رشته

رشته آش بند کفشی سنتی اعلی

وزن : 800 گرم

قیمت برای شما : 58,500 تومان
قیمت : 61,425 تومان
  • طبع رشته آش بند کفشی گرم وخشک است.
  • تهیه شده از آرد با کیفیت
  • مناسب برای تهیه آش رشته

دور از رطوبت نگهداری شود



  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

رشته آش بندکفشی در واقع همان رشته آش سنتی اما با پهنای حدود 1 سانتیمتر است.آش لخشک نوعی آش است که به جای رشته ی آشی در آن نوعی رشته استفاده میشود که بندکفشی نامیده میشود. رشته بندکفشی را به صورت دستی و خانگی تهیه می کنند و در آش استفاده میکنند.

آش رشته یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین آش‌های ایرانی است. یک کاسه آش رشته داغ درحالیکه بخار از روی آن بلند می‌شود و بوی کشک تازه، نعناع داغ، پیاز و سیرش مشاممان را پر می‌کند قطعا از لذت‌های کوچک این دنیاست. مخصوصا اگر خانگی و مامان پز باشد و بالاخص اگر در دورهمی آخر هفته با دل خوش و صحبت و تازه کردن دیدارها همراه عزیزان مصرف شود. خیلی وقت‌ها خوردن آش رشته وقتی تازه از راه رسیده‌اید و سرمای هوا را پشت در جا می‌گذارید انگیزه‌ای بوده برای اینکه زودتر از محل کار و درس و دانشگاه خودمان را به خانه برسانیم.

این آش خوشمزه تاریخچه‌ای بسیار جالب و طولانی به اندازه چند قرن پشت خود دارد و از دربار شاهان به سفره مردم ایران در گوشه‌گوشه کشور پهناورمان راه پیدا کرده است، البته با تغییرات بسیار، هم در اسم و هم در موادی که برای پختش به کار می‌برده‌اند. به موازات بررسی مسیری که آش رشته طی کرده تا امروز به این شکل به دست ما برسد ردپای آن را در شکل‌دهی به سنت‌ها و مراسم‌ها و حتی تغییر حیات اجتماعی مردم هم می‌توان دید.

طبع آش رشته

آش رشته غذای کاملی است که شامل چهار گروه مواد غذایی بوده و به دلیل مواد غذایی مانند رشته، انواع سبزی ها، حبوبات و گاهی نیز آب گوشت، کشک و یا ماست، سرشار از انواع ویتامین ها، پروتیین ها، کربوهیدرات است. در طب سنتی آش رشته طبعی معتدل دارد.

خواص آش رشته

آش رشته منبعی غنی از فیبر است و به همین دلیل می‌تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و روده کمک کند. در واقع فیبر موجود در آش رشته موجب بهبود حرکات دودی روده شده و از یبوست جلوگیری می‌کند. علاوه بر این آش رشته سرشار از پروتئین بوده و از این طریق  باعث تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن شده و با داشتن این خواص مصرف آش رشته به کودکان در حال رشد، ورزشکاران و سالمندان توصیه می‌شود. آش رشته می‌تواند به تقویت بینایی کمک کرده و از آب مروارید (کاتارات) و تباهی لکه زرد (ماکولا) پیشگیری کند. آش رشته دارای ویتامین B12، آهن و اسیدفولیک بوده و از این طریق به افزایش تولید گلبول‌های قرمز و در نتیجه پیشگیری و درمان کم خونی کمک می‌کند و به همین دلیل برای خانم‌های باردار و جنین مفید است.

همچنین

وجود ویتامین D، کلسیم، منیزیم و منگنز در آش رشته باعث تقویت و استحکام استخوان و دندان می شود و از پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری می‌کند. علاوه بر این آش رشته دارای خاصیت آنتی بیوتیکی است و با داشتن این خاصیت می‌تواند به رفع درمان انواع عفونت از بدن کمک کند. آش رشته منبعی غنی از ویتامین‌هایی مانند ویتامینA، ویتامین E و ویتامین C بوده و به همین دلیل دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و از بدن در برابر انواع بیماری‌ها، مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند. مصرف آش رشته می‌تواند نقشی مفید و موثر در بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه داشته باشد و از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کند. از دیگر خواص آش رشته می‌توان به مواردی مانند تقویت قوای جنسی، افزایش طول عمر، تقویت بنیه، جوان سازی پوست، افزایش رشد مو و تقویت دستگاه تنفس اشاره کرد.

غذاهایی همچون آش رشته در رژیم غذایی به شما کمک می‌کنند مواد مغذی و ویتامین‌های زیادی را از طریق غذا جذب نمایید و همچنین به دلیل بالا بودن فیبر بالا، به کاهش وزن و کارکرد بهتر سیستم گوارش شما کمک می‌نماید.

فرآورده های خمیری حاصل از گندم

انواع رشته مانند پلویی و آشی است که ما به صورت سنتی، کارگاهی تهیه می شود رشته آش لخشک فرآورده ای است که از مخلوط کردن آرد گندم (آرد ستاره درجه یک سبوس دار)، آب و نمک پس از طی مراحل مختلف عمل آوری به وسیله دستگاه تولید و سپس خشک می گردد. رشته آش لخشک فرآورده ای است که از مخلوط کردن آرد گندم (آرد معمولی)، آب و نمک یا بدون نمک پس از طی مراحل مختلف عمل آوری به وسیله دستگاه به صورت رشته های نازک تر از رشته آشی تولید و سپس خشک و بو داده می شود. نمک برای بهبود کیفیت بافت، حالت ارتجاعی خمیر و چسبندگی به آن اضافه می گردد

آش رشته از غذاهای سنتی و معروف ترین آش های ایرانی می باشد که شامل چهار گروه مواد غذایی بوده و غذای کاملی محسوب می شود. این آش خوشمزه که در اکثر نقاط ایران طبخ می شود، رشته آش بندکفشی سنتی داشته و در مراسم مختلف مانند ماه رمضان و برخی مهمانی ها و پشت سر مسافر نیز پخته و پخش می شود.

انواع رشته آش

رشته آش و پلویی

از جمله محصولات خمیری تولید شده در ایران رشته آش و پلویی می باشد. این فرآورده ها را می توان به روش سنتی و صنعتی در کارخانجات تولید کرد. این فرآورده ها از ترکیب کردن آرد گندم با نمک و آب به دست می آیند. این ترکیب بعد از پردازش و عمل آوری، به وسیله دستگاه های خاص برش می خورند. سپس خشک و آماده مصرف می گردند.

تفاوت رشته پلویی و آش در نازک تر بودن رشته پلویی می باشد. این رشته بعد از خشک شدن، مقدار بو (اصطلاحا تفت) داده می شود. رشته آش اما ضخامت بیشتری داشته و به صورت خام تولید و مصرف می گردد. از این رو رنگ رشته آش، روشن تر از رشته پلویی می باشد.

رشته آش لخشک

 آش لخشک که با نام‌هایی همچون آش لاخشه و آش لخشه نیز شناخته می‌شود از آش‌های سنتی و اصیل مشهد است. آش لخشه از حبوبات کمی تهیه می‌شود و سبک است و می‌توانید چند بار در هفته از این آش استفاده کنید. در واقع لخشک رشته سنتی مردم خراسان است و در شهر گناباد زنان این منطقه خود خمیر لخشک را درست می کنند و می برند و برای این آش استفاده می کنند آنها به آش لخشک آش برگ هم می گویند. چاشنی آش لخشک کشک و نعنا داغ است و خواص فراوانی دارد.

 رشته آش بند کفشی:

رشته آش بند کفشی در واقع همان رشته آش سنتی اما با پهنای حدود یک سانتیمتر است.

رشته آش سنتی:

رشته آش سنتی در واقع همان رشته آش معمولی است.

رشته پلویی

تفاوت رشته پلویی و آش در نازک تر بودن رشته پلویی می باشد. این رشته بعد از خشک شدن، مقدار بو (اصطلاحا تفت) داده می شود. رشته آش اما ضخامت بیشتری داشته و به صورت خام تولید و مصرف می گردد. از این رو رنگ رشته آش، روشن تر از رشته پلویی می باشد.

 برای خرید رشته آش بند کفشی اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.


# طرز تهیه آش رشته # خرید آش رشته # خواص آش رشته # روغن آش رشته # رشته آش سنتی # خرید رشته آش لخشک # خرید رشته آش بند کفشی

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای رشته آش بند کفشی سنتی اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط