چهار شیره خاص و طبیعی شیرهای مغذی و خوش طعم است و مخلوطی از شیره خرما،انگور،توت،و انجیر است.شیره هر کدام از این ها به طور جداگانه خواص بسیاری دارد و وقتی با هم ترکیب شود اکسیر حیات در درمان بسیاری از بیماری ها می شود.طبع این شیره گرم و تر است و در ماه های سرد سال، می تواند گرمای خوبی به بدن بدهد.
این شیره اکسیر حیات برای کم خونی و فقر آهن، یبوست، بیماری های استخوان مفید است، این محصول باعث تقویت قوای جنسی و تقویت حافظه می گردد. چهار شیره سرشار از ویتامین A، B، C، پتاسیم، کلسیم و منگنز است، تب بر می باشد و در رفع سرماخوردگی و گلودرد، تقویت بینایی، تقویت قلب مفید است. چهار شیره سرشار از فیبر است و در رفع سوء هاضمه کار آمد می باشد.
خوردن این معجون طبیعی خون را لطیف می کند و از غلظت خون جلوگیری می کند وبرای یبوست و بیماری های استخوانی نیز بسیار مفید است و باعث تقویت قوای جنسی و تقویت حافظه می شود. معجون چهارشیره سردردها و سرگیجه های ناشی از کم خونی را برطرف می کند.
خواص چهار شیره تقویت اعصاب مقوی بدن و خون ساز تقویت اعصاب و حافظه رفع خواب رفتن دست وپا شاداب وجوان کننده پوست تقویت قوای جسمی وجنسی ملین و برطرف کننده یبوست جایگزین قرص آهن و اسیدفولیک تقویت کننده مفاصل واستخوان ها رفع سردرد وسرگیجه ناشی از کم خونی می شود.
خواص چهار شیره خالص
رفع کم خونی:
خواص بی نظیر معجون چهار شیره در درمان بیماریها معجون طبیعی 4 شیره، یکی از بهترین درمان ها برای کم خونی در طب سنتی است. چهار شیره از مخلوط: شیره انگور شیره خرما شیره توت شیره انجیر هر کدام از این شیره ها، جداگانه دارای خواص بسیار است. وقتی با هم ترکیب شود، در درمان کم خونی معجزه می کند.
جایگزین قرص آهن و اسیدفولیک:
بارزترین ویژگی درمانی چهار شیره استفاده از آن به منظور درمان کم خونی، فقر آهن و پیشگیری از آن است. آهن موجود در ترکیب چهارشیره از مهمترین مواد خون ساز میباشد.
نکته جالب توجه این است که میزان جذب آهن موجود در این ترکیب غذایی بسیار بالاتر از قرص آهن است چرا که آهن موجود در قرص ها به مدت ۲۴ ساعت از بدن دفع می گردد ولی این آهن گیاهی به خوبی جذب سلول های بدن می شود.
یبوست:
یبوست از جمله بیماری هایی است که در طب سنتی از آن به نام”مادر بیماری ها” یاد می شود که بیماری های دیگری را به همراه دارد. در ترکیب چهار شیره فیبر موجود در شیره شیره انگور، خرما و توت سفید مواد معدنی در شیره انجیر خاصیت ملین بودن دارد که به درمان یبوست و رفع سوء هاضمه کمک می کند.
کاهش استرس و اضطراب
یکی از عوامل ایجاد اضطراب، استرس، نا آرامی، عصبانیت و ناراحتی کمبود ویتامین ها در بدن است. چهار شیره منبع غنی از ویتامین های گروه A,B,C است که مصرف مداوم این اکسیر حیات می تواند فرد را به آرامش نسبی برساند.
کاهش درد های مفصلی
بیماری رماتیسم مفصلی سبب ایجاد درد، تورم و التهاب در مفاصل می شود. علائم این بیماری، ضعف و خستگی مزمن، کاهش توانایی افراد در انجام کار های روزانه، کاهش قدرت عضلات می باشد که کلسیم و منیزیم موجود در چهار شیره به کاهش درد های مفصلی و آرتروز کمک می کند.
تقویت استخوان ها
چهار شیره سرشار از کلسیم طبیعی است که با کلسیم موجود در شیر برابری می کند. این محصول به استحکام استخوان ها کمک کرده و از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری می کند.
تقویت بینایی
کمبود ویتامین A در بدن سبب کاهش دید در شب و مکان های تاریک (شب کوری) می شود. شیره توت موجود در چهار شیره از میزان قایل توجهی ویتامین A برخوردار است که به رفع کمبود این ویتامین در بدن و تقویت بینایی کمک می کند.
خواص چهار شیره برای چاقی کودکان:
مصرف چهار شیره برای کودکان در حال رشد بسیار مفید است. چهار شیره به علت داشتن مواد معدنی و ویتامین های موجود برای کمک به رشد بدن کودکان بسیار اهمیت دارد. از آن جایی که کودکان برای رشد نیاز به مواد مغذی بیشتری دارند، مصرف 4 شیره برای آنها میتواند علاوه بر تامین کالری، برخی مواد مورد نیاز بدن آنها برای رشد را هم فراهم کند.
طریقه مصرف:
چهار شیره توصیه می شود هر هشت ساعت، یک قاشق از مخلوط چهار شیره میل نمایید. می توانید شیره را در یک لیوان آب، حل کنید و بیاشامید.
روش اول: در بزرگسالان هر 8 ساعت یک قاشق غذاخوری و کودکان یک قاشق مرباخوری مصرف شود.
روش دوم: میتوانید بسته به ذائقه خود دو تا سه قاشق غذاخوری چهار شیره را در یک لیوان آب حل کرده و یک قاشق غذاخوری گلاب یا عرق بیدمشک را به آن اضافه کنید و سپس مصرف کنید. میتوانید مخلوط فوق را با ارده مخلوط و میل کنید.
نکات احتیاطی:
انواع شیره به ویژه مخلوط چهار شیره از انرژی و کالری بالایی برخوردار است و بسیار شیرین است. از این رو افراد مبتلا به دیابت، فشار خون، کلسترول و تری گلیسیرید بالا و همچنین افرادی که دارای اضافه وزن هستند بایستی از زیاده روی در مصرف سه شیره پرهیز کنند.
زیاده روی در مصرف سه شـیره برای افراد دارای مزاج گرم مناسب نبوده، موجب غلیظ شدن صفرا و بروز جوش در صورت و بدن آنها میشود.
میزان مناسب برای مصرف این ماده غذایی برای بزرگسالان روزی یک قاشق غذاخوری و برای کودکان هر ۸ ساعت یک قاشق مرباخوری است.
نحوه نگهداری از چهار شیره:
هر نوع شیرهای از جمله چهار شیره دارای رطوبت کم و در مقابل قند بسیار زیادی است. همین امر باعث میشود که شرایط لازم برای رشد و تکثیر میکروارگانیسمها را نداشته باشد. برای همین لزومی ندارد که آن را در یخچال نگهداری کنید. البته جای مناسب برای نگهداری از آن برای حفظ کیفیت و طعم مطلوب، مکانی که دور از تابش نور خورشید باشد. و همچنین بهتر است خشک و خنک نیز باشد.
# four pure and natural juices # خرید چهار شیره # خواص چهار شیره # شیره مناسب کودکان # چهار شیره خالص # درمان کم خونی