خلال

خلال پوست پرتقال اعلی

وزن : 100 گرم

قیمت برای شما : 35,800 تومان
قیمت : 37,590 تومان
  • طبع خلال پوست پرتقال گرم و خشک است.

  • پوست پرتقال دارای ویتامین C,B1 و فولیک اسید است.

  • برای تقویت سیستم ایمنی و اعصاب مناسب است.

  • دارای خواص ضدمیکروبی، ضدویروسی، ضدباکتریایی و ضد التهابی است.

  • به درمان سرفه و سرماخوردگی کمک زیادی می کند.

  • کاهنده فشار خون می باشد.

  •  بهبود سلامت قلب

  •  کاهش کلسترول بد

  • مقابله با سرطان

  • غذاها مانند مرغ زعفرانی و یا مرصع پلو، قیمه نثار و هویج پلو، خلال پوست پرتقال نیاز است. همچنین در مربا ها و دسر های مختلف از بوی آن استفاده می شود.

  •  پوست پرتقال در روغن زیتون:

  • اگر می خواهید سالاد خود را خوش طعم کنید، پوست پرتقال خشک شده را در روغن زیتون قرار دهید تا سالاد های شما هیجان انگیز تر شوند.

  • چای پرتقال :

  • چند تکه پوست پرتقال خشک شده را در آب جوش قرار دهید.

  • چای پرتقال برای زمانی که شما احساس ناخوشایندی دارید، مفید است. مرکبات سینوس ها را باز می کند. چند تکه چوب دارچین و زنیان را اضافه کنید تا مزه تندی به آن بدهید.
  •  سس پرتقال:
  • برای تهیه یک سس خوشمزه شیرین به همراه گوشت، مرغ و یا غذاهای گیاهی، نصف قاشق چایخوری نمک را با یک فنجان شکر قهوه ای و 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ترکیب کنید. سپس، 4 قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده، 2 فنجان آب پرتقال و یک فنجان آب را اضافه کنید. این مخلوط را به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید و تا سفت و شفاف شود، به طور مداوم هم بزنید.

❗️خلال پوست پرتقال باید در ظرف در بسته محکم نگهداری شود که رطوبت وارد ان نشود



  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

خلال پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد. از پوست پرتقال برای مصارف آشپزی و در تهیه کیک‌ها و شیرینی‌ها و نیز نان‌ها و موارد بسیاری دیگر استفاده می‌شود، پوست پرتقال دارای ویتامین‌های C و B۱ و فولیک اسید، فلاوونوئید، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.

در طب سنتی از خواص درمانی جوشانده پوست پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده می‌شود، درمان سرفه، سرماخوردگی، تسکین استرس تنها برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال هستند.

از جمله خواص دمنوش پوست پرتقال می‌توان به تمامی خواصی که میوه‌ پرتقال دارد اشاره کرد.

دمنوش پوست پرتقال دارای خواص ضدمیکروبی، ضدویروسی، ضدباکتری و نیز ضدالتهابی است، پوست پرتقال دارای بافتی چرمی شکل بوده و حاوی غدد روغنی فراوانی است

خواص خلال پوست پرتقال

درمان سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی

پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز سرطان و تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله می‌کند. سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را درمان می‌کند.

اشتها را افزایش می‌دهد، باعث تقویت سیستم هاضمه شده و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین می‌برد، سیستم گردش خون را بهبود می‌بخشد، استرس و تنش‌های عصبی را تسکین داده و بی‌خوابی را درمان می‌کند.

طرز تهیه دمنوش پرتقال

ابتدا پوست پرتقال را طوری جدا کنید که قسمت سفیدی داخلی آن کاملاً از پوست نارنجی جدا شود چرا که آن پوست سفید رنگ دمنوش را تلخ می‌کند. سپس آن را شسته و در آب سرد بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. بعد آن‌ها را روی پارچه تمیزی پهن کرده و بگذارید روی شوفاژ تا کاملاً خشک شود و دمنوش خود را با پوست پرتقال خشک شده تهیه کنید. در این صورت دمنوش شما خوشمزه‌تر خواهد شد. سپس آب را جوش آورده پوست پرتقال‌ها را داخل قوری ریخته و به همراه چوب دارچین به مدت نیم ساعت دم بگذارید. می‌توانید هنگام سرو داخل فنجان‌ها نبات بیندازید تا چای‌تان خوشمزه‌تر شود.

پوست پرتقال اگر چه اشتهاآور نیست و مزه بدی دارد اما فواید زیادی دارد که به امتحانش می‌ارزد. وارد کردن مقداری پوست پرتقال به رژیم غذایی می‌تواند مواد مغذی زیادی به بدن برساند،

کاهش فشار خون با پوست پرتقال

پوست پرتقال و آن سفیدی داخل پوست حاوی فلاون است که برای کاهش خون موثر است.

داروی ضد حساسیت

پوست پرتقال از آزاد شدن هیستامین جلوگیری می کند، هیستامین مواد شیمیایی است که باعث حساسیت می‌شود. عطسه و آبریزش بینی از موارد حساسیت است.

سلامت قلب با پوست پرتقال

رنده پوست پرتقال و سایر مرکبات حاوی فیتونوترین فلاونوئید است که می تواند به کاهش کلسترول بد خون و تری گلیسرید در سطح خون کمک کند. پوست پرتقال حاوی ترکیبات ضدالتهابی بوده و در مجموع با داشتن چنین ویژگی‌هایی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

خلال پوست پرتقال را چگونه استفاده کنیم؟

همانطور که می‌دانید پوست پرتقال مزه تلخی دارد، نمی‌توان آن را به تنهایی مصرف کرد، ولی می‌توان از روش‌هایی استفاده کرد که تلخی آن را کاهش داده و قابل خوردن شود. می‌توان با استفاده از کمی شکر و یا عسل آن را شیرین کرده و مصرف کرد.

می‌توان رنده پوست پرتقال را در انواع سس سالاد و یا برخی دم‌کرده‌های گیاهی، قهوه و یا در تهیه برخی دسرها و کیک ها استفاده کرد. از پوست پرتقال خلال شده در برخی غذاها استفاده کرد و یا می‌توان با پوست پرتقال مربا تهیه کرد و آن را مصرف کرد.

استفاده از خلال پرتقال در غذا

رنده پوست پرتقال رایحه تند و خوشی دارد. می توانید آن را در تهیه اسموتی ها یا غذاها به کار ببرید. استفاده از رنده پوست پرتقال در دمنوش های مختلف، دسر، کیک یا نوشیدنی هایی مثل قهوه هم طعم آن ها را بسیار مطبوع می کند.

خلال پوست پرتقال برای تزیین غذاها، در کنار خلال پسته و بادام از مواد دیگر استفاده از آن است.
پوست پرتقال و مرکبات دیگر دارای بوی فوق العاده ای است که در دستور بعضی کیک ها به عنوان اسانس و برای گرفتن بوی تخم مرغ مورد استفاده قرار می گیرد. برای بعضی غذاها مانند مرغ زعفرانی و یا مرصع پلو، قیمه نثار و هویج پلو، خلال پوست پرتقال نیاز است. همچنین در مربا ها و دسر های مختلف از بوی آن استفاده می شود. از این رو نیاز است که پوست پرتقال ها را خشک یا فریز کرد و برای هر موقع از سال که مورد نیاز است از آن استفاده کرد. می توان خشک کرد و در یک قوطی خارج از یخچال نگه داری کرد یا فریز کرد و به مدت یک سال در فریزر قرار داد.

برای خرید خلال پرتقال به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.


# موارد استفاده خلال پرتقال # خرید خلال پرتقال # خواص خلال پرتقال

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای خلال پوست پرتقال اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط