رب زرشک یکی از چاشنی های عالی برای پخت و پز انواع غذاها به ویژه برای غذاهایی با طعم ترش است.
زرشک علاوه بر ویتامین C، غنی از تیامین (ویتامین B۱)، بتاکاروتن، لوتئین، گزانتین، کروم، کبالت و زینک است.
رب زرشک در درمان سنگ کیسه صفرا وسنگ کلیه و در درمان کم خونی و برای کاهش فشار خون و بهبود دردهای شکمی نیز و در درمان آفت دهان در درمان جوش صورت و بدن و ودرپایین آورنده چربی خون و بهبود گوارش و کوچک کننده شکم هم مفید است.و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هم می باشد وهمچنین حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C می باشد. و خون را تصفیه و ضدعفونی میکند و در کاهش قند خون هم موثرمی باشد به همین دلیل است در پیشگیری از دیابت مفید است.
خواص رب زرشک
وجود آلکالوییدها در زرشک باعث شده که خاصیت آنتی بیوتیکی داشته و در درمان عفونت ها مؤثر واقع شود.
یکی از بهترین محصولات برای لاغری و کاهش وزن می باشد.
به علت دارا بودن اسیدهای آلی باعث تغییر PH ادرار شده و در درمان بیماریهای کلیوی و به خصوص سنگ کلیه سودمند است.
محرک صفرا بوده و برای بهبود عملکرد کبد مؤثر است.
به درمان عفونت های انگلی و مشکلات گوارشی کمک میکند.
رب زرشک میتواند در کنترل قند خون مؤثر واقع شود.
وجود فیتوکیمیکالها در زرشک باعث شده در برابر بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون و کبد چرب، نقش پیشگیرانه داشته و منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن گردد.
زرشک، حاوی اسید اسکوربیک یا ویتامین C بوده و میتواند در بهبود سرماخوردگی مؤثر واقع شود.
رب زرشک برای درمان آفت دهان مفید است.کاهنده تشنگی و حرارت معده و کبد و جوشش خون و کم کننده خونریزی در برخی از انواع بواسیر است.
تقویتکننده قلب و جگر و معده گرم میباشد و با ادویه مناسب، تقویت کننده کبد سرد و تر است و همچنین در رفع اسهالی که ناشی از ضعف کبد میباشد مؤثر است.
آب زرشک و یا استفاده از رب زرشک در غذاها میتواند در کاهش حالت تهوع و استفراغ مفید باشد و دانه آن به تنهایی و یا به همراه ادویه مناسب جهت بهبود علائم برخی از انواع زخم روده مؤثر است.
تقویت کننده و افزایش دهنده اشتها است.
برای افراد دارای مزاجهای گرم و صفراوی مفید است.
بهترین دوست کبد و پوست وروشن کننده پوست صورت هم می باشد.
همچنین زرشک در مخلوط با مقداری آب سیب و کمی آب لیمو درجهت نارساییهای قلبی و تپش قلب هم مفید است .
رب زرشک در چه مواردی کاربرد دارد
رب زرشک را می توان برای مزه دار کردن جوجه کباب مورد استفاده قرار داد.
از این رب میتوان در انواع خورشهای ترش، به عنوان چاشنی استفاده کرد.
افزودن یک قاشق چایخوری از رب زرشک به سس مرغ، باعث ایجاد طعم مطلوبی در سس خواهد شد.
از افزودن یک قاشق از این رب به یک لیوان آب می توان آب زرشک تهیه کرد.
شما می توانید یک قاشق از آن را در یک لیوان آب یخ بریزید و آن را بدون مشکل هر زمان که خواستید نوش جان کنید.
یک قاشق چای خوری رب زرشک را داخل بستنی بریزید و بهترین طعم آن را احساس کنید.
از این رب می توانید برای ترش کردن مرغ کبابی استفاده کنید.
همچنین می توانید از آن برای درست کردن خورش های ترش مزه استفاده کنید.
برای خرید رب زرشک اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# طرز استفاده رب زرشک # خرید رب زرشک # خواص رب زرشک # barberry paste # سس زرشک