خواص شگفت انگیز خشکبار و تاثیر فوق العاده آن بر سلامتی
    


خواص شگفت انگیز خشکبار و تاثیر فوق العاده آن بر سلامتی

خشکبار این خوراکی خوشمزه تنها به آجیل ختم نمی شود. در واقع این خوراکی پرخاصیت دنیای متنوعی از محصولات را شامل می شود. به طور کلی خشکبار را می توان در دو دسته عمده میوه های خشک و مغز دانه ها تقسیم کرد.


خشکبار جزء آن دسته از خوراکی های مفید و البته خوشمزه ای است که برای سالمتی انسان معجزه می کند. خوبی خشکبار این است هر میوه ای را خارج از فصل خودش می توانید به صورت خشک شده مصرف کنید. مثال در همه فصول سال می توانید آلوزرد خشک شده را با نام قیسی و انگور خشک شده را با نام آشنای کشمش نوش جان کنید.در این مقاله قصد داریم شما را با خواص خشکبار و تاثیر فوق العاده آن روی سالمتی آشنا کنیم، پس تا پایان مقاله کنارمان باشید.خوب است بدانید این خوراکی خوشمزه تنها به آجیل ختم نمی شود. در واقع این خوراکی پرخاصیت دنیای متنوعی از محصولات را شامل می شود. به طور کلی خشکبار را می توان در دو دسته عمده میوه های خشک و مغز دانه ها تقسیم کرد.داده‌ها در مورد خشکبار بسیار ضدونقیض است. برخی می‌گویند میوه‌های خشک مغذی و میان وعده‌ای سالم هستند درحالی‌که دیگران ادعا می‌کنند که خشکبار چیزی بهتر از آب‌نبات نیست. این مقاله جزئیاتی درباره خشکبار و اینکه چطور می‌تواند روی سلامت بدن مؤثر باشد را مطرح می‌کند. شما به منظور خرید اینترنتی میوه خشک می توانید به فروشگاه هفت مغز مراجعه کنید.

در ابتدا بهتر است مشخص کنیم که در این مقاله هر جا سخن از خشکبار می‌آید منظور همان میوه خشک بوده و آجیل‌ها را شامل نمی‌شود.

خشکبار چیست؟
خشکبار میوه‌ای است که تقریباً محتوای آب آن با استفاده از روش‌های خشک‌کردن میوه از آن خارج‌شده باشد. میوه در طی این فرایند کوچک‌شده و تکه‌های خشک و پرانرژی از آن باقی می‌ماند.

کشمش‌ها شناخته‌شده‌ترین نوع خشکبار به‌حساب می‌آیند و پس‌ازآن انواع خرما، آلوها، انواع انجیر و زردآلو قرار دارند.

انواع دیگر خشکبار نیز در دسترس می‌باشد؛ مثلاً انبه خشک‌شده، آناناس خشک‌شده، موز خشک‌شده و سیب خشک‌شده در این دسته قرار می‌گیرند.

ماندگاری خشکبار بسیار بیشتر از میوه‌های تازه بوده و می‌توان از آن‌ها به‌عنوان میان وعده‌ای در دسترس استفاده نمود؛ به‌ویژه در سفرهای طولانی که یخچال نیز در دسترس نمی‌باشد.

خشکبار پر از ریزمغذی‌ها، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها
خشکبار ازجمله خوراکی‌های بسیار مغذی می‌باشد. یک تکه میوه خشک تقریباً حاوی همان مقدار مواد مغذی است که میوه تازه حاوی آن است؛ البته در ابعادی بسیار کوچک‌تر. در وزن‌های برابر، میوه خشک تا ۳.۵ برابر میوه تازه فیبر، ویتامین و مواد معدنی در خود دارد؛ بنابراین یک‌بار مصرف خشکبار در روز می‌تواند درصد بالایی از ویتامین‌ها و مواد معدنی موردنیاز بدن، مانند فولات، را تأمین کند. هرچند استثنائاتی نیز وجود دارد. برای مثال هنگام خشک‌کردن میوه درصد قابل‌توجهی از ویتامین C آن از بین می‌رود.

به‌طورکلی خشکبار حاوی مقادیر زیادی فیبر و منبع فوق‌العاده‌ای برای آنتی‌اکسیدان‌ها به‌ویژه پلی‌فنول به‌حساب می‌آید. آنتی‌اکسیدان‌های پلی‌فنول دارای خواص بسیاری برای سلامتی بدن مانند سلامت جریان خون، هضم بهتر، کاهش خطرات اکسیداتیو و کاهش خطر بسیاری از بیماری‌ها هستند.