نام علمی: Allium schoenoprasum L.
نام عمومی: chives
خانواده: پیاز (Alliaceae)
گیاهی است دوساله که می توان هم در بهار و هم در پاییز کشت کرد. ارتفاع بوته به حدود 30 تا 40 سانت می رسد.
گیاه بسیار خوش مزه و خوش طعمی است، دارای فواید تغذیه ای زیادی نیز می باشد و قابلیت استفاده ی خام به عنوان سبزی یا یکی از اجزای سالاد را دارد.
پیازچه از سبزی های خوراکی است که در سبد سبزیجات همه ی ایرانی ها جای دارد. این سبزی علاوه بر طعم و بوی بسیار خوب خواص بسیار زیادی نیز دارد.
جهت خرید بذر سبزی خوردن به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه کنید.
پیازچه مانند سیر و تره فرنگی از خانواده پیازی میباشد و پیاز آن قبل از این که به طور کامل برسد قابل برداشت است.
کاشت
پیازچه در بسیاری از مناطق دنیا از جمله مناطق گرمسیری و معتدل بطور گسترده کشت می گردد. خاک و تغذیه پیازچه در خاک های با PH 6 تا 8/6 به خوبی رشد می کند. نسبت کودهای N:P:K در طول مراحل آماده سازی خاک 1:2:2 می باشد. پیازچه دارای طعم خاص و شبیه پیاز می باشد.
برداشت
پیازچه از محصولاتی است که 60 روز پس از کاشت می توان شروع به برداشت محصول آن کرد. این گیاه از جمله محصولاتی است که فقط یکبار محصول می دهد، یعنی با چیدن پیازچه های کوچک دیگر محصول ان تمام می شود. بنابراین اگر کسی بخواهد در طول فصل تابستان این محصول را داشته باشد بایستی در چند مرتبه و چند تاریخ کشت انها را کشت کند تا در کل فصل محصول پیازچه داشته باشد.
موارد مصرف
تازه خوری و آشپزی کردن.
راهکاری ساده اما مهم جهت سبز شدن برخی سبزیجات
سبز شدن برخی از سبزی ها از قبیل تره، جعفری و مرزه بسیار دیر انجام می گردد. و بسیاری از کسانی که برای اولین بار این سبزی ها را کشت می کنند بدلیل نداشتن اطلاع کافی از زمان سبز شدن آنها، علت دیر سبز شدن بذرها را قوه نامیه پایین بذر می پندارند در حالیکه چنین نیست.
بهمین منظور ما روشی بسیار ساده و کاربردی جهت برطرف کردن این مشکل به شما پیشنهاد میکنیم.
پرایمینگ بذر
پرایمینگ بذر یکی از تکنیکهای بهبود کارائی بذر است. این روش میتواند باعث بهبود جوانه زنی و استقرار گیاهچه به عنوان مهمترین مرحله بحرانی چرخه زندگی گیاهان شود. پرایمینگ دارای انواع مختلفی هست که در اینجا روش هیدروپرایمینگ بذر جعفری را به اختصار توضیح می دهیم .روشی بسیار ساده و کم هزینه برای سرعت بخشیدن به سبز شدن بذرهایی که دیر سبز می شوند هست.
روش کار
بذرهای جعفری را به درون یک ظرف قرار دهید و سپس روی آنها آب می ریزیم و اینکار را ادامه میدهیم تا حدود 1 الی 2 سانت آب روی بذرها قرار گیرد. ظرف حاوی بذر و آب را به مدت 48 ساعت در دمای اتاق نگهداری می کنیم. بهتر است هر 12 ساعت آب ظرف تعویض گردد و آب تازه روی بذرها بریزید. پس از گذشت 48 ساعت بذرها را از آب کشیده و در روی یک پارچه و در محیطی سایه قرار میدهیم تا رطوبت آنها کاهش یابد و خشک شود، که به این عمل هیدروپرایمینگ بذر گویند.
پس از خشک شدن بذرها می توان بذرها را کشت کرد. این عمل سبب جذب آب و فعال شدن آنزیمهای بذر می شود که این کار باعث بالا رفتن سرعت سبز شدن بذرها پس از کاشت می شود.
راهنمای کلی کاشت سبزی
سبزی ها جز گروه محصولات وجینی درجه یک می باشند و نیاز به خاکی با مواد غذایی بالایی دارند، بنابراین برای کاشت موفقیت آمیز و پروش یک سبزی خوب نیاز به زمینی است که از مواد غذایی کافی، بافت متعادل و زهکشی خوب برخوردار باشد. حال اگر زمین ما چنین شرایطی را ندارد می توان با اضافه نمودن کود پوسیده دامی، مشکل کمبود مواد غذایی و بافت خاک برطرف کرد.
محصولات
محصولات استثنائی که ما ارائه میدهیم. ما با بکارگیری کارشناسان متخصص علوم و تکنولوژی بذر اقدام به تولید بذرهای اصلاح شده و استاندارد در بسته بندی های کوچک و بزرگ در ایران نمودهایم. هدف ما اینست که با رعایت اصول استاندارد، بذرهایی با خلوص و قوه نامیه بالا و نهایتا بهترین کیفیت را برای شما کشاورزان و مصرف کنندگان این محصولات فراهم آوریم.
قوه نامیه بالای بذر
با انجام آزمون جوانه زنی بذر ، قوه نامیه بذرها را تضمین می کنیم.
دارای مجوز رسمی از جهاد کشاورزی
اخذ مجوز رسمی از مراجع زیربط جهت تولید و بسته بندی بذر انواع گیاه
تنوع محصولات
اغلب محصولات شرکت با شرایط آب و هوای ایران کاملا سازگار هستند تقویم کشت محصول باغچه شما هیچگاه خالی نیست ، برای هر فصل میتوانید محصول جدیدی انتخاب کنید. سبزی های بهاره و پاییزه، گلهای بهاره و پاییزه، صیفی جات تابستانه.
# بذر گیاهان دارویی # کشت سبزیجات جات # خرید بذر سبزیجات # خرید بذز پیازچه # نحوه کاشت پیازچه # بذر طلایی رویان # chives Seeds