آرد

آرد مخصوص کیک اعلی

وزن : 500 گرم

قیمت برای شما : 32,500 تومان
قیمت : 34,125 تومان
  •  در تهیه انواع کیک، حلوا، خمیر پیتزا و پیراشکی، نان و برای غلیظ کردن انواع غذاها مانند سس ها کاربرد دارد.
  • باعث بافت نرم و اسفجی می شود.
  • گلوتن آن بین 5 تا 7 درصد می باشد.
  • پروتئین آن کم است.

آرد کیک باید در ظرف در بسته محکم نگهداری شود که رطوبت وارد آرد نشود.



  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

آرد مخصوص کیک یکی از ماده های مهم در پخت کیک و شیرین به حساب می آید. این آرد بهترین نوع آرد برای پخت یک کیک عالی است.آرد کیک شامل گندم آسیاب شده و 5 تا 7 در صد پروتئین است.این میزان گلوتن کم است و هنگام خمیر کردن آرد شکل می گیرد.این آرد طی فرایندی سفید می شود تا با جذب رطوبت به شکل گیری ساختار کیک کمک کند.آرد کیک ها معمولا با میزان زیادی کره و شکر مخلوط می شود که بافت نرمی بوجود می اورد.

آرد کیک که به آن آرد فوق ریز و آرد بسیار ریز نیز گفته می شود، این یک آرد ریز آسیاب شده و کم پروتئین است که حاوی گلوتن کمتری نسبت به همتای معمول خود، یعنی آرد همه منظوره می باشد. به پودر سبک تری تبدیل می شود که به جذب بهتر آب کمک می کند. این منجر به محصولات پخته شده با خرده های ریز و بافت نرم می شود. همچنین اجازه می دهد تا کیک ها و سایر غذاها حجیم تر شوند و چربی ها مانند کره یا روغن گیاهی به طور یکنواخت پخش گردند.

از این آرد مانند هر آرد دیگری می توانید استفاده کنید و آن را به آرامی با سایر مواد مخلوط نمایید تا کاملاً ترکیب شوند. مطمئن شوید که آرد را زیاد هم نزنید، زیرا می تواند محصول نهایی را سخت تر از حد دلخواه نماید. پس از ترکیب مواد، آن را مانند هر غذای دیگری بپزید

بهترین آرد برای کیک پزی

آرد یکی از اصلی ترین مواد برای تهیه کیک و شیرینی است اما هر آردی برای تهیه کیک و شیرینی مناسب نیست. از آنجایی که آرد ساختار کیک را میسازد بنابراین کیفیت آن در کیفیت نهایی کیک تاثیر بسیار زیادی دارد پس باید برای تهیه کیک و شیرینی از آرد مناسب برای این کار استفاده شود

آرد مناسب برای کیک پزی

آرد قنادی که به آن آرد نول یا سه صفر نیز گفته می شود برای کیک پزی و شیرینی پزی مناسب است. کیک و شیرینی های تهیه شده با این آرد تردتر و خوشمزه تر می شود.

چرا آرد قنادی برای تهیه کیک مناسب است؟

آرد در کیک پزی و شیرینی پزی کمترین میزان گلوتن را دارد. گلوتن نوعی پروتئین پیچیده ای است که به خمیر خاصیت ارتجایی می دهد. هر چه گلوتن آرد کمتر باشد، نرم تر بوده، محصول ترد و آسیب پذیر است. آرد قنادی دارای گلوتن کم، دارای بافت یکنواخت، دارای سبوس، دانه بندی نرم، بیشترین میزان نشاسته و سبک است به همین علت کیک هایی که با آرد قنادی تهیه می شوند، ترد و شکننده هستند.

انواع آرد مخصوص کیک

جالب است بدانید که آرد انواع مختلفی داشته و شاید فکرش را نیز نکنید که حدود 23 نمونه آرد موجود است.

آرد قنادی نیز انواع مختلفی دارد:

 آرد کیک استاندارد برای تهیه کیک اسفنجی مناسب است.

همچنین آرد همه منظوره برای تهیه کیک شکلاتی مناسب است.

و آرد گندم برای تهیه کیک میوه ای مانند کیک هویج و سیب مناسب است.

نکات مهم در مورد آرد کیک

حتما از آرد مخصوص کیک و شیرینی (آرد نول یا سه صفر) استفاده کنید.
تازگی و کیفیت آرد نقش مهمی در کیفیت کیک دارد
آرد را در جای خشک، خنک و به دور از هرگونه رطوبت نگهداری کنید.
زمان نگهداری آرد حدود 6 ماه است بعد از این مدت، آرد کیفیت خود را از دست می دهد چون رطوبت میگیرد و سنگین خواهد شد.

برای خرید آرد برنج اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.


# موارد استفاده آرد کیک # خرید آرد کیک # خواص آرد کیک # خرید آرد مخصوص کیک # خرید آرد نول # خزید آرد سه صفر # آرد قنادی

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای آرد مخصوص کیک اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط