جو

جو پرک اعلی

وزن : 500 گرم

قیمت برای شما : 32,500 تومان
قیمت : 34,125 تومان
  • طبع جو سرد و خشک است.
  • بهبود سلامت دندان‌ها و استخوان ها
  • پیشگیری از میگرن
  • کمک به ثبات فشار خون
  • کاهش چربی احشایی (شکمی)
  • تقویت سلامت بهینه بدن
  • تقویت عملکرد کلیه
  • افزایش انعطاف پذیری پوست
  • خاصیت ضد پیری
  • کمک به سلامت مو و رشد آن
  • کاهش کلسترول خون
  • از بین برنده نرمی استخوان کودکان
  • جلوگیری از سفیدشدن مو
  • مفید برای کم خونی مفید
  • کاهش وزن

جو پرک  باید در ظرف در بسته محکم نگهداری شود که رطوبت وارد آن نشود



  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

جو پرک یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین غلات در زندگی روزمره است که به طریق مختلف و در بسیاری از نان‌ها و غذاهای سنتی استفاده می‌شود.

همچنین جو دارای انواع مختلفی می باشد شامل: جو کامل پوست کنده، جو پرک، بلغور جو، جوپرک با پخت سریع و جو فوری از انواع جو می باشد که شما می توانید به راحتی هر کدام را که می خواهید تهیه کنید.

انواع مختلف جو

بلغور جو :

به دانه های جو که در آسیاب ، خرد و شکسته می شود تا حدی که به نرمی آرد تبدیل نشود ، بلغور جو می گویند ؛ که از نظر لغوی هم به چیزهای در هم کوفته و درهم شکسته بلغور گفته میشود . در تهیه بلغور جو ، با آسیاب تا اندازه مورد نیاز خرد می کنند که پس از آن میتواند مورد استفاده قرار بگیرد . موارد مصرف : پخت انواع سوپ و آش ، اوتمیل ها و حلیم و ….

جو پرک:

جو دارای یک پوسته بسیار سفت است که در صورت برداشته شدن این غلاف و سپس بخارپز کردن و عبور از زیر غلطک، جو پرک به وجود می آید.

جو پوست کنده:

جوپوست  کنده همانطور که از اسمش پیداست نوعی جو قابل مصرف می باشد که فقط پوست آن جدا می شود، این نوع جو را پس از خارج کردن پوسته بیرونی مورد استفاده قرار می دهند که با نام جو پوست کنده شناخته می شود. جو پوست کنده گیاهی از خانواده گندمیان (گرامینه های) می باشد. نام دانه ای مغذی و پر خاصیت می باشد که در کمترین زمان طبخ و آماده خوردن می شود، توجه داشته باشید که میزان زمان پخت جو بستگی به شرایط پخت آن دارد. برای پخت آسان بهتر است قبل از استفاده مدتی در آب خیسانده شود.

سرشار از ویتامین و مواد معدنی

جو حاوی مواد مغذی از جمله سلنیوم، منیزیم، مس، نیاسین، تیامین و دیگر مواد مغذی حیاتی است. مواد مغذی موجود در جو می‌توانند به عملکرد‌های بدن کمک کنند. برای مثال، مس برای حفظ عملکرد شناختی در سنین پیری، کمک به متابولیسم و دستگاه عصبی و تولید گلبول‌های قرمز اهمیت دارد.
سلنیوم موجود در جو به بهبود سلامت پوست و مو و سلامت متابولیسم کمک می‌کند. سلنیوم به همراه ویتامین E می‌تواند با استرس اکسیداتیو مبارزه کند.
منگنز موجود در جو برای سلامت مغز و کمک به دستگاه عصبی از اهمیت بالایی برخوردار است. یک فنجان جو پخته شده می‌تواند ۲۰ درصد از نیاز روزانه منیزیم را تأمین کند. منیزیم همچنین به کنترل عملکرد ماهیچه‌ها و گشاد کردن رگ‌های خونی نیز کمک می‌کند.

جو حاوی پتاسیم، فولات، آهن و ویتامین ب ۶ است و کلسترول ندارد؛ به همین دلیل سلامت قلبی و عروقی را تقویت می‌کند.  مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین ب ۶ و فولات ممکن است میزان ترکیبی به نام هوموسیستین را کاهش دهد‌. سطح بالای این ترکیب در بدن ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.

فولات و آهن ‌به‌طور ویژه برای شکل‌‌گیری گلبول‌های قرمز اهمیت دارند که این موضوع برای سلامت عمومی قلب مهم است‌. نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، فولات، آهن، منیزیم و سلنیوم که در جو موجود هستند، همگی به فرآیندهایی مثل حمل اکسیژن در خون و عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند.

پتاسیم

 مصرف سبزیجات، میوه‌ها، غلات و سایر مواد غذایی غنی از پتاسیم ممکن است به حفظ سطح فشار خون در محدوده‌ی طبیعی کمک کند‌.

فیبر

جو منبع غنی از فیبر می باشد، جو از جمله غلاتی است که دارای فیبر محلول و نامحلول می باشد. فیبر نامحلول باعث می شود تا حرکت روده ها به راحتی انجام شود و به راحتی بتوان مواد اضافی را از دستگاه گوارش خارج کنید. فیبر محلول موجود در جو باعث می شود تا گوارش کند شود و احساس سیری کنید. جو دارای بتاگلوکان می باشد که برای حس سیری طولانی مدت مفید است. جو دارای ۵ گرم فیبر می باشد که برای سلامت بدن مفید است. شما می بایست در طول روز به اندازه ۳۵ گرم فیبر مصرف کنید.

فیبر از طریق مدیریت فشار خون و کنترل سطح کلسترول به تقویت سلامت قلب کمک می‌کند.
فیبر بتاگلوکان موجود در جو سطح کلسترول بد را پایین می‌آورد.  دریافت روزانه ۳ گرم بتاگلوکان از طریق مصرف جو می‌تواند سطح کلی کلسترول خون را ۵ تا ۸ درصد کاهش دهد. همچنین دریافت مقدار زیادی بتاگلوکان از طریق مصرف جو به‌طرز قابل‌توجهی سطح کلسترول سرم را پایین می آورد و چربی احشایی را در مردان  کاهش می دهد. سطح بالای کلسترول سرم و چربی احشایی هر دو عوامل خطر بیماری‌های قلبی و عروقی به شمار می‌روند.

خواص  جو پرک 

غذایی بسیار قوی برای افراد ضعیف است.

خاصیت نرم کننده دارد.

جوشانده جو ادرارآور است.

جو تب، بیماری های کبدی و اسهال را برطرف می کند.

رفع اسهال خونی، بواسیر، ورم کلیه و ورم مثانه است.

برای نقرس مفید است.

بهترین غذا برای دوران نقاهت است. به این منظور باید دو قاشق سوپ خوری از جو، گندم و جو را در آب بریزید و مدت دو ساعت بجوشانید و این جوشانده را استفاده کنید.

جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به تب و کم خونی و سوء هاضمه است.

جوشانده جو را اگر روی زخم های چرکین بگذارند در بهبود آنها موثر است.

برای درمان نقرس، پماد آرد جو با آب را روی قسمت های دردناک بگذارید.

آرد جو را با شکر مخلوط کنید غذای خوبی برای اطفال است.

بیسکویت جو بهترین دارو برای درمان یبوست مزمن است و حتی نفخ و درد شکم را از بین می برد.

خمیر آرد جو را بگذارید تا ترش شود. سپس آن را در دوغ حل کنید و یک شب بگذارید بماند. این دوغ برای تشنگی مفرط، اسهال صفراوی و خارش مفید است.

سردمزاجان باید جو را با شکر بخورند.

برای پایین آوردن کلسترول از جو استفاده کنید.

جو چون دارای پروتئاز می باشد بنابراین از سرطان جلوگیری می کند.

مصرف نان جو از سفیدشدن مو جلوگیری می‎کند

همچنین بدانید

جو برای کم خونی مفید است.

کسانی که دچار ورم لوزه یا آنژین هستند از جوشانده جو قرقره کنند سپس میل کنند (آب قرقره را بیرون بریزند)

جو نرمی استخوان کودکان را از بین می‎برد.

و برای درمان بواسیر و خونریزی آن از جوشانده جو روزی چند مرتبه میل کنید.

همچنین برای کاهش وزن شب‎ها سوپ جو با آبلیمو میل شود.

در رفع منافذ باز پوست و زیباشدن آن آرد و را با آب خیار خمیر کرده به صورت ماسک روی صورت بگذارید.

درمان دل درد بعد از غذا حدود نیم ساعت تا یک ساعت از جوشانده جو یک استکان میل شود.

رفع  و درمان گرگرفتگی در دوران یائسگی از جوشانده جو استفاده شود .

درمان زخم‎های بدخیم آرد جو را با زرده تخم‎مرغ مخلوط  و روی زخم بمالید.

برای رفع ورم پستان آرد جو را با سرکه خمیر نموده با روغن کرچک خمیر کنید به صورت ضماد بگذارید این ضماد برای ورم چشم و زیر گلو نیز مفید می‎باشد.

بهترین دارو برای درمان اسهال می‎باشد .

مداومت در مصرف جو و نان آن باعث لاغری می‎شود.

رفع  تنگی نفس از جوشانده جو استفاده شود.

رفع خارش‎های جلدی پوست آرد جو را در سرکه بپزید بر پوست بمالند.

برای رفع لکه ‎های قهوه‎ ای رنگ پوست یا کک مک جو را بسوزانید، زغال آن را با عسل مخلوط کنید به صورت ماسک روی پوست بگذارند.

برای درمان اختلالات کلیه از جوشانده جو استفاده کنید.

طریقه مصرف جو پرک 

بلغور جو به دلیل داشتن فیبر زیاد، می تواند جایگزینی عالی برای دانه های تصفیه شده تر مانند برنج سفید، پاستا سفید برای تهیه انواع غذا باشد.

بلغور جو را می توان برای تهیه انواع سوپ ها، خورش ها، سالادها، نان ها و همچنین غلات صبحانه به کار برد.

همچنین آن را برای تهیه انواع دسر مانند پودینگ جو و بستنی جو استفاده می کنند.

می توانید جو را به سالادتان اضافه کرده و از مصرف آن لذت ببرید.

به کمک جو هریسه درست کنید (غذایی است که از پختن غلات یا حبوبات همراه با آب یا شیر به دست می‌آید و ممکن است در آن شکر یا گوشت هم استفاده شود)؛
از آرد جو برای آشپزی استفاده کنید؛
به‌جای نان گندم از نان جو استفاده کنید؛
جو را به سوپ‌هایتان بیافزایید؛
از جوانه‌ی جو به‌عنوان شیرین‌کننده استفاده کنید؛
پاستای جو را انتخاب کنید؛
پودر جو را به آبمیوه‌هایتان بیافزایید؛
می‌توانید جو را بنابرسلیقه‌ی خود با آب‌ِگوشت و سبزیجات مختلف بپزید؛
می‌توانید جو پخته و سردشده را با سبزیجات خردشده و سس خانگی‌تان ترکیب کنید و یک سالاد سریع درست کنید؛
جو را با پیاز، کرفس، قارچ، هویج و فلفل دلمه‌ای ترکیب کنید. به آنها مقداری آبِ‌گوشت بیفزایید و آن را به جوش بیاورید. سپس بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه بپزد تا یک کاسرول جو سالم داشته باشید.

جو را برای تهیه دمنوش جو و مالت جو به کار می برند.

عوارض و مضرات جو پرک 

گلوتن دارد

جو حاوی گلوتن است، بنابراین برای افرادی که مبتلا به بیماری سلیاک هستند یا افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب نیست.

نفخ شکم

جو مقادیر بالایی فیبر دارد به همین دلیل زیاده روی در مصرف آن می تواند منجر به مشکلات گوارشی مانند نفخ شکم شود.

برای خرید بلغور جو اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.


# موارد استفاده جو # خرید جو پوست کنده  # خواص جو # خرید انواع  جو # رفع یبوست # خرید بلغور جو # خرید جو پرک

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای جو پرک اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط