چای به ، یک دمنوش عالی و پرطرفدار بین ایرانیان است. این نوع چای بسیار خوش عطر و پرخاصیت می باشد که موجب آرامش اعصاب می شود. به، از جمله میوه های ساده است که به راحتی می توانید آن را در اطراف خود پیدا کنید. این نوع نوشیدنی یکی از انواع چای طبیعی و خوشمزه می باشد که برای سلامتی بدن بسیار مفید می باشد
این دمنوش به موجب تقویت معده و دهانه ورودی آن شده و از ریفلاکس اسید معده به سمت بالا جلوگیری می کند و از بدبویی دهان جلوگیری میکند. میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجب یبوست مزاج میگردد اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.
ترکیبات موجود در به
میوه به علاوه بر مزه مطبوع دارای ویتامین C، روی، پتاسیم، مس، آهن و فیبر رژیمی میباشد. علاوه بر این دارای آنتی اکسیدان های مفید برای سلامتی از قبیل کاتچین، اپیکاتچین، لیمونن و برخی دیگر از آنتی اکسیدانها میباشد .
فواید میوه ی به ، مقوی قلب، معده و اعصاب است و دمنوش به نوشیدنی بسیار مناسب برای پاییز و زمستان است.
خوردن به موجب تقویت معده و دهانه ورودی آن شده و از ریفلاکس اسید معده به سمت بالا جلوگیری می کند و از بدبویی دهان جلوگیری میکند.
خواص دم کرده به و خواص به پخته ، مشابه خواص دمنوش به می باشد، زیرا ترکیبات موجود در آنها یکسان است.
میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجب یبوست مزاج میگردد اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.
خاصیت چای به
به یکی از میوههای فصل پاییز است و فواید زیادی برای سلامتی دارد. یکی از روشهای مصرف این میوه بهره بردن از چای آن بوده که در فصول سرد سال بسیار دلچسب و مقوی است. موارد زیر به خواص فوق العاده چای به اشاره میکنند:
کمک به کاهش وزن
از خواص چای به میتوان به کاهش وزن و لاغری اشاره کرد. این چای مانند یک مکمل رژیمی عمل کرده و مواد مغذی متعددی دارد. مصرف آن میتواند با تأمین این مواد مغذی کمک کند تا انرژی داشته باشید و بهتر رژیم لاغری خود را حفظ کنید. همچنین به شما کمک میکند تا دچار کمبود ویتامین نشوید.
درمان زخم معده
طبق پژوهشهای متعددی که انجام شده، یکی از خاصیتهای چای به کمک به پیشگیری و همچنین درمان زخم معده، حتی زخم معده ناشی از مصرف زیاد الکل است. درواقع باید گفت به و مشتقات آن از جمله چای به ترکیبات منحصر به فردی دارند که از تشکیل باکتریهای اچ. پیلوری که اغلب منجر به این بیماری میشوند جلوگیری میکند. گنجاندن چای به و دمنوش آن در رژیم غذایی هفتگی میتواند فواید بسیاری برای سلامتی معده و دستگاه گوارش شما داشته و از ایجاد زخم معده جلوگیری کند.
خواص آنتی اکسیدانی بالا
چای به خواص آنتی اکسیدانی فراوانی دارد. میوه به سرشار از آنتی اکسیدان است که به مقابله با رشد و تشکیل سلولهای سرطانی میپردازند. چای به در مقابله با کاهش استرس متابولیک، التهاب و پیشگیری از ریسک بیماریهای مزمن نقش حائز اهمیتی دارد. علاوه بر این، میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در به و چای آن میتواند به بیماریهای قلبی عروقی، جوانسازی پوست و ترمیم آسیبهای ناشی از استرس و پیری کمک کنند.
خواص ضد ویروسی
پژوهشها حاکی از این هستند که چای به سرشار از ترکیبات فنولیک است. این ترکیبات خاصیت ضد باکتریایی و ضد ویروسی دارند. این خاصیت ضد ویروسی، در کنار خاصیت ضد التهاب چای به، تأثیر به سزایی در پیشگیری از سرماخوردگیهای معمولی و فصلی و سایر بیماریهای ویروسی مشابه دارند.
مفید برای کبد
چای مفید به قابلیتهای سم زدایی برای محافظت از کبد دارد و میتواند عملکرد این اندام را در برابر چربیها و سمهای موجود در غذا بهبود بخشد.
کمک به بهبود سلامت چشم
میتوان اطمینان داد که علاوه بر آنتی اکسیدانهای موجود در چای به، سایر ویتامینها و ترکیبات ضروری موجود در آن مانند پتاسیم، ویتامین های ب۱، ب۳، ب۶، روی و فولات نیز به محافظت از سلامت چشم کمک زیادی میکنند.
تسکین علائم آلرژی
به و چای آن به تسکین علائم آلرژیک، حملات آسمی و التهابات پوستی آلرژیک کمک میکنند. این خاصیت به دلیل ترکیبات مفید و مؤثر موجود در این میوه و تخمهای موجود در آن است. ترکیبات مفید در این میوه از فعالیت سلولهای ایمنی که منجر به آلرژی میشوند، جلوگیری میکنند.
انواع ترکیبات چای به عبارتند از:
دارچین و به
لیمو و دارچین وبه
میخک ، دارچین ،لیمو و به
سیب و به
سیب ،به و دارچین
و…
برای خرید عمده و جزیی چای به اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.
# طرز استفاده چای به # خرید چای به # خواص چای به # خرید آنلاین چای به # حرید دمنوش به