مغز

مغز بادام هندی خام اعلی

وزن : 500 گرم

قیمت برای شما : 372,000 تومان
قیمت : 390,750 تومان
  • طبع بادام هندی گرم و خشک است.
  • حاوی ماده معدنی مس که از بروز نشانه های پیری زودرس، سفیدی و خاکستری شدن موها جلوگیری می کند.
  • سلامت قلب و عروق.
  • جلوگیری از بروز سرطان
  • جلوگیری از افزایش قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
  • بادام هندی موثر در کاهش وزن
  • بهبود عملکرد سیستم مغز با استفاده از بادام هندی
  • تقویت ساختار استخوان ها و دندان ها
  • تقویت قوه بینایی
  • درمان اختلالات غده تیروئید

دور از رطوبت نگهداری شود



  • ضمانت کیفیت و اصالت
  • محصولات دارای تخفیف مرجوعی ندارد
  • فقط پرداخت انلاین
اشتراک:

بادام‌هندی یا کاشو که نام علمی آن Anacardium occidentale است برخلاف نام خود متعلق به کشور هند نیست و محصول کشور برزیل است در اصل متعلق به سواحل شمال شرقی برزیل است؛ اما به طور گسترده در مناطق گرمسیری مانند هندوستان، سریلانکا، کنیا و تانزانیا کشت می‌شود. بادام هندی حاوی مواد مغذی فراوانی است و خواص و فواید بسیاری دارد. و یکی از پرمصرف‌ترین و محبوب‌ترین آجیل‌ها و تنقلات در سراسر دنیا است.

متخصصان طب سنتی بر این باورند که بادام هندی طبیعتی گرم و خشک دارد. مصطکی، عسل و رب ترش مصلح‌هایی هستند که طب سنتی برای بادام هندی در نظر می‌گیرد.و سرشار از پروتئین و مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منیزیم، ‌آهن، فسفر، پتاسیم و روی است.

بادام هندی حاوی روی است و به همین دلیل می‌تواند موجب تقویت مو و افزایش رشد مو شده و از ریزش مو و سفیدی مو جلوگیری کند. از دیگر خواص بادام هندی می‌توان به مواردی مانند جلوگیری از چین‌وچروک پوست، سلامت قلب، داشتن عضلات قوی، جلوگیری از سرطان، حفظ سلامت لثه و دندان، افزایش انرژی بدن، درمان کم‌خونی در کودکان، ایجاد خواب منظم در زنان یائسه، درمان کبد چرب، پیشگیری و درمان یبوست، درمان جوش صورت و آکنه، تشکیل گلبول‌های قرمز خون و درمان کم خونی، باروری مردان، تنظیم فشارخون، پیشگیری از بیماری‌های قلبی در زنان باردار و کاهش وزن و لاغری اشاره کرد. بادام هندی همچنین از دیابت، کم خونی و سنگ صفرا جلوگیری می کند.

بادام هندی خام یا بو داده

توجه داشته باشید تمام بادام هندی ها برای استفاده، یکبار بو داده و برشته می شوند تا روغن های مضر و پوسته آنها گرفته شود. تفاوت انواع خام و بو داده آجیل در این است که این آجیل برای بار دوم جهت طعم دار کردن و افزودن نمک برشته می شود.

آجیل بو داده یا دارای نمک می تواند مقدار زیادی نمک و روغن را وارد بدن انسان کند که برای سلامتی مضر است. بهتر است از انواع آجیل بو داده فاقد نمک یا خام استفاده کنید.

خواص بادام هندی

بادام هندی به دلیل داشتن ماده معدنی مس می تواند از بروز نشانه های پیری زودرس، سفیدی و خاکستری شدن موها جلوگیری کند.

سلامت قلب و عروق

بادام هندی سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است که می تواند از بروز بیماری های قلبی و عروقی و مرگ زودرس جلوگیری کند. خوردن این آجیل موجب کاهش سطح کلسترول بد خون شده که به حفظ سلامتی قلب کمک می کند.

جلوگیری از بروز سرطان

تمام آجیل ها دارای ترکیبات بسیار قدرتمندی به نام آنتی اکسیدان می باشند. آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در مقابل آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کنند. به همین دلیل از بروز التهاب مزمن در بدن پیشگیری می شود. این آجیل سرشار از آنتی اکسیدان های کاروتنوئید و پلی فنول می باشد که از ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری می کند. مصرف این آجیل از پیشرفت توده های سرطانی در بدن جلوگیری می کند.

جلوگیری از افزایش قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2

افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می توانند با مصرف این آجیل قسمتی از کالری مورد نیاز خود را تامین کنند. سطح قند خون افرادی که از این آجیل استفاده می کنند، کاهش می یابد. دلیل مهم دیگری که مصرف این آجیل موجب کاهش قند خون می شود، فیبر موجود در آن است. فیبر علاوه بر بهبود عملکرد سیستم گوارش موجب کاهش قند خون و جلوگیری از بروز بیماری های قلبی می شود.

این آجیل حاوی کربوهیدرات خالص است. در ترکیب کربوهیدرات خالص قند وجود ندارد. به همین دلیل افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می توانند با خیال راحت از آن استفاده کنند.

 کاهش وزن

مصرف آجیل به عنوان یک میان وعده مقوی موجب می شود تا فرد از میان وعده های پرکالری و مضر استفاده نکند. به همین دلیل از بروز چاقی جلوگیری می کند. با خوردن آجیل ها فرد برای مدت طولانی تری احساس سیری کرده و کمتر از مواد غذایی استفاده می کند. این آجیل دارای چربی بوده که برای بدن تولید انرژی موثر است.

در بادام هندی پروتئین و فیبر فراوانی وجود دارد که موجب بهبود عملکرد سیستم گوارشی می شود. با مصرف این آجیل احساس سیری ایجاد شده، در نتیجه از پرخوری جلوگیری می شود. به همین دلیل فرد به تناسب اندام زیبایی می رسد.

بهبود عملکرد سیستم مغز

مواد معدنی مهم موجود در این آجیل مانند زینک یا روی، منگنز، آهن و مس باعث بهبود عملکرد ادراکی مغز می شود. این آجیل با مواد معدنی خود می تواند موجب ایجاد تعادل روحی و کاهش علائم اختلال کم توجهی، بیش فعالی، اضطراب و افسردگی شود. اسیدهای چرب موجود در این آجیل موجب بهبود عملکرد مغز می شوند.

تقویت ساختار استخوان ها و دندان ها

وجود مواد معدنی بسیار مهم مانند کلسیم، منیزیم، مس، منگنز و روی همراه با ویتامین K در بادام هندی می تواند موجب افزایش استحکام استخوان ها و دندان ها شود. مصرف این آجیل از بروز بیماری خاموش پوکی استخوان یا استئوپروز جلوگیری می کند. مصرف این آجیل به عنوان میان وعده در افراد سالمند، موجب حفظ تراکم استخوانی و سلامتی بدن می شود.

تقویت قوه بینایی

بادام هندی دارای آنتی اکسیدان های فوق العاده قوی می باشد. آنتی اکسیدان های لوتئین و زیگزانتین موجود در آجیل ها، از سلامتی چشم محافظت می کنند. این آنتی اکسیدان ها از چشم های انسان در مقابل نور آسیب رسان مراقبت می کنند. مصرف این آجیل از بروز بیماری دژنراسیون ماکولای مرتبط با افزایش سن و بیماری آب مروارید جلوگیری می کند.

درمان اختلالات غده تیروئید

این آجیل به دلیل داشتن ماده معدنی سلنیوم می تواند میزان ترشحات غده تیروئید را تنظیم کند. سلنیوم از سلول های غده تیروئید در مقابل استرس اکسیداتیو حفاظت می کند.

برای خرید مغز بادام هندی بوداده اعلی به فروشگاه اینترنتی بهسا مارکت مراجعه فرمایید.

 
#  خواص خرمای زاهدی # خرید انواع آجیل # خرید خشکبار در مشهد

شما اولین نفری باشید که در مورد این محصول نظر میدهید ...
2 نظر برای مغز بادام هندی خام اعلی
  • user1

    ستاره جمشیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

  • user2

    وحید سعیدی 5 اسفند 1399

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

ارسال نظرات

محصولات مرتبط