جوجه کباب ماسالا یکی از معروف ترین جوجه کباب هایی است که امروزه در بسیاری از رستوران های ایران طبخ می شود و احتمالا اگر شما هم این جوجه کباب را میل کرده باشید این سوال برای شما هم پیش آمده است که از چه سبزیجاتی برای طعم دار کردن این جوجه استفاده شده است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت گشنیز اصلی ترین سبزی در ترکیب سبزی های استفاده شده در جوجه ماسالا می باشد.
سبزیجات خشک در بازار کیفیت های مختلفی دارد که این کیفیت بستگی به نوع تهیه بار و نیز نحوه شستشو و خشک کردن دارد. برای خرید سبزی جوجه ماسالا خشک با کیفیت به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه کنید.
ترکیب سبزی جوجه ماسالا
در کنار گشنیز شما می توانید از مقدار کمی پونه کوهی، مقداری ریحان و سایر سبزیجات کوهی نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید که نسبت سبزی هایی که در این جوجه استفاده می کنید از اهمیت زیادی برخوردار است. شما می توانید از یک و نیم واحد گشنیز در کنار مجموعا یک واحد از سایر سبزی های کوهی که نام بردیم استفاده کنید و با ترکیب کردن این دو و نیم واحد سبزیجات، ترکیب سبزی های مورد نیاز خود برای طعم دار کردن جوجه ماسالا را بدست بیاورید و در کنار سایر مواد از آن استفاده کنید.
ترکیب این سبزی شامل گشنیز و پونه کوهی و مقداری ریحان می باشد.
گشنیز 6 واحد
پونه 2 واحد
ریحان 2 واحد
برای طرز تهیه جوجه ماسالا ، مرغ کوچیک ترجیحا زیر 1200 گرم بگیرید و پاک کنید و به قطعات کوچیک خورد کنید .و با نمک و فلفل و زعفران و روغن زیتون یا روغن مایع و پیاز به مدت 5 ساعت استراحت میدیم داخل یخچال تا خوب مزه دار بشن فقط دقت کنید برای جوجه ماسالا از ماست و فلفل دلمه ای برای مزه دار کردن استفاده نکنید.
تنها تمایز جوجه ماسالا با بقیه جوجه ها سس سبزیجاتی هستش که به جوجه ها آغشته می شود . به این شکل که گرانول پیاز، گرانول ریحان ، پونه ، تخم گشنیز و تخم خردل را با ماست و روغن زیتون و آب مخلوط می کنیم غلظت سس باید به اندازه ای باشد که زمانی جوجه ها را در سس سبزیجات می زنید جوجه به سبزیجات خوب آغشته شود . و بعد روی هیزم یا در فر یا گاز کباب کنید و به همراه برنج ایرانی درجه یک سرو و نوش جان کنید .
برای خرید سبزی جوحه ماسالا خشک اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# خرید سبزیجات خشک معطر