زرشک

زرشک دانه اناری اعلی

وزن : 500 گرم

قیمت برای شما : 117,000 تومان
قیمت : 123,000 تومان
  • طبع زرشک سرد و خشک است. 
  •  امسالی و کاملا تازه و با کیفیت
  •  تصفیه کننده خون
  •  مفید برای قلب و فشار خون
  •  پاکسازی کبد و کلیه 
  • منبع ویتامین Cو مفید برای تقویت سیستم ایمنی

برای خرید عمده تماس بگیرید 09156527702



  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

زرشک میوه سالمی است که سرشار از مواد مغذی بالا است و به شیوه ای عالی به سلامتی انسان نیز کمک می کند. مهم‌ترین خاصیت آن ویتامین C فراوان آن است که مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها بویژه بیماری‌های عفونی و سرماخوردگی را به طور چشم‌گیری افزایش می‌دهد.

این گیاه پرخاصیت، گونه‌ های مختلفی دارد و با توجه به طعم دلپذیر و رنگ خود، جایگاه خاصی در تهیه فرآورده‌های غذایی دارد و با شناخت ماده مؤثره آن به نام «بربرین» که خاصیت دارویی دارد، در صنایع دارویی نیز نقش به‌سزایی پیدا کرده است. خواص میوه این گیاه قرمز رنگ، کوچک و بیضوی شکل است که طعم ترشی دارد.

زرشک از نظر طب سنتی ایرانی، دارای طبعی اصطلاحا سرد و خشک دارد و به عنوان ضد تب و تنظیم ضربان قلب شناخته شده است.

انواع زرشک:

زرشک پلویی، زرشک پفکی و دانه‌اناری

زرشک کوهی یا زرشک سیاه

تفاوت زرشک پفکی و دانه اناری

زرشک پفکی و دانه اناری در ذات با یکدیگر تفاوتی ندارند و هر دو از زرشک قرمز تولید میشود. تنها تفاوت میان آنها در نحوه فرآوری آنهاست.

زرشک دانه اناری پس از برداشت همراه با شاخ و برگ در مقابل نور آفتاب قرار گرفته و خشک می شود. فرآیند خشک شدن میتواند یک ماه طول بکشد.

زرشک پفکی پس از برداشت به تالارهای تاریک منتقل و به مرور زمان خشک میشود. این فرآیند میتواند یک تا پنج ماه به طول بیانجامد.

به همین دلیل زرشک پفکی از کیفیت بیشتری برخوردار بوده و قیمت بالاتری نسبت به دانه اناری دارد.

نحوه مصرف

زرشک را می‌توان در اشکال مختلف مصرف کرد و از خواص آن بهره‌مند شد؛ از میوه زرشک برای تهیه مربای، لواشک و مارمالاد و ژله استفاده می‌شود. همچنین می‌توان از آب آن که سرشار از خواص است، استفاده کرد. علاوه بر آن از اشکال پودر و چای زرشک نیز می‌شود استفاده نمود. بسیاری از ترکیب این ماده و سایر طعم دهنده بهره می‌برند.

روش صحیح تفت دادن زرشک برای غذاهای مجلسی

از غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی زرشک پلو با مرغ و تهچین مرغ هستند. زرشک برای خوش طعم تر کردن و نیز تزیین این غذای بکار می رود.

هرچه زرشک تازه تر باشد، غذا خوش رنگ تر می شود.

و هر چه بماند، تیره تر می شود مگر اینکه تا تازه است آن را فریز نمایید تا نرم و خوشرنگ بماند.

پس به خاطر داشته باشید مهمترین نکته برای خوش رنگ ماندن زرشک این است که آن را در فریزر نگهداری کنید تا رنگ آن ثابت مانده و سیاه و خشک نشود.

برای تفت دادن اگر زرشک تازه است ، آن را پاک کرده ، بشویید و در آبکش بریزید تا آبش برود.

اگر خشک است، آن را ۱۵ دقیقه در آب سرد بریزید تا برگ و سنگ ریزه آن جدا شود، سپس بشویید و در آبکش بریزید.

زرشک را با یک قاشق آب ( آب فقط برای حل شدن شکر است ) و کره و روغن در ظرفی ریخته و گرم کنید. مراقب باشید داغ نشود.

سپس شکر را اضافه کرده و بلافاصله شعله را خاموش کنید.

بگذارید کمی بماند تا شکر و آب به خورد زرشک ها برود و پف کنند. سپس روی برنج بریزید.

در صورت تمایل کمی زعفران دم کرده بریزید.

روش دوم اینکه پیاز رنده شده را تفت داده و سپس زرشک به آن اضافه می شود.

و یا اینکه همراه با هویج رنده شده تفت دهید.

خواص زرشک برای سلامتی بدن
کمک به درمان عفونت های دستگاه گوارش

یکی از مهم ترین فواید زرشک این است که به دلیل وجود برخی عوامل ضد باکتریایی و ضد قارچی، می تواند به درمان عفونت های دستگاه گوارش کمک کند. تمام میوه ها حاوی مقدار زیادی فیبر هستند، که برای هضم مفید می باشند. زرشک نیز در بهبود هضم به دلیل محتوای فیبر غنی مفید است. علاوه بر این، اثرات ضد باکتریایی و ضد قارچی آن می تواند به حفظ بدنی سالم و عاری از عفونت کمک کند.

بهبود جریان خون

جریان نرمال خون برای توزیع بهینه مواد مغذی و اکسیژن در بدن ضروری است. زرشک به بهینه‌سازی جریان خون با شل کردن رگ های خونی و کاهش عملکرد قلب کمک می کند. تمام غذاهایی که سطح کلسترول را کنترل می کنند، رگ های خونی را شل می کنند و فشار خون را مدیریت می کنند، برای قلب عالی است. یکی از بهترین فواید این میوه بسیار مفید این است که در سم زدایی خون مفید است. همچنین می تواند به بهبود عملکرد کبد کمک کند که در نتیجه سم زدایی خون در بدن شما را بهینه می کند.

مفید برای قلب و فشار خون

«بربامین» موجود در زرشک با تنظیم غلظت یون‌های موجود در خون، به سلامت قلب کمک کرده و از آسیب به بافت قلب جلوگیری می‌کند. تنظیم این یون‌ها در کنار تصفیه چربی و غلظت خون، مانع بروز سکته قلبی و باعث سلامت قلب و عروق و از بین رفتن گرفتگی‌های قلبی و عروقی می‌شود.

از طرفی با داشتن پلی‌فنول و آنتی‌اکسیدان‌های قوی و همچنین ویتامین‌ C منجر به کاهش فشار خون شده و به سلامت و طول عمر دیواره رگ‌های خونی کمک می‌کند.

مفید برای کبد

کبد وظیفه دفع سموم و پاکسازی بدن را به عهده دارد. زرشک به عنوان ماده‌ای ضد میکروب و از بین برنده التهابات، به سلامت کبد کمک شایانی خواهد کرد. این ماده غذایی می‌تواند به پاکسازی کبد بپردازد و به بهبود عملکرد آن و رفع عفونت‌های احتمالی در این عضو بسیار مهم کمک کند. همچنین در مداوای کبد چرب مؤثر بوده در شستشو و تصفیه کبد نقش دارد. عصاره آن با کنترل رادیکال‌های آزاد و فاکتورهای آنتی‌اکسیدانی، موجب حفظ سلامت کبد می‌شود. همان‌طور که بیان شد، طبع زرشک سرد و خشک است بنابراین؛ بر خلاف آنچه تصور می‌شود، مصرف آب زرشک برای مدتی کوتاه، برای کبد مفید است اما در درازمدت، اثر معکوس دارد.

رفع اسهال

زرشک می‌تواند به درمان اسهال کمک کند. احتمالاً این خواص، و تأثیر آن بر اسهال، به دلیل غلظت بالای بربرین است که با جلوگیری از برخی گیرنده‌ها، انتقال مدفوع را از طریق روده کاهش داده و از این طریق از اسهال جلوگیری می‌کند.

در حقیقت یکی از قدیمی‌ترین تحقیقات، حاکی از درمان عفونت‌های ناشی از باکتری «ای کولای» توسط زرشک است که عامل ایجاد کننده اسهال است. همچنین در مورد سندرم روده تحریک‌پذیر نیز، مصرف مواد حاوی «بربرین» باعث کاهش این مشکل می‌شود؛ البته تحقیقات بیشتر در حال انجام است.

دیگر خواص زرشک

تقویت سیستم ایمنی بدن

تصفیه کننده خون

تنظیم فشارخون

تنظیم قند خون

پایین آورنده چربی خون

کاهش میزان اوره

پاکسازی کبد و کلیه

بهترین دوست کبد و پوست

روشن‌کننده پوست صورت

بهترین در درمان آفت دهان

مفید در درمان جوش صورت و بدن

بهبود گوارش و کوچک کننده شکم

مفید در درمان سنگ کیسه صفرا

رفع عطش

کمک کننده در درمان عفونت‌‌های انگلی و مشکلات گوارشی مانند اسهال

قابض است.

تقویت کننده قلب و کبد است.

بواسیر خونی را درمان می‌کند.

خونریزی را برطرف می‌کند.

برای برطرف‌کردن بیماری‌های کبد مفید است.

صفرا بر است.

زرشک و عوارض مصرف آن

لازم به ذکر است که اگرچه مصرف زرشک در دوز پایین ممکن است هیچ عارضه جانبی نداشته باشد، اما وقتی مقدار مصرفش بالا باشد ممکن است منجر به اثرات جانبی جدی مانند خونریزی بینی و استفراغ شود.

این میوه مفید ممکن است برای کبد بزرگسالان بسیار عالی باشد، اما برای کودکان ممکن است مشکلاتی در کبد آنها ایجاد کند. پس بهتر است از فرزندانتان دورش کنید.

بیماران دیابتی نباید داروهای خاص خود را با زرشک ترکیب کنند.

همچنین بر رحم زنان باردار اثر محرک داشته و ممکن است سبب سقط جنین شود.

تشدید سرفه و مشکلات گوارشی نیز به عنوان عارضه زیاده‌روی در مصرف زرشک شناخته می‌شوند.
عملکرد برخی داروها از جمله آنتی هیستامین، ضد فشارخون، رقیق‌کننده خون، آنتی‌بیوتیک و حتی دیورتیک‌‌ها ممکن است تحت تاثیر مصرف زرشک قرار گیرد پس بهتراست در صورت مصرف مداوم، پزشک خود را از این مساله مطلع کنید.

برای خرید زرشک دانه اناری اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.

 
# خرید زرشک پفکی # خواص زرشک پفکی # خرید انواع زرشک # قیمت زرشک پفکی # خرید خشکبار در مشهد # خرید زرشک دانه اناری

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای زرشک دانه اناری اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط