سبزی پلویی خشک از آن دسته سبزی های خشک محسوب می شود که لازم است در انتخاب آن دقت لازم را داشت.
این غذای خوش طعم از خوشمزهترین، پرطرفدارترین و محبوبترین غذاهای ایرانی است که بهویژه در فصل زمستان و به هنگام سال نوی ایرانی پخته میشود. این غذای خوشطعم و اصیل ایرانی شامل سبزیهای بسیار مفیدی مانند تره، جعفری، شوید، گشنیز، کمی شنبلیله و مقداری سیر تازه است و هر کدام حاوی خواص بسیاری هستند. ترکیب این سبزیها با هم، طعم منحصربهفردی را ایجاد میکند که آن را تنها در ایران و کشورهای اطراف و در میان فارسی زبانان میتوان یافت. سبزی پلو را هم میتوانیم به صورت تازه و هم به صورت خشک مصرف کنیم و تفاوت خیلی زیادی بین این دو نوع، مزه و خواص آنها وجود ندارد اما مسلما تهیه سبزی پلو خشک بسیار آسان تر و کم دردسرتر است.
برای استفاده از سبزی پلویی باید تمام سبزی های مورد نظر را تهیه کنید کم یا اضافه کردن هر کدام از این سبزی ها در خوش طعم و خوش عطر بودن آن نقش مهمی دارند.
سبزیجات خشک در بازار کیفیت های مختلفی دارد که این کیفیت بستگی به نوع تهیه بار و نیز نحوه شستشو و خشک کردن دارد.
مزایای استفاده از سبزی پلویی خشک
در دسترس بودن یکی از مزایای استفاده از سبزی های خشک می باشد و شما در هر زمان می توانید آن ها را از فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت تهیه کنید. همچنین همه ویتامین ها و مواد معدنی موجود در سبزی تازه در سبزی های خشک نیز وجود دارد و بدن شما به سادگی می تواند آن ها را جذب نماید. در این صورت شما نگران وقت نداشتن و یا تمیز کردن سبزی های تازه برای استفاده نخواهید داشت. بنابراین خرید سبزی پلویی خشک در مقایسه با سبزی تازه به صرفه تر است. یک کیلوگرم سبزی تازه پاک شده، معادل با حدود 60 گرم سبزی خشک است.
خواص و فواید درمانی سبزی پلویی خشک
سبزی کوکو خشک شامل چهار نوع سبزی با ارزش از جمله تره، گشنیز، شنبلیله و جعفری به نسبت مساوی میباشد.
تره خشک:
سبزی تره با طبیعت گرم و خشک است. حاوی کاروتن، کلسیم،آهن، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین C است. به علت داشتن منیزیم از بیماری سرطان جلوگیری کرده و خواص پنی سیلین آن برای دستگاه ریوی سودمند است. دهان را خوشبو میکند . همچنین برای تسکین درد مفاصل بکار میرود.
جعفری خشک:
سبزی جعفری با طبیعت خیلی گرم و خشک است. حاوی فسفر، پتاسیم، کلسیم، ویتامین A، ویتامین C است. شریانها و رگها راتمیز میکند. برای درمان تب نوبه بکار میرود و همچنین برای درمان تنگی نفس بکار میرود. سنگ کلیه را دفع میکند .
گشنیز خشک:
سبزی گشنیز با طبیعت سرد و خشک است. حاوی پتاسیم، کلسیم، ویتامین C، ویتامین B، ویتامین Eو ویتامین A است. این سبزی مانع ترش شدن غذا در معده میشود و همچنین تا حد بسیار زیادی تسکیندهنده درد صفرا است. درمان جوشهای دهان و تسکین درد دهان با این سبزی امکانپذیر است.
شوید خشک:
سبزی شوید با طبیعت گرم و خشک دارد. حاوی کلسیم، آهن و منیزیم است که برای سالمندان، کودکان و خانمهای باردار و شیرده بسیار مفید و مغذی است. این سبزی سرشار از کلسیم بوده و مصرف آن موجب تقویت دندانها و استخوانها میشود.
فوت و فن عطر سبزی پلو
همان طور که می دانید عطر اصلی سبزی پلو از سیر است. برای این کار در رستوران ها یک بوته سیر را کاملا شسته و بعد از جدا کردن ریشه هایش آن را نصف می کنند. سپس آن را در لایه پایین پلو در وسط قابلمه قرار داده و رویش برنج می ریزند. اگر به هر دلیلی می خواهید پلوی شما بوی سیر کمتری بگیرد می توانید چند حبه سیر را جدا کرده و پوست بگیرید، سپس آن را در داخل پلو قرار دهید تا با دم کشیدن برنج, عطر ان نیز آزاد شود. البته بهتر است یک برش روی سیر بخورد. در نظر داشته باشید که این سیر بعد از پختن به هیچ وجه طعم و مزه تندی نخواهد داشت. البته بعضی ها هنگام سرو سبزی پلو، سیر و دارچین را دور می ریزند. درست است که خود سبزی پلو به شدت معطر و خوش رنگ و لعاب است اما برای اینکه دیگر سنگ تمام بگذارید، کمی برنج ساده را با زعفران معطر کرده و روی دیس پلو را با آن تزئین کنید.
برای خرید سبزی پلویی خشک اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# خرید سبزی پلویی خشک # خرید سبزیجات خشک معطر