فلفل پول بیبر و به عربی “حلب” از نوع فلفل گوشتی نسبتا شیرین که خاصه و عمدتا در ترکیه و سوریه کشت می گردد،تولید می شود.
این گونه فلفل غلاف آن به محض رسیدن شرابی رنگ میشود. پس از آن بلافاصله چیده و نیمه خشک تخم های آن را در می آورند. سپس آن را به نوعی ساطوری خرد می کنند که حالت پرک دارد. به دلیل گوشتی و چرب بودن ،نیمه خشک و چرب است.
متاسفانه این نوع فلفل در ایران برای مصرف کنندگان خیلی شناخته شده نیست. جالب این که از این فلفل می توانید به صورت چاشنی در تمام غذاها خصوصا غذاهای غیر خورشتی مانند استیک و سرخ کردنی ها و حتی کیک و بیسکوییت استفاده شود.
رنگ زیبای شرابی و پرک بودن آن دیزاین غذای ما را کامل می کند. می توانید در سالادها از آن استفاده ی زیادی کنید. ترجیحا از این فلفل پس از پخت و هنگام سرو غذا استفاده می شود.
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی محسوب میشوید که عاشق طعمهای تند هستند و به خوردن غذاهایی با این طعم علاقه دارند، فلفل پولبیبر ترکیه ای معمولا به عنوان طعمدهنده، عطردهنده یا رنگدهنده به غذاها بهکار برده میشود. فلفل قرمز پول بیبر نسبت به فلفلهای قرمز رایج در بازار اندکی شیرینتر است. شما میتوانید از آن در سوپ، انواع سسها، کباب و دیگر غذاهای از این قبیل استفاده کرده و طعم غذایتان را بهتر کنید. این فلفل مانند دیگر ادویهها پودری و خشک نیست؛ در واقع این نوع فلفل به نوعی نیمه خشک، چرب و ساتوری شده است و طعم بینظیری دارد.
خواص و فواید فلفل پولبیبر
فلفل پولبیبر، ادویهای چرب سرشار از ویتامین C این ادویه طبع گرم دارد و در طب سنتی به عنوان مسکن به کار می برند. به عبارت دیگر فلفل پولبیبربرای تسکین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و دیگر دردهای مزمن مفید بوده و باعث کاهش درد میشود. و سرشار از ویتامین C است و خاصیت آنتیاکسیدان دارد. بنابراین استفاده از آن به افزایش قدرت ایمنی بدن، استحکام لثهها و دندانها کمک فراوانی خواهد کرد.
فلفل پولبیبر به جذب بیشتر آهن در بدن کمک میکند و میزان کلسترول خون را کاهش میدهد. از دیگر خواص آن میتوان به بهبود گردش، جریان و فشار خون، افزایش فعالیت قلب، ضدالتهاب، کمک به هضم بهتر غذا، کاهش اشتها، کمک به بهبود یبوست، رفع گرفتگی عضلات و تسکین برونشیت اشاره کرد. جالب است بدانید این ادویه خاصیت ضد سرطانی دارد و اگر به اندازه استفاده شود، از بدن در برابر ابتلا به سرطان محافظت خواهد کرد.
طریقه مصرف و کاربرد فلفل پول بیبر در کجاست؟
پول بیبر را می توان جایگزین مناسبی برای پاپریکا و فلفل قرمز دانست و در غذاهای مختلف استفاده کرد. توجه داشته باشید که در مصرف این فلفل زیاده روی نکنید زیرا استفاده بیش از اندازه آن موجب تند شدن غذا می شود.در تمامی غذاها، استیک ها، کباب ها، سرخ کردنی ها، روی سوپ، سالادها و… می توان استفاده کرد.
شما می توانید از این فلفل به همراه آبلیمو و روغن زیتون برای طعم دار کردن مرغ و گوشت کبابی استفاده کنید یا آن را به عنوان چاشنی به سالاد، تخم مرغ نیمرو و آب پز، پاستا، ماکارونی، غذاهای گیاهی، سالاد سیب زمینی، سیب زمینی سرخ شده، غذاهای دریایی اضافه کنید. در سوریه برای طعم دار کردن آجیل نیز از پول بیبر استفاده می شود.
مزه پول بیبر چگونه است؟
طعم پول بیبر تقریبا مثل فلفل چیلی است اما تندی ملایم تری دارد. ته مزه این فلفل یادآور طعم زیره و میوه بوده و به دلیل افزودن نمک و روغن در فرایند خشک کردن، کمی شور و چرب است. در کل تندی پول بیبر اصلا زننده و آزاردهنده نیست و همه افراد با ذائقه های مختلف می توانند آن را استفاده کنند.
برای خرید فلفل پولبیبر ترکی درجه یک به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# خرید فلفل پولبیبر # خواص فلفل پولبیبر # خرید فلفل پولبیبر