند اثری معجزه آسا دارد.

مرهمی بر زخم های قدیمی

برای بهتر کردن جای زخم هم می توان از سدر استفاده کرد. البته اگر جای زخم اسکار گذاشته و عمیق باشد نمی توان چندان امید داشت که سدر کاری بکند اما اگر زخم سطحی باشد میشود پودر آن را با آب مخلوط کرد و روی زخم مالید و بعد از چند دقیقه بشویید. یادتان باشد دفعات زیادی باید این کار را انجام دهید.

لایه برداری 

‏برگ سدر در ترکیبات آرایشی و شامپوها زیاد استفاده می شود. از این برگ ضمادی تهیه می شود که اگر بدن را با آن بشویند ، به ترمیم زخم ها و پاک سازی پوست کمک می کند. استفاده از سدر در افرادی که پوستی چرب دارند ، راحت تر است. اگر بخواهید سدر اثر معمولی داشته باشد با آب و اگر بخواهید اثرش تقو یت شود با کمی سرکه و آب مخلوط کنید و خوب که به هم خورد روی پوست بمالید و بگذارید خشک شود بعد با دست به صورت دورانی آن را ماساژ دهید و در اصطلاح اسکراب کنید. در واقع با این کار شما پوست را می سایید. این حرکت کمک می کند لایه برداری خوبی انجام شود و علاوه بر این پوست تمیز شود.

نسخه ای برای گرمایی ها

‏میوه سدر قبل از میوه شدن شکوفه ای می دهد که ضماد آن را می توان برای رفع عرق سوز شدن پا در حمام استفاده کرد. روش استفاده از آن به این ترتیب است که شکوفه را خشک کرده و بعد آسیاب می کنند و پودر آن را با مقداری آب مخلوط می کنند. اگر بخواهید پوست را هم همراه با عرق سوز درمان و تقویت کنید ، بهتر میباشد سه قاشق پودر شکوفه ، دو لیوان آب و دو قاشق سرکه را با هم مخلوط کرده و در حمام روی نقاط عرق سوز شده قرار دهید. بگذارید این ترکیب ١٩ ‏تا ٢٠ ‏دقیقه روی نقاط عرق سوز شده باقی بماند. این کار اگر دو بار در روز انجام شود بعد از دو تا سه روز عرق سوزی برطرف می شود.

اگر پوستی کشیده می خواهید

سدر یکی از گیاهانی میباشد که در طب سنتی به آن قابض می گویند. همین خاصیت سدر سبب فشردگی و تقویت اعضا می شود و در اصل اعضا را از سستی و شلی در می آورد.

‏ریزش مو را متوقف کنید

یکی از مهم ترین خواص سدر مقوی کردن مو است و موها را تقویت می کند و از ریزش مو جلوگیری می کند اما برای ریزش مو باید مو را طبقه بندی کرد. افرادی که منافذ گشادی در پوست سرشان دارند و قطر موهای شان زیاد است ، از آنجا که گیاه سدر حالت قابض دارد ، برای این تیپ ریزش ها ایده آل است اما افرادی که پوست خشک دارند و منافذ موهای شان تنگ است ، ‏معمولا موهای نازکی دارند.
‏این افراد نباید از سدر استفاده کنند و به جای آن ترکیباتی که عصاره گرم دارند مانند سیر ، فلفل یا عصاره بادام استفاده کنند.
‏در این حالت منافذ پوست باز می شود و موها می توانند از این منافذ بیرون بیایند.

اگر پوستی نرم و شفاف می خواهید

‏از خواص زیبایی این گیاه این است که باعث نیکویی رنگ رخسار می شود. در صورتی که مشکل پوست شما کدری آن است و می خواهید پوستی شفاف داشته باشید ، بهتر ‏است سدر را با روغن بادام تلخ مخلوط کرده یا با ماست ترکیب کنید و تازه به تازه ‏استفاده کنید. از آنجا که روغن بادام تلخ چرب است مشکلی برای پوست ایجاد نمی کند و می تواند یکی دو ساعت روی پوست بماند.

برای این کار سدر را بجوشانید و آبش را با هم وزن خودش روغن بادام تلخ مخلوط کرده و روی شعله آهسته هم بزنید تا آبش بخار شود و عصاره سدر در بادام تلخ بماند. این کار را می توان باروغن زیتون هم انجام داد چون روغن بادام تلخ کمی گران است. در نهایت روی روغن زیتون کمی روغن بادام تلخ بریزید و بگذارید روی پوست باشد. این مخلوط هر چه بیشتر روی پوست بماند اثرش بیشتر است

شیوه استفاده از برگ کنار یا سدر

اگر بخواهید گیاه سدر اثر معمولی داشته باشد با آب و اگر بخواهید اثرش تقویت شود. سدرو سرکه و آب را مخلوط کنید و خوب که به هم خورد روی پوست بمالید و بگذارید خشک شود بعد با دست به صورت دورانی آن را ماساژ دهید و در اصطلاح اسکراب کنید.
۵۰ گرم حنای بی رنگ را با ۱۵۰ گرم سدر و ۱۵۰ گرم مورد ترکیب کنید و روی موها بگذارید . سپس بعد از گذشت مدت زمان نیم ساعته موهای خود را بشویید . این ماسک برای جلوگیری از ریزش مو عالی است و ریشه مو را محکم می کند.
میتوانید با گیاه سدر انواع ماسک‌ها را بسازید. برای مثال ماسک سدر و آبلیمو برای سفید کردن دست‌ها بسیار مفید است. از این‌رو لازم است برای سفید شدن دست و بدنتان سدر و آبلیمو رو با هم ترکیب کنید. خمیر به دست آمده را به قسمت‌هایی که قصد سفید کردن آن را دارید گذاشته و ۱۵ دقیقه بعد بشویید.

نکته:

نکته مهمی که در این زمینه وجود دارد آن است که در زمانی که ماسک روی صورت است به هیچ وجه صحبت نکنید. و تا پایان زمان هر ماسک سعی کنید اجزای صورت خود را تغییر ندهید. چراکه با تغییر دادن اجزای صورتتان و یا در حین صحبت کردن با ماسک، به مرور زمان چین و چروک در پوست‌تان ایجاد می‌شود.

توجه

ما در این مقاله تلاش کردیم توضیحات جامع و کاملی را در مورد برگ کنار ارائه دهیم اما به خاطر داشته باشید این مطالب صرفا جهت آشنایی شما با این محصولات تهیه شده است و فروشگاه بهسامارکت هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال نحوه مصرف محصولات ندارد از این رو پیش از خود درمانی حتماً به پزشک مراجعه کنید.


# خرید برگ کنار # پودر برگ کنار # پودر برگ سدر # لایه بردار پوست # Ziziphus spina

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای برگ کنار یا سدر
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط