سبزی سوپ خشک حاوی سبزیجات شسته و خرد شده ، بسیار معطر و خوشبو است و ترکیبی اصولی و مطابق با ذائقه ایرانی دارد.
نحوهی خشک کردن سبزیجات بهگونهای است که به بافت آنها آسیب نمیرساند و درنتیجه خواص، تازگی، شکل اولیه و طعمشان به بهترین شکل حفظ میشود.
سبزیجات خشک در بازار کیفیت های مختلفی دارد که این کیفیت بستگی به نوع تهیه بار و نیز نحوه شستشو و خشک کردن دارد.
از آنجایی که سوپ یکی از پیش غذاهای پر طرفدار ایرانی و بهترین غذاهایی است که در روزهای سرد سال و یا در ایام بیماری یک وعده غذایی سبک محسوب میشود، باید خوشمزه، لذیذ و مقوی طبخ شود. به همین دلیل علاوه بر گوشت و مرغ یا سبزیجاتی همچون کرفس، هویج، رشتهفرنگی ،شیر و قارچ می توان از سبزیجات خشک مانند جعفری و گشنیزنیز در طبخ سوپ استفاده کرد تا هم لعاب بیشتری به سوپ بدهد و هم طعم لذیذتری پیدا کند. از سوی دیگر خواص سبزی خشک سبب می شود تا ارزش غذایی سوپ بیشتر شود. همچنین می توانید از سبزی خشک مخصوص سوپ در تزئین سوپ بهره ببرید.
ناگفته نماند تقریبا با هر نوع سبزیجاتی میتوان یک سوپ خوشمزه درست کرد، سیبزمینی، کدو، کدو حلوایی، گوجه فرنگی، کرفس، قارچ، پیاز، کلم، کلم بروکلی، شلغم، گل کلم، تره فرنگی و … تنها نکتهای که وجود دارد این است که باید طعم هر کدام از سبزیجاتی که انتخاب میکنید دوست داشته باشید.
یکی از اصلی ترین دلایلی که هر فردی را به استفاده از سبزی خشک ترغیب میکند صرفه جویی در زمان است. امروزه که تعداد افراد شاغل بسیار بیشتر از قبل است، مدیریت زمان و هزینه یکی از گزینه های اصلی است. لذا استفاده از یک سری مواد اولیه که به صرفه جویی در زمان به انسان کمک کند، ضروری به نظر می رسد.
ترکیبات سبزی خشک سوپ
سبزی خشک سوپ شامل نسبتی دقیق و مناسب از سبزی های گشنیز 3 واحد و جعفری 7 واحد است. استفاده از جعفری طعم سوپ را بسیار لذیذتر می کند و گشنیز عطر و بویی فراموش نشدنی به سوپ میدهد.
برای تهیه سوپ می توانید از آب مرغ استفاده کنید تا سوپ خوشمزه تر شود. هویج، قارچ، نخودفرنگی و هر سبزیجات دیگری مانند کرفس یا ذرت را در آب مرغ بپزید. در این مرحله می توانید از سینه مرغ پخته شده نیز استفاده کنید. سپس بسته به میزان سوپ، سبزی خشک سوپ را که شسته اید به سوپ اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا سوپ جا بیفتد. سپس سرو کرده و نوش جان کنید.
بهترین روش مصرف سبزی خشک به این صورت است که برای هر 50 گرم سبزی خشک، یک لیتر آب جوشیده و سرد شده روی آن بریزید و به مدت 3 الی 4 ساعت به آن استراحت بدهید. پس از گذراندن این مدت، سبزی ها باز شده و تقریبا شبیه به سبزی تازه می شوند.
برای خرید سبزی سوپ خشک اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# خرید سبزی سوپ خشک # خواص سبزی سوپ خشک # خرید سبزیجات خشک معطر # سبزی سوپ جو