پودر عصاره گوشت حاوی تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فولات است. تمام این موارد از خانوادهی ویتامینB هستند و هر یک نقشی مهم و حیاتی در بدن ما ایفا میکنند. مهمترین نقشی که این خاندان در بدن ما به عهده دارند، تولید و تامین انرژی است. همین باعث میشود شیره گوشت که سرشار از آنها است، نقشی مهم در تامین انرژی بدن ما داشته باشد.
شیره گوشت یا عصاره گوشت یک مایع نسبتا غلیظ است که ارزش غذایی بالایی دارد و همانطور که از اسم آن برمیآید، از گوشت تهیه میشود. در گذشته این مکمل غذایی برای قوی شدن عضلهها و استحکام دندان و استخوانها مورد استفاده قرار میگرفت، اما امروز علاوه بر آن برای خونسازی، تامین انرژی بدن، تقویت سیستم ایمنی و بهبودی بیماریهایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا هم مورد استفاده قرار میگیرد.
عصاره گوشت که گاهی اوقات آبگوشت استخوان نامیده می شود، مایع آشپزی مطبوعی است که اساس بسیاری از غذاها، به ویژه سوپ ها، خورشت ها و سس ها را تشکیل می دهد. تهیه عصاره شامل جوش آمدن استخوان حیوانات، گوشت، غذاهای دریایی یا سبزیجات در آب، اغلب برای مدت زمان طولانی است.
عصاره گوشت یک ماده بسیار مفید است که قابلیت انعطاف پذیری آن باعث می شود که در ترکیبات بی شماری به یک ماده اصلی تبدیل شود. عصاره گوشت حاوی عصاره طبیعی گوشت، ادویه های معطر و مواد لعابدهنده است تا به غذا عطر و طعمی بهیادماندنی بدهد.
پودرعصاره گوشت، عصاره ای است که به عنوان مواد طعم دهنده عمل می کنند. آن ها از سال ها پس از صرفه جویی در زمان پخت و مقدار موادی که برای تهیه یک مزه با طعم مفید است، اهمیت پیدا کرده اند.
کاربرد پودر عصاره گوشت:
عصاره گوشت یک ماده بسیار مفید، قابلیت انعطاف پذیری آن باعث می شود که در ترکیبات بی شماری به یک ماده اصلی تبدیل شود. این ماده غذایی بسیار مغذی معمولاً در سوپ ها، سس ها و گندم ها استفاده می شود. همچنین اخیراً به عنوان یک نوشیدنی سلامتی محبوبیت پیدا کرده است. با استفاده عصاره گوشت عطر و طعم سوپ ها، خورشت ها، سس ها، برنج، سبزیجات، پاستا و هر نوع غذای مرغ را تقویت کنید. هنگام پخت ماکارونی، برنج یا سبزیجات، عصاره گوشت را به آب اضافه کنید.
خواص پودر عصاره گوشت:
علاوه بر این که منبع عالی مواد معدنی است، ایمنی بدن را افزایش می دهد و هضم را بهبود می بخشد. عصاره گوشت حاوی کلسیم، منیزیم، فسفر است، از مفاصل پشتیبانی می کند و سلامت استخوان و دندان را بهبود می بخشد. حاوی پروتئین کلاژن هستند که با پخته شدن به ژلاتین تبدیل می شود و چندین اسید آمینه مهم تولید می کند اسیدهای آمینه موجود در آبگوشت استخوان می تواند به مبارزه با التهاب کمک کند. به همین دلیل، خوردن آن ممکن است به محافظت در برابر بیماری کمک کند. اسیدهای آمینه موجود در آبگوشت استخوان به سلامت مفاصل کمک می کند و مصرف آن ممکن است به کاهش علائم آرتروز کمک کند.
روش مصرف:
از عصاره گوشت در هر غذایی میتوان استفاده زیرا طعم گوشت را تقویت میکند. برای استفاده از عصاره گوشت باید 1 قاشق از آن را در یک لیوان آب جوش به خوبی حل کرده سپس به انواع غذا اضافه کنید.
برای خرید پودر عصاره گوشت اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# خرید پودر عصاره گوشت # خواص عصاره گوشت # Meat extract powder