پوست نارنج سرشار از ویتامین ث است و داروی سرما خوردگی است. از خلال نارنج هم میتوان مانند پوست پرتقال مربا تهیه کنید و هم با خیساندن آن در سرکه، ترشی زمستانه درست کنید. مربا و ترشی پوست نارنج، تقویتکننده معده و دستگاه گوارش است. از خلال نارنج برای تهیه خلال نارنج پلو و شیرین پلو نیز استفاده میشود.
از خلال های نارنج برای تهیه خورش میتوان برای تهیه انواع خورشت استفاده کرد هچنین بو گیر بسیار قوی برای مرغ و گوشت و ماهی هستند و عطر بسیار خوبی به این مواد می دهند.
برای رفع بوی گوشت، مرغ و ماهی می توان استفاده کرد و از عطر بی نظیری که به آنها می دهد لذت برد. پیشنهاد میکنم خلال پرتقال را نیز امتحان کنید و از آن برای طعم دهی به غذاهای خود بهره ببرید.
خواص خلال پوست نارنج
خلال نارنج محصول سرشار از فلاونول ها، سدافرین آلکالوئیدها، اکتوپامین و کاروتنوئید است که برای سلامتی مفید می باشند.
تقویت کننده قلب
پوست نارنج کلسترول بالای خون را کاهش می دهد و برای جلوگیری از بروز حملات و بیماری های قلبی مفید است.
بهبود سرماخوردگی
ویتامین C موجود در نارنج و پوست نارنج منجربه بهبود سرماخوردگی و همچنین سینوزیت می شود.
کاهش وزن
استفاده از آن موجب افزایش متابولیسم بدن و کم شدن اشتها می شود و در کنار ورزش برای کاهش وزن مناسب است.
برای خرید خلال نارنج به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# موارد استفاده خلال پرتقال # خرید خلال پرتقال # خواص خلال پرتقال