کشمش

کشمش پلویی آفتابی اعلی

وزن : 500 گرم

قیمت برای شما : 117,000 تومان
قیمت : 123,000 تومان
  • طبع کشمش سبز گرم و خشک است
  • کاهش فشار خون
  • بهبود کنترل قند خون
  • احساس سیری را افزایش دهید
  •  به هضم غذا کمک می کند
  • جلوگیری از کم خونی
  •  ریسک کمتر عوامل خطر بیماری قلبی
  • جلوگیری از پوکی استخوان
  • تقویت سیستم ایمنی


  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

کشمش به انگور خشک شده به روش های مختلف می گویند.این ماده مغذی سرشار از کلسیم، آهن، پتاسیم و ویتامین های گروه B، و حاوی خواص آنتی اکسیدانی است که از سلول های بدن محافظت می کند. همچنین به عنوان یک آجیل سالم و مغذی می توانید در تمام فصول سال از آن استفاده کنید.

انگورها حین اینکه خشک می شوند کم آب، و رنگ آنها تیره می شود. ای میوه با ارزش بر خلاف میوه های خشک، حین خشک شدن لزومی به اضافه کردن شیرین کننده ندارد و با اینکه آب آن از دست می رود، شیرین تر نیز می شود. کشمش دومین شیرینی طبیعی بعد از خرما در جهان است که با خوردن آن بر خلاف دیگر شیرینی ها به دندان ها آسیب نمی رساند و حتی می تواند پوسیدگی های دندان ها را بهبود و التیام بخشد.

آنها منبعی غنی از فیبر، آهن، کلسیم، پتاسیم و سایر مواد مغذی ضروری هستند که به شما انرژی می بخشند و به شما کمک می کنند مو و پوست خود را درخشان نگه دارید. علاوه بر این، آنها یک میان وعده سریع و ساده هستند که می توان آن را در هر قسمت از روز مصرف کرد.

اگرچه به طور گسترده آنها را فقط در بعضی از غذاها می بینیم، اما افزودن آنها به عنوان چاشنی به ماست، غلات، گرانولا، محصولات پخته شده یا مخلوط های تریل نه تنها طعم غذای شما را افزایش می دهد، بلکه به شما کمک می کند تا مواد مغذی مورد نیاز بدن شما تامین شود.

معرفی انواع کشمش و خواص آنها

همانطور که تنوع زیادی در میوه انگور وجود دارد کشمش هم که همان انگور خشک شده است دارای انواع مختلفی می باشد بنابراین برای کاربردهای گوناگون و سلیقه های متفاوت از آن می توان استفاده کرد.

انواع کشمش عبارتند از:

1- کشمش سبز

2-مویز در دو نوع هسته دار و بدون هسته

3- کشمش پلویی در دو نوع آفتابی و تیزابی

کشمش از دیگر مواد غذایی سرشار از فیبر است که مصرف زیاد آن می تواند بیماری های گوارشی مانند یبوست مزمن را درمان کند پس با مصرف آن حرکات روده ای بهبود، و سبب سلامتی دستگاه گوارش می شود. همچنین اثرات منیزیم و پتاسیم موجود در این خوراکی پر از ویتامین، باعث کم شدن اسیدیته و حذف کردن سموم از خون و جلوگیری از بیماریهای قلبی، سنگ کلیه، نقرس و آرتروز می شود.

کشمش سبز

کشمش سبز به عنوان یک نوع آجیل و یک میان وعده غذایی محسوب می شود که اثرات مثبتی برای سلامتی افراد در تمام سنین مختلف دارد. پیشگیری از سرطان، درمان کم خونی، مقابله با ریزش مو، درمان درد مفاصل، بهبود فرایند هضم غذا، بهبود سلامت بینایی، درمان بی خوابی، بهبود سطح انرژی افراد، تقویت سلامت دندانها، تنظیم سطح PH بدن از جمله خواص بی نظیر این ماده غذایی می باشد. با توجه به اینکه این ماده مغذی دارای یون های آهن، کمپلکس ویتامین B و مس است، اضافه کردن آن به وعده های غذایی بسیار با اهمیت است.

کشمش پلویی

یکی از روش‌های سنتی خشک کردن انگور، آفتاب خشک کردن انگورها است. انگورهای بی‌دانه در معرض نور خورشید خشک شده و به رنگ قهوه‌ای یا زرد تیره درمی‌آیند. کشمش پلویی در دو نوع آفتابی و تیزابی وجود دارد و از خواص بسیار زیادی برخوردار است و از محبوب‌ترین انواع کشمش‌ها محسوب می‌شود. در بعضی موارد نیز انگورها در سایه خشک می‌شوند و در این موارد رنگ آنها متمایل به سبز است. برای تهیه‌ی کشمش سایه خشک یا کشمش سبز معمولا از انگورهای عسگری استفاده می‌شود

مویز

مویز کشمشی است که انگور شاهانی یا انگور سیاه مجلسی تهیه می‌شود. که در دو نوع مویز هسته دار و مویز بدون هسته وجود دارد .مویز هسته دار این نوع کشمش دارای هسته است و قند بالاتری نسبت به کشمش‌های معمولی دارد. گوشتی بودن مویز نسبت به سایر کشمش‌ها و طعم وخواص مویز برای سلامتی، مویز را خشکباری بسیار پرطرفدار ساخته است.مویز بدون هسته همانطور که از نامش پیداست بدون هسته هست.

مقایسه خواص کشمش یا مویز

کشمش و مویز همه انواع انگور خشک هستند. کشمش‌ها نرم، شیرین و آبدار هستند. در حالی که مویز طعمی شیرین و تند دارد. کشمش معمولا بزرگ‌تر از مویز است.
مشخصات مواد مغذی آنها مشابه است
کشمش و مویز بسیار مغذی هستند.
این به دلیل فرآیند خشک کردن است که محتوای آب را از 80٪ به 15٪ کاهش می‌دهد.
انگور در طی این فرآیند کوچک می‌شود و میوه‌ای خشک کوچک با مواد مغذی باقی می‌ماند. در واقع، از نظر وزنی، انگور خشک حاوی چهار برابر فیبر ، ویتامین‌ها و مواد معدنی انگور تازه است.
هر دوی آنها سرشار از قند طبیعی هستند و حدود 60 تا 75 درصد قند دارند.
آنها همچنین مملو از فیبر و پتاسیم هستند و منبع عالی از ترکیبات گیاهی از جمله آنتی اکسیدان های قوی می‌باشند.
از جنبه منفی، محتوای ویتامین C و ویتامین K به میزان قابل توجهی از گونه‌های تازه در هنگام خشک شدن انگور کاهش می‌یابد.

ویژگی کشمش و مویز

کشمش و مویز دارای مواد مغذی مشابهی هستند، زیرا همگی سرشار از فیبر، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان هستند.

از جنبه منفی، قند بالایی دارند و نسبت به انگور تازه، ویتامین C و K کمتری دارند.
کشمش و مویز از جنبه‌های مختلفی برای سلامتی شما مفید هستند.
هر سه منبع عالی از آنتی اکسیدان ها از جمله پلی فنول ها هستند.
آنتی اکسیدان‌ها به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های مضر ناشی از رادیکال‌های آزاد و استرس اکسیداتیو کمک می‌کنند که برای التهاب و بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان مفید است.
علاوه بر این، کشمش و مویز سرشار از فیبر هستند. فقط یک اونس (28 گرم) حاوی 1 تا 2 گرم فیبر است که 4 تا 8 درصد نیاز روزانه شما را تامین می‌کند.

خواص کشمش

 به هضم غذا کمک می کند

کشمش ممکن است یک راه ساده برای کمک به حفظ سلامت دستگاه گوارش باشد. و حاوی فیبرهای محلول مفیدی است که بدن را به مدفوع می بخشد و به عبور آن از روده کمک می کند. این ممکن است به بهبود هضم و ترویج منظم کمک کند.

 جلوگیری از کم خونی

کشمش حاوی مقادیر خوبی از آهن، مس و ویتامین هایی هستند که برای ساخت گلبول های قرمز خون و حمل اکسیژن در سراسر بدن ضروری هستند.

 از اسیدیته زیاد جلوگیری کنید

کشمش حاوی مقادیر قابل توجهی مواد معدنی مفید مانند آهن، مس، منیزیم و پتاسیم است. اینها مواد معدنی قلیایی یا اساسی در مقیاس pH هستند و ممکن است به تعادل سطح اسیدیته در معده کمک کنند. بنابراین کشمش نفخ و ترشی معده را درمان می کند.

 ریسک کمتر ابتلا به بیماری قلبی

مطالعات نشان می دهد که خوردن منظم کشمش در مقایسه با سایر تنقلات ممکن است به کاهش عوامل خطر قلبی عروقی مانند فشار خون کمک کند. این به این دلیل است که کشمش یک غذای کم سدیم است که همچنین حاوی منبع خوبی از پتاسیم است که به آرامش رگ های خونی کمک می کند.

استحکام استخوان ها 

کشمش سرشار از کلسیم است که برای استحکام استخوان ها لازم است.یکی دیگر از مواد مغذی اصلی که برای تشکیل استخوان قوی لازم است بور است و کشمش منابع غنی آن است. خوردن کشمش، به ویژه کشمش خیس شده، به جذب بهتر مواد مغذی و بهبود تراکم استخوان کمک می کند.

 تقویت سیستم ایمنی

این «قطرات طلایی» کوچک سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی زیادی مانند کلسیم، آهن و ویتامین C هستند که سیستم ایمنی را تقویت کرده و به مبارزه با عفونت ها کمک می کنند.

 مراقبت از پوست و موهای سالم

آنتی اکسیدان ها ممکن است به جوان نگه داشتن سلول های پوست و جلوگیری از آسیب سلول های پیری کمک کنند. کشمش همچنین حاوی مواد مغذی ارزشمندی مانند ویتامین C، سلنیوم و روی است. این ترکیب از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها ممکن است یک مکمل مفید برای رژیم غذایی باشد که بر ایجاد سلامت پوست تمرکز دارد.

علاوه بر این، کشمش به حفظ براقی موها کمک می کند و از مشکلات ریزش مو، به ویژه شرایطی مانند پوسته پوسته شدن، خارش پوست سر و شوره سر جلوگیری می کند.

  تنظیم  فشار خون 

فشار خون به دلیل مصرف بیش از حد نمک در بدن ایجاد می شود.کشمش غذای کم سدیم است که حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که به متعادل کردن سدیم در بدن و آرامش رگ های خونی کمک می کند.

کاهش قند خون

مطالعات نشان می دهد، که در مقایسه با خوردن سایر تنقلات، خوردن منظم کشمش ممکن است به کاهش قند خون فرد کمک کند. حتی با وجود اینکه کشمش حاوی مقدار بیشتری قند نسبت به میوه های تازه است، مصرف کشمش در مقایسه با تنقلات فرآوری شده باعث کاهش هموگلوبین A1C می شود که نشانگر مدیریت قند خون است.این بدان معنی است که یک وعده کشمش ممکن است راهی عالی برای ارضای هوس شیرینی باشد.

گنجاندن کشمش یا مویز در برنامه غذایی روزانه

کشمش به دلیل طعم شیرینی که دارد در بسیاری از زمینه ها مورد استفاده قرار می گیرد که میتوان به چند نمونه آن اشاره کرد:

برای تهیه سالاد میوه، سالاد سبزیجات، انواع کیک، کلوچه و شیرینی کشمشی، کشمش پلوی، عدس پلو با کشمش و به عنوان جایگزین قند استفاده کرد.

با اضافه کردن کشمش در گوشت باعث از بین بردن چربی زیاد آن می شود و مقدار فیبر موجود در غذا را بیشتر می کند و باعث کاهش سدیم آن نیز می شود.

به یک بشقاب پنیر اضافه کنید: انگور خشک را به یک بشقاب پنیر اضافه کنید. کشمش بهترین عملکرد را دارد و به خوبی با بری خامه‌ای، آجیل و کراکر ترکیب می‌شود.

به عنوان میان وعده صبح یا بعد از ظهر آن را بخورید: می‌توانید آنها را به صورت ساده میل کنید یا به ماست یا آجیل اضافه کنید تا یک میان وعده مفیدتر داشته باشید.

به بلغور جو دوسر اضافه کنید: پاشیدن کمی کشمش و مویز شیرینی طبیعی به غذای شما می‌افزاید.

اضافه کردن به محصولات پخته شده: افزودن میوه‌های خشک به کلوچه، گرانولا و کوکی‌ها یک راه عالی برای شیرین کردن محصولات پخته شده است. کشمش به ویژه برای جذب طعم‌های دیگر خوب است و محصول نهایی را خوشمزه‌تر می‌کنند.

به سالاد اضافه کنید: به خصوص مویز برای افزودن شیرینی به سالاد عالی است. آنها به خوبی با سبزیجات تلخ و آجیل ترد جفت می‌شوند.

به غذاهای شور اضافه کنید : سعی کنید یکی از این آن‌ها را به غذاهای خوش طعم مانند کاری، کوفته ، و … اضافه کنید. مویز اغلب به دلیل اندازه کوچکشان بهترین عملکرد را دارند.

برای خرید کشمش پلویی آفتابی اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.

 
#  تصفیه خون  #  درمان یبوست  #  درمان کم خونی  #  خواص کشمش سبز قلمی # خرید کشش پلویی # خرید مویز # خرید کشمش آفتابی # خرید مویز هسته دار # خرید کشمش تیزابی

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای کشمش پلویی آفتابی اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط