فلفل چهار رنگ میکس قلم رنگارنگ از دانه های فلفل سیاه، سفید، سبز و قرمز است. در همه غذاها و سالادها موقع سرو می توانید از این ادویه خاص و پر طرفدار به صورت دانه کامل یا پودر آن ، استفاده کنید. برای بهترین نتیجه از پودر فلفل رنگی استفاده کنید، اما می توان آن را به شکل کامل استفاده کرد. برای گوشت، مرغ یا غذاهای دریایی و همچنین در تهیه سس های سالاد عالی است.
فلفل سفید، فلفل سبز و فلفل سیاه و فلفل صورتی در واقع همان دانه های گرد و ریزی هستند که از گیاه فلفل تهیه می شوند. تنها تفاوت بین آنها نحوه پردازش و روش خشک کردن آنهاست.
فلفل سیاه
دانه های فلفل سیاه از میوه سبز و نارسیده گیاه piper nigrum به دست می آیند. این دانه ها در طی چند روز خشک می شوند تا پوسته ها سیاه و تیره شوند.فلفل سیاه را به صورت پودر تقریباً در انواع غذاها استفاده می کنند: از سالاد و نیمرو گرفته تا دستور پخت غذاهای دیگر. این فلفل تندی کمی دارد و بیشتر برای عطر خوشی که دارد، در انواع خوراکی ها به کار می رود. تندی این فلفل ملایم است.
فلفل سفید
وقتی میوه گیاه piper nigrum به صورت نیمه رسیده درآمد، آن ها را جمع آوری می کنند و در آب برای مدتی غوطه ور می سازند تا گوشت میوه، از هسته آن جدا شود و سپس دانه ها را خشک می کنند به این دلیل این دانه ها به رنگ سفید در می آیند و طعم تندی بسیار ملایمی دارند. از فلفل سفید به صورت آسیاب شده یا پودر شده در انواع غذاها می توان استفاده کرد تا طعم ملایم آن و عطر بی نظیر این فلفل مزه ای به یاد ماندنی به غذا دهد. هم چنین در انواع دسرها نیز از این فلفل استفاده می شود.
دانه فلفل سبز
فلفل سبز دان ،همان دانه های فلفل دان سیاه که به صورت ناساب چیده می شود و با گوگرد خشک میشود تا طعم خودش را حفظ کند فلفل سبز باعث جلوگیری از سرطان دستگاه گوارشی و پائین آوردن کلسترول خون و افزایش جریان خون می گردد.
فلفل صورتی
وقتی میوه رسیده گیاه piper nigrum را می چینند و در آفتاب خشک می کنند، نتیجه آن، دانه های صورتی رنگ فلفل می شود که نسبتاً طعمی تند دارند. از این دانه های صورتی رنگ معمولاً در تهیه غذاهای دریایی استفاده می شود.
در اغلب موارد برای رسیدن به یک طعم تندی عالی و عطر و بویی استثنایی این چهار رنگ دانه را با هم ترکیب می کنند و سپس آن ها را آسیاب کرده و در انواع غذاها یا سالادها استفاده می کنند که علاوه بر طعم خوشی که به غذا یا سالاد می دهد، بسیار هم زیباست.
ترکیب کلی فلفل رنگی معطر، تند و بسیار خوش طعم است. آن را در آسیاب بریزید و هنگام سرو از آن میل کنید و از طعم بسیار خوشایند آن لذت ببرید.
بهترین روش استفاده از فلفل چهار رنگ میکس قلم:
فلفل رنگی زمانی بهترین طعم و عطر را به غذا اضافه خواهد کرد که درست قبل از استفاده به صورت تازه آسیاب شود که می توانید با دستگاه آسیاب و یا فلفل ساب آن را پودر کنید و استفاده کنید.
گزینه دیگر این است که دانه های فلفل رنگی را در کیسه پارچه ای تمیز ببندید و در سوپ یا خورش بریزید. کیسه ادویه را قبل از سرو بردارید. فلفل در طول پخت طولانی طعم خود را از دست می دهد، بنابراین در پایان آن را اضافه کنید.
برای خرید فلفل چهار رنگ میکس درجه یک به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.