خلال

خلال بادام زمینی اعلی

وزن : 100 گرم

قیمت برای شما : 67,000 تومان
قیمت : 70,500 تومان
  • طبع بادام زمینی گرم و تر است
  •  امسالی و کاملا تازه و با کیفیت
  •  میان وعده خوشمزه و سالم
  •  سرشار از پروتئین ، فیبر ، کلسیم و روی
  •  منبع ویتامین Eو مفید برای تقویت حافظه
  •  بادام زمینی برطرف کننده خستگی و کوفتگی می باشد.
  • به افراد بی انرژی و بی حوصله توصیه می شود 10 صبح و 5 بعدازظهر یک مشت بادام زمینی با عسل و اگر آب هویج بود با کمی اب هویج میل کنند.
  •  برای خانمهای باردار مصرف روزانه بین 10 تا 15 عدد بادام زمینی مفید است.
  •  برای کودکانی که راشیتیسم(نرمی استخوان) دارند مصرف روزانه 10 تا 12 عدد بادام زمینی بسیار مفید است.
  •  بادام زمینی برای درمان شوره سر و ریزش مو مفید است.
  •  مقادیر روی و ید در بادام زمینی بسیاز زیاد می باشد، در نتیجه اشخاصی که دچار گواتر هستن، مصرف بادام را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

جهت استعلام قیمت در تناژ بالا تماس بگیرید 09156527702



  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

بادام زمینی یک ماده غذایی مقوی است که سرشار از ویتامین‌ها و بسیاری دیگر از مواد مغذی است. بادام زمینی می‌تواند در دسته آجیل‌ها قرار گیرد. نام علمی بادام زمینی Arachi hypogea است که نام‌های دیگر آن پسته شامی، بادام خاکی و بادام کوهی است. از بادام زمینی در تهیه انواع غذا و دسر‌ها می‌توان استفاده کرد. خواص بادام زمینی فراوان است و به سلامت بدن کمک می‌کند

خیلی از مردم تصور می‌کنند بادام زمینی به اندازه‌ی آجیل‌های دیگر مانند بادام درختی، بادام هندی، پسته، فندق و غیره مفید نیست اما حقیقت این است که بادام زمینی هم به اندازه‌ی سایر مغزها سرشار از خاصیت است و نباید این خواص را نادیده گرفت. بادام زمینی کالری بالایی دارد و حاوی 20 اسید آمینه است که فراوان‌ترین آنها آرژنین است و می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. بادام زمینی علاوه بر این سرشار از چندین ویتامین، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی است که آن را برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مفید می‌سازد.

خواص مغز بادام زمینی

1.  سرشار از چربی‌های غیر اشباع

بادام زمینی سرشار از چربی است. در واقع، بادام زمینی به عنوان یک دانه‌ی روغنی شناخته می‌شود و بخش بزرگی از بادام زمینی کشت شده در جهان برای تهیه‌ی روغن بادام زمینی استفاده می‌شود. محتوای چربی بادام زمینی بین 44 تا 56 درصد است و عمدتا شامل چربی‌های تک و چندگانه‌ی اشباع‌نشده می‌شود که اکثرا از اسید اولئیک و اسید لینوئیک تشکیل شده‌اند و خواص زیادی برای سلامتی دارند.

3- منبع غنی پروتئین گیاهی

بادام زمینی خام یکی از سالم‌ترین انواع بادام زمینی است و خواص بادام زمینی خام بیشتر از سایر انواع است. البته بادام زمینی به صورت شور و بوداده نیز وجود دارد که بهتر است در حد تعادل مصرف شود. بنابراین بهتر است از بادام زمینی خام به همراه پوست در رژیم غذایی خود استفاده کنید چرا که پوست بادام زمینی نیز حاوی آنتی‌اکسیدان‌های زیادی است که می‌توانند از سلول‌های بدن در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت کنند.

4. منبع طبیعی فیبر و کربوهیدرات

میزان کربوهیدرات موجود در بادام زمینی نسبتا پایین است. در واقع، محتوای کربوهیدرات این مغز تنها 13 تا 16 درصد از وزن آن را تشکیل می‌دهد. کربوهیدرات پایین و پروتئین، چربی و فیبر بالا باعث می‌شود بادام زمینی دارای شاخص گلیسمی پایین باشد که معیاری برای میزان ورود سریع کربوهیدرات‌ها به خون پس از مصرف غذا است.

به این ترتیب بادام زمینی را می‌توان یک میان‌وعده‌ی پر از خواص و فواید برای افراد مبتلا به دیابت دانست.

5. سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی

بادام زمینی منبعی خوب از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف است که از جمله‌ی آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

الف. بیوتین

بادام زمینی یکی از غنی‌ترین منابع بیوتین است که برای دوران بارداری زنان می‌تواند بسیار مفید باشد.

ب. مس 

مس به عنوان یک ماده‌ی معدنی کمیاب در رژیم‌های غذایی اکثر افراد شناخته می‌شود. کمبود مس در بدن می‌تواند اثرات مخربی بر سلامت قلب داشته باشد.

پ. نیاسین

این ویتامین که با نام ویتامین B3 نیز شناخته می‌شود، عملکردهای متنوع و مهمی در بدن انسان ایفا می‌کند. این ویتامین با کاهش خطر بیماری‌های قلبی مرتبط است.

ت. فولات

این ویتامین نیز با نام ویتامین B9 یا اسید فولیک شناخته می‌شود و عملکردهای اساسی زیادی دارد و به ویژه در دوران بارداری برای زنان بسیار مهم است.

ث. منگنز

منگنز نیز ماده‌ی معدنی دیگری است که در آب آشامیدنی و بسیاری از غذاها یافت می‌شود.

ج. ویتامین E 

این ویتامین یک آنتی‌اکسیدان قدرتمند است که اغلب در غذاهای چرب به میزان زیاد یافت می‌شود.

چ. تیامین

این ویتامین یکی دیگر از ویتامین‌های گروه B است و با نام ویتامین B1 شناخته می‌شود. این ویتامین در بدن انسان به تبدیل کربوهیدرات‌ها به انرژی کمک می‌کند و برای عملکرد قلب، ماهیچه‌ها و سیستم عصبی بسیار ضروری و مهم است.

ح. فسفر

بادام زمینی منبع خوبی از فسفر محسوب می‌شود؛ یک ماده‌ی معدنی پر از خواص که برای رشد و نگهداری بافت‌های بدن لازم است.

د. منیزیم

منیزیم یک ماده‌ی معدنی با عملکردهای متنوع و مهمی است و دریافت میزان کافی منیزیم از قلب در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند.

خواص بادام زمینی خام بیشتر است یا بو داده؟

اگر دوست دارید از خواص بادام زمینی به طول کامل بهره‌مند شوید، بهتر است نوع خام را انتخاب کنید. بادام زمینی خام و البته با پوست، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که می‌تواند برای سلامتی فوق‌العاده باشد. در مقابل نوع بو داده قرار دارد که دارای سدیم بالایی است.

بادام زمینی بو داده به دلیل وجود سدیم زیاد، برای افراد مستعد بیماری قبلی و کسانی که دارای این بیماری هستند، از جمله افراد مسن مناسب نیست. هر چند که خوردن بادام زمینی بو داده و شور به عنوان یک بخش از رژیم غذایی متعادل مشکلی ندارد. بنابراین بادام زمینی خام، بو داده و آب‌پز گزینه‌های عالی به عنوان یک میان وعده سالم هستند. حتماً نوعی از بادام زمینی را انتخاب کنید که فاقد نمک و طعم دهنده باشد و همیشه به اندازه وعده‌های مصرفی خود توجه داشته باشید.

برای خرید مغز بادام زمینی بدون پوست اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.

 
#  خرید مغز بادام زمینی #  خواص مغز بادام زمینی # خرید انواع آجیل # قیمت مغز بادام زمینی # خرید خشکبار در مشهد # خرید مغز بادام خاکی # Arachi hypogea # خرید بادام زمینی

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای خلال بادام زمینی اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط